Minden cicás háztartásba kell

2023 / 10 / 26 / Fizetett Hirdetés
#pr
Minden cicás háztartásba kell
Ahol egy puhatappancsos lakik, szükséges egy macska toalett vagy macska alomtálca. Legyen bár csak benti vagy akár emellett még a kertbe kijárós is, ez a felszerelés alapvető. Az első esetben, amikor is csak bent él a cicus, akkor értelemszerűen kell egy hely, ahol a kisebb-nagyobb szükségleteit el tudja végezni. Ha kijárós is, akkor is adódhatnak olyan helyzetek, hogy jól jön, ha rendelkezésre áll egy alomtálca bent.

A legpraktikusabb illemhely a macsekoknak

A Falatozoo.hu állateledel webáruház alomtálcái között válogathatsz a különböző típusok között, de egyéb kiegészítő termékeket is találsz itt, úgymint az alomlapát, speciális kilépőszőnyeg, illetve alomszagtalanítók, nem is beszélve a toalettbe való almokról.

A cicákat nem szokás sétáltatni. Teljesen más életmódjuk van, mint a kutyusoknak, akik szobatisztaságra nevelhetők. Szerencsére a cicák is azok lényegében, hiszen ösztönösen keresik azt a helyet, ahová eláshatják az ürüléküket. Erre szolgál az alomtálca.

Melyik alomtálca lesz a jó?

Célszerű olyat választani, amelyiknek magasabb a pereme. Ebből kevésbé valószínű, hogy kiszóródik a macskaalom, még abban az esetben sem, ha a bársonytappancsos “kaparós” fajta lenne. Ők ugyanis nagyon vehemensen elássák a produktumokat. Persze a kölyökcicának bele kell tudnia menni az alomtálcába. Vagy alacsony pereműt vegyél neki, vagy tégy egy lépcsőféleséget, hogy segítsd a be-, illetve a kijutását.

A fedett macska wc-k nagy előnye, hogy a szégyenlősebb, bújósabb cicusoknak sokkal nagyobb nyugalmat tudnak biztosítani. Emellett nagyon praktikusak, mert sem a macskaalom, sem pedig a kellemetlen szagok nem távoznak ezekből egykönnyen.

Mindig a cica mérete határozza meg igazából, hogy milyen a jó alomtálca. A nagyon nagytestű fajtáknak - mint a Maine Coon vagy a szibériai macska - értelemszerűen nem lesz megfelelő egy kicsi méretű, de egy nagyon kicsi bejárattal rendelkező modell sem. Könnyítsd meg neki a dolgát, hogy könnyen könnyíthessen magán, ha szükséges.

Hogy kényelmesebb legyen

Persze egy alomtálcába még kell megfelelő alom is. Nem biztos, hogy elsőre megtaláljátok a megfelelőt, de a Falatozoo.hu állateledel webáruház gazdag alomválasztékából biztos lesz olyan, ami a puhatappancsosodnak is elnyeri majd a tetszését.

Pesze a macskaalmot tisztán kell tartani. Ehhez már remek alomtisztító lapátokat lehet kapni. Ezek segítségével könnyen és gyorsan ki lehet szedegetni a becsomósodott vagy bekoszolódott részeket. Egy speciális alátéttel pedig sokkal könnyebbé és higiénikusabbá teheted mindenki életét. A cica tappancsaira könnyen rátapadhatnak az alomrészek. A speciális aljzat viszont leszedi róla ezeket, és így nem kell folyamatosan söpörni vagy porszívózni. Az alomszagtalanító spray vagy granulátum pedig a kellemetlen szagokat köti meg.

A megfelelő alomtálca kiváló szolgálatot tesz.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Mitől lesz erős egy jelszó vagy egy PIN kód, miért veszélyes a „free wifi”, mi is az a kiberhigiénia?
Mitől lesz erős egy jelszó vagy egy PIN kód, miért veszélyes a „free wifi”, mi is az a kiberhigiénia?
Tényleg ellopják-e az adatainkat, ha nyílt wifit használunk? Mitől lesz erős egy jelszó? Többek között ilyen IT-biztonsági kérdésekről szól a RE:FACT Podcast legújabb epizódja, amelynek vendége Pfeiffer Szilárd, IT-biztonsági mérnök.
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.