Miért van szükség RFID védelemmel rendelkező férfi bőr pénztárcákra?

2022 / 03 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miért van szükség RFID védelemmel rendelkező férfi bőr pénztárcákra?
A technológia fejlődésével egyre inkább elterjedtek olyan szolgáltatások, amelyek a kényelmet helyezik előtérbe. Ezek közé tartozik a Paypass, vagyis az érintéses fizetési rendszer térhódítása is. A PIN kód nélküli fizetés sok szempontból praktikusnak tekinthető, hiszen egy bizonyos összeghatárig pillanatok alatt végezhetünk a kasszánál. A rendszer előnye, hogy használatával a saját pénztárcánkon kívül nem kell hozzáérnünk semmihez, ezáltal ez tekinthető a leghigiénikusabb fizetési módszernek is. Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen veszélyeket jelent ez a praktikus szolgáltatás és hogyan védekezhetünk az adathalászok ellen egy stílusos és praktikus pénztárca használatával.

Hogyan történik a Paypass fizetés?

Az RFID technológia lényege, hogy adatokat tároló dolgokba – mint például az útlevél, vagy a bankkártya – apró, vékony chipek kerülnek beültetésre. Többféle típusa létezik, amely közül a Paypass fizetésre használható bankkártyákhoz a passzív RFID változatot használják. Ez lényegében azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmilyen áramforrást, vagyis csak akkor kommunikálnak, amikor leolvassák őket. Ezáltal a rendszer hátulütője, hogy könnyen az adathalászok áldozataivá válhatunk, hiszen az adatainkat bárki le tudja kérni, aki megfelelő közelségbe kerül hozzánk és rendelkezik a szükséges eszközökkel.

Hogyan védenek az RFID védelemmel ellátott pénztárcák?

Persze ettől nem kell megijedni, hiszen egy roppant egyszerű megoldással megvédhetjük magunkat! Az RFID védelemmel ellátott férfi bőr pénztárcát pont az adatlopás megelőzésére hozták létre. De mi is ez pontosan és hogyan működik?

Ezek a pénztárcák olyanok, mint egy pajzs, vagyis blokkolják a rádióhullámokat, ezáltal a bankkártyában található chip nem tud kommunikálni semmilyen eszközzel.

Hol szerezhetők be a legstílusosabb darabok?

A bagbox.hu oldalon számos olyan férfi bőr pénztárca közül válogathatsz, amelyben kényelmesen tárolhatod a pénzedet és az irataidat, emellett pedig az adataidat is biztonságban tudhatod. Szerencsére a biztonság érdekében a stílusos megjelenésről sem kell lemondanod, hiszen különböző színű és méretű, prémium minőségű bőrből készült darabok állnak rendelkezésedre. A kínálatban olyan minőségi gyártók termékei is megtalálhatók, mint a Giorgio Carelli, GreenDeed, Burkely vagy Giultieri.

Természetesen a webshop azokra is gondolt, akik a nagyobb pénztárcák helyett csak néhány kártyát szeretnek magukkal vinni. A bőr kártyatartók minden zsebben kényelmesen elférnek, és ezek között is megtalálhatók azok a típusok, melyek RFID védelemmel vannak ellátva.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.