Mire jó a babafészek?

2021 / 07 / 10 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mire jó a babafészek?
A Skandináv országokból elhíresült babafészek nálunk most éli virágkorát. Sokkal több egy tökéletesen kialakított kis kuckónál egy újszülött számára. A pocakunkban eltöltött kellemes környezetet felváltja a sok zaj, fények, ismeretlen hangok, mely megterhelő egy kisbaba számára.

Ennek a biztonságérzetnek a megteremtéséért használták évszázadokkal ezelőtt a pólyát, melynek továbbfejlesztett, praktikusabb változata a babafészek.

Mint az anyaméhben

A babafészek kialakításának köszönhetően körülöleli a babát és olyan érzést ad, mintha az anyaméhben lenne az újszülött. Peremének köszönhetően tompítja a külvilág zaját, fényeit. Melegséget és biztonságérzetet biztosít, ami nagyban elősegíti a nyugodt, hosszú alvást. Ami valljuk be, nem csak a kisbaba számára fontos, mert ilyenkor az édesanyának is kell a megfelelő pihenés.

A babafészek mellé pedig nyugodtan ledőlhetünk mi is, és nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül a picire fordulunk.

A babafészek előnyei

Elég hosszú a lista a babafészek használata mellett. Nézzük meg a legfontosabbakat! A biztonságérzet és a kiegyensúlyozott alvás már a listára került. Attól sem kell tartanunk, hogy ez felborul egy nyaralás alkalmával, mert méretét tekintve magunkkal tudjuk vinni.

Könnyen tisztítható, mosható, és hamar megszárad a töltőanyag könnyedségének köszönhetően. Ha az alsó zsinórokat kioldjuk, akkor egy nagyobb fészket kapunk, de ekkor sem kell aggódnunk, mert a babafészek oldalai rácsvédőként is funkcionálhatnak.

Ha a szülők együtt szeretnének aludni a babával, arra is tökéletes és biztonságos megoldás a babafészek. De akkor sincs gond, ha szoptatást követően a baba a fészekben alszik el és szeretnénk a kiságyába helyezni. Alsó párnázott részének köszönhetően ébredés nélkül tudjuk berakni a fészekkel együtt. Ha picit bukósabb a babánk, akkor sem kell megijednünk, mert a babafészek fejrészét könnyedén megemelhetjük egy vékony párna aláhelyezésével.

Bababarát, antibakteriális anyagból készülnek és végeláthatatlan mintával, kombinációval. Ha nincs konkrét elképzelésünk, akkor elég nehéz dolgunk lesz, mert a bőség zavara tárul elénk. Választhatunk mellé hozzá illő kiegészítőket is, ilyen például a pillangópárna, - mely abban segít, hogy biztonságosan megtámassza a baba fejét -, vagy éppen színben és mintában hozzáillő takarót. Igazi ékes darabjai is lehet a babaszobának.

Összességében mindenképpen a “beszerezni” lista élére tegyük, mert nagyon hasznos termékről van szó. Főleg egy újszülött kisbabának, aki még csak ismerkedik a külvilággal, a biztonságot és melegséget adó anyaméh után.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.