Mire figyelj a nyári napszemüveg vásárlásakor?

2021 / 07 / 02 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mire figyelj a nyári napszemüveg vásárlásakor?
Amikor napszemüveget vásárolunk, sokszor nem gondoljuk át alaposan a szempontokat, amik mentén kiválaszthatjuk a legmegfelelőbbet számunkra. Van, aki azt veszi figyelembe, hogy univerzálisan tudja mindig hordani, míg mások a keretet nézik csak, hogy az mennyire divatos. Valójában ez nem elég - hiszen a szemünk védelméért ennél sokkal több szempontot kell figyelembe venni! Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan válasszuk ki a számunkra legjobb napszemüveget!

UV ellen fel!

Amikor a napsugarak ellen védő szemüvegek közt válogatunk és keressük az ideálisat, mindig ellenőrizzük, hogy akár a lencsén, akár a leírásában feltüntették-e, hogy védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen. Az ultraibolya fény ugyanis elég káros hatású, és ha csak egy egyszerűen elsötétített lencsét alkalmazunk, az kinyitja a pupillákat, még szabadabb utat engedve a kártékony sugaraknak. Keressük a címkét, vagy ellenőrizzük a leírást! Szemüvegesként a legideálisabb választás egy fotokróm lencsével ellátott szemüveg, ami a fény hatására azonnal besötétedik.

Nem minden a méret - vagy mégis?

Néhanapján belefuthatunk keskeny vagy apróbb napszemüvegekbe, amelyek első látásra sikkesnek néznek ki. Valójában ezek csak a modelleken mutatnak jól - ha valóban kültérre akarunk csinosan felöltözni, akkor válasszunk minél nagyobb keretes szemüvegeket, amik minden oldalról segítik az UV-fény elleni védekezést. Az eyerim collection darabjai között megtalálhatod azokat a csinos változatokat, amik kellő biztonságot fognak nyújtani a szemeidnek!

Tárolni csak a dobozában

Rengetegen az utazótáskák mélyéről bányásszák elő a napszemüveget, amikor szükségük van rá - pedig ez hosszú távon több kárt okoz! Nemcsak könnyebben deformálódhat a szemüveg, de kieshetnek a lencsék a keretből, vagy olyan mértékben megkarcolódhatnak, hogy az már mind a látásra, mind az UV-védelemre hatással van. Vásárláskor válasszunk hozzá méretben megfelelő tokot, amiben tárolhatjuk egy tisztítókendő társaságában.

A fotó forrása: Dean Drobot / Shutterstock.com

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.