Milyen kereskedelmi és értékesítési állások vannak Nyíregyházán?

2023 / 02 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Milyen kereskedelmi és értékesítési állások vannak Nyíregyházán?
Ha megnézzük, Nyíregyházán milyen kereskedelmi és értékesítési állások vannak, akkor láthatjuk, hogy nagyon szerteágazóak a lehetőségek. Számos területre, kisebb és nagyobb cégekhez is keresnek új munkaerőt. Így akinek van egy kis érzéke a kereskedelemhez vagy az értékesítéshez, az biztos megtalálja a számításait Nyíregyházán is.

Hol keressünk kereskedelmi és értékesítési állásokat Nyíregyházán?

Szerencsére ma már nem kell végigjárnunk az összes üzletet személyesen ahhoz, hogy kapjunk információt arról, hogy van-e betöltésre váró állásuk. Ma már csak felmegyünk a helyi állásportálra, és máris látjuk az összes lehetőségünket.

Érdemes megnézni a Nyíregyházaállás oldalát is. A kereskedelmi és értékesítési munkák közvetlenül a https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites oldalon érhetőek el.

Milyen típusú állások a jellemzőek?

Mivel minden cég az eladásokból él, így mindenkinek szüksége lesz értékesítőre. Hogy ez történetesen egy bolti eladó lesz-e, vagy egy telefonos értékesítő, esetleg egy területi képviselő, az gyakorlatilag lényegtelen is.

Az a fontos, hogy egy olyan területről beszélünk, amire mindenképp szüksége van a cégeknek már csak ahhoz is, hogy túléljenek, hát még a tisztességes profithoz és a fejlődéshez!

Minden fizikai üzletbe szükség lesz akár több eladóra is, akinek fogadnia kell a vendégeket, segítenie kell őket a termékek közötti eligazodásban, és persze értékesítenie is kell.

Ezzel szemben a kifejezetten értékesítőket kereső cégeknél a sales-es kollégának egyetlen feladata lesz az lesz, hogy értékesítsen! Szerencsére ez nem egy olyan dolog, ami vagy megvan bennünk, vagy nincs. Ez tanulható! És erre ügyelnek is, főleg a nagyobb cégek, akik betanítják mindenre az új munkatársakat, hogy hatékonyan történjen az értékesítés.

Kell tapasztalat egy-egy ilyen álláshoz?

Van, ahol igen, van, ahol nem. Például ha valaki még életében nem kezelt kasszát, vagy nem készített el egy számlát, és pultba kell álljon, ahol személyesen találkozik a vevőkkel, kezeli a kasszát stb., akkor nem árt egy kis rutin. A legjobb, ha már látott ilyet a jelentkező.

Ellenben a kifejezetten sales-es munkákhoz már nem feltétlenül szükséges a tapasztalat, ha megfelelő érzékkel vagyunk megáldva, és gyorsan tanulunk, valamint ha jó oktatási szisztéma van kiépítve a kiszemelt cégnél.

Az értékesítőnek mindig lesz munkája!

Aki esetleg attól tartana, hogy a világválság ideje alatt veszélyes értékesítőnek állnia, azt arra biztatjuk, hogy ne aggódja túl a dolgot!

Mint említettük is, eladásra minden cégnek folyamatosan szüksége van. Ha ez nincs, akkor nincsenek meg a bevételek, és a fix költségek felemésztik az addigi profitot is. Épp ezért egyetlen cég sem teheti meg, hogy hanyagolja (még válság idején sem!) az értékesítést.

Mondhatni egy értékesítőnek mindig lesz munkája. Sokat ér, ha valaki jó tud eladni. Így később akár könnyebb lehet (főleg tapasztalattal a hátunk mögött) váltani is.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.