Milyen autódiagnosztikai készüléket ajánl a szakértő?

2023 / 07 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Milyen autódiagnosztikai készüléket ajánl a szakértő?
Autószerelők és lelkes amatőrök egyaránt sokan látogatják a Kocsiszaki.hu autós webáruházat. Az online autósbolt kínálatában viszont annyiféle eszköz megtalálható, hogy megkérdeztük a webáruház egyik tulajdonosát, Szabolcsi Pétert, hogy ő kinek milyen eszközt javasol legszívesebben.

„A legritkább eset, amikor valaki úgy talál el hozzánk, hogy valamilyen hibakódot dobott az autója, és szeretné megtudni mielőtt szervizbe viszi, hogy mekkora a baj. Ebben az esetben néhány alap kérdést szoktunk feltenni, ha felkeresik az ügyfélszolgálatunkat. Például, hogy milyen márkájú kocsit szeretne olvasni, mekkora büdzsét fordítana az eszközre” – magyarázza Péter. – „A Foxwellnek szuper kezdő eszközei vannak otthoni használatra, ezek az OBD2 olvasók akár a kesztyűtartóban is elférnek, és nem kerülnek több százezer forintba. A Foxwell NT301 az igazi slágertermék ezek közül.”

A Kocsiszaki.hu tulajdonosa hozzáteszi, hogy ezek a kompakt készülékek akkor is nagyon praktikusak, amikor valaki autót szeretne venni, vagy autókereskedőknek is ajánlott alkalmazni. „Amilyen kedvező árú, annyira sokoldalú termék, tényleg jó vétel.”

Az autószerelőknek már nem ennyire egyszerű választani, de a Kocsiszaki csapata szakértőknek is tud tanácsot adni a választás előtt.

„A félmilliós, milliós diagnosztikai platformokat is biztonsággal, akár másnapi kiszállítással meg lehet rendelni tőlünk – de a profi eszközöknél gyakrabban jönnek be hozzánk a boltba, ahol ki is lehet próbálni a készülékeket.”

A Launch gyártmányok például kizárólag a Kocsiszakinál kaphatók kiterjesztett garanciával és személyes kipróbálási lehetőséggel. De a Launch méltó versenytársának számító Autel autódiagnosztika esetében is lehet tesztelni a készülékeket személyesen.

„A profi eszközöknél sokszor a márkahűség dönt az autószerelők esetében. A Foxwell, Launch és Autel esetében is megvannak azok a szériák, amik szinte tökéletesen helyettesítik egymást, közel azonos áron és megegyező funkciókkal kaphatók. A Launch X431 PROS V 1.0 kistestvére a Foxwell I70 II vagy akár az Autel MaxiCheck MX808-nak a Foxwell NT680 PRO.”

Péter szerint azoknál a szakembereknél, akik nyitottak a különböző gyártókra, gyakran a személyes kipróbálás dönt.

„A Kocsiszaki üzletben tulajdonostársam, Kántor Gergő hatalmas szakmai tapasztalattal várja a vásárlókat, és segít a döntésben. Mindenkinek ajánlom, aki biztosra szeretne menni a diagnosztikai platform kiválasztásában, hogy látogasson el hozzánk, ha teheti vásárlás előtt – nem fog csalódni a személyes kiszolgálásban sem!”

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.