Miként működnek az automata kereskedő botok?

2022 / 03 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Miként működnek az automata kereskedő botok?
Az automata kereskedő robotok bizonyos típusa képes a piaci hangulat kihasználására. A múltbéli adatok felhasználásával tud kereskedni nekünk ez a program, így nem kell a folyamatos kézi irányításra hagyatkoznunk adásvételeink során. Ismerjük meg, hogyan működik!

Mi az a Relative Strength Index?

Az RSI indikátor segítségével a kriptovaluta piac lendületét, valamint alapvető hangulatát tudjuk kifejezni. Ezeket az adatokat pedig egy nullától százig terjedő skálán tudjuk megmutatni. Azok a  kereskedők, akik ezen skála mentén kezelik a tranzakcióikat, alapvetően két szintet figyelnek kiemeltebben.

Az egyik ilyen szint a harmincas értéket jelenti. Ezen az értéken az adott eszköz sokak szerint már túladottnak számít. Ez azt az elvárást testesíti meg, hogy valószínűleg így már elérte azt a szintet a valuta, ahol a vásárlások alábbhagyásával lehet számolnunk. Itt már a vételi oldal erősödése várható. Ha ez bekövetkezik, akkor ez a kereslet és a kínálat eltolódása mellett az árfolyam emelkedésével jár együtt. Nagyon sok kereskedő szerint a harmincas szint tipikus beszállási pontnak számít a kriptovaluta kereskedésben.

Mi a helyzet a hetvenes értékkel?

A hetvenes RSI index gyakorlatilag a harmincas szint ellentétének számít. Itt már túlvásárolt tulajdonságúnak tekinthetjük az eszközünket. Ez azzal jár, hogy a vételi oldal elkezd visszaszorulni, tehát a vásárlások száma lecsökken, és helyette az eladások kezdenek felerősödni. Az eladások beindulása pedig az eszközárfolyam csökkenését vetíti előre.

Mit vesz figyelembe az RSI bot?

Ez az index az adott időintervallumon látható gyertyák számát veszi alapul a kalkuláció során. Ha ennek az indexnek a felhasználásával szeretnénk kereskedni, a Tradensea RSI botja ideális választást jelenthet számunkra. Ebben a programban meg tudjuk adni, hogy milyen százalék mellett szeretnénk vásárolni a megadott kriptovalutákból, majd a számunkra legmegfelelőbb eladási pontot is be tudjuk állítani az általunk megadott százalékhoz kötve. Szerencsére nem csak egy várakozó tranzakció beállítására van lehetőségünk.

Ha szeretnénk, több várakozó tranzakciós pontra is beprogramozhatjuk a kereskedő robotunkat. Ez egy remek lehetőség, hiszen így addig növelhetjük a profit lehetőségét, amíg nem éri el a valuta a kívánt eladási százalékot. Az árfolyamkülönbségek figyelése is be van építve a szoftverbe, tehát ha az eladási ár nem éri el a vételi árat, nem hajtja végre a tranzakciót nekünk a bot. Ennek a hátterét egy rendkívül fejlett ellenőrző rendszer biztosítja, ami folyamatosan szemmel tartja az értékeket, és csak akkor végez adásvételt, ha azzal a profitunkat tudja növelni. Így nagy hatékonysággal kizárja a veszteséges kereskedés lehetőségét.

Ha ezt a botot választjuk, a manuális kereskedésünket nagy hatékonysággal kiegészíthetjük vagy lecserélhetjük általa, így nagyobb időhatékonyság mellett szerezhetünk profitot a kriptotőzsdéken.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.