Mire használhatóak a gipszkarton dobozok?

2023 / 08 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mire használhatóak a gipszkarton dobozok?
A gipszkarton dobozok a villamosságban használatos kellékek, amiket vagy a gipszkarton falba, vagy pedig a mennyezetbe építhetünk bele. A lényeg, hogy ebben kapnak helyet az elektromos kábelek, vezetékek, valamint az egyéb szerelvények, amelyek így biztonságosan el vannak rejtve a kíváncsi szemek és kezek elől.

Ezeknek az eszközöknek a használata számos előnnyel jár, hiszen amellett, hogy rugalmasak, könnyű őket telepíteni, nem beszélve a vízállóságukról, ami szintén nem egy elvetendő szempont.

 

Ebben a cikkben a gipszkarton dobozok használatát részletezzük, valamint eláruljuk, hogy milyen fajtái és előnyei vannak.

 

Mit tudnak a gipszkarton dobozok?

 

Az Elektrikstore.hu gipszkarton dobozai légtömör szerelvénydobozok. A rugalmas tömítőmembránjainak hála lehetővé teszik a teljesen légtömör szerelést. Az ECON technológia pedig biztosítja az energiahatékony EnEV alapján történő szerelést mind a tisztaszoba, mind pedig a higiéniai alkalmazási területen. Előnye, hogy innovatív rögzítő technológiával készült, amely miatt a húzásmentesítés beépített.

 

A Kaiser gyártó termékei között megtalálhatjuk az O-Range modellt. A szerszámok használata nélkül kialakítható kábel-, valamint védőcső bemenetek hatalmas előnyt jelenthetnek a munka során. Az átvezetőkkel létrehozhatunk légtömör sorolt kombinációkat, ami nagy segítséget jelenthet a gipszkarton dobozok számára.

 

A 9252-22 ECON 68-as légtömör dupla doboz üreges, illetve gipszkarton falba is helyezhető. Ami pedig a gumimembrános változatot illeti, azt 48 mm mély és 7-40 mm lemezvastagsághoz lehet alkalmazni.

 

Miért a Kaiser?

 

Mert a márka 1904 óta készít villamossággal kapcsolatos termékeket. A gyártó tehát több mint száz éves múlttal rendelkezik. Kezdetben még csak védőcsövekkel, valamint dobozokkal és burkolatokkal foglalkoztak. Egy fél évszázaddal később azonban az alapítók eltávolodtak egymástól, ennek köszönhetően szinte az egész cég megújult.

 

Az utóbbi pár évtizedben folyamatosan megújulnak, igyekeznek minden esetben a lehető leginnovatívabb megoldásokkal dolgozni. A tervezés során nagy figyelmet szentelnek a minőségre és a könnyed használatra. Ma már szinte teljesen természetes, hogy a termékeik ott vannak a legtöbb üzlet polcán, hiszen piacvezetői pozíciót töltenek be. A Kaiser csak gipszkarton-, beton-, illetve téglafalakhoz gyárt villamossági eszközöket.

Ezeket még mindenképpen tudni érdemes a dobozaikról!

 

A Kaiser gipszkarton dobozokkal könnyű a munka, telepíthetjük őket a falba, de akár a mennyezetbe is. A kialakításuknak hála az illesztés gyerekjáték, a beépítés minden esetben pontos és gyors. A nagy terhelhetőségük miatt pedig biztonságosan és megbízhatóan rögzíthetjük őket, ezáltal semmi akadálya annak, hogy jól megtartsák a vezetékeket és a kábeleket.

 

További előnyük, hogy ellenállnak a víznek, a nedvességnek és a párának, ami akkor lehet fontos, ha olyan területen használnánk őket, ahol rendszeresen vizesek lehetnek. Ilyen a konyha vagy éppen a fürdőszoba.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.