Mire jó a babafészek?

2021 / 07 / 10 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mire jó a babafészek?
A Skandináv országokból elhíresült babafészek nálunk most éli virágkorát. Sokkal több egy tökéletesen kialakított kis kuckónál egy újszülött számára. A pocakunkban eltöltött kellemes környezetet felváltja a sok zaj, fények, ismeretlen hangok, mely megterhelő egy kisbaba számára.

Ennek a biztonságérzetnek a megteremtéséért használták évszázadokkal ezelőtt a pólyát, melynek továbbfejlesztett, praktikusabb változata a babafészek.

Mint az anyaméhben

A babafészek kialakításának köszönhetően körülöleli a babát és olyan érzést ad, mintha az anyaméhben lenne az újszülött. Peremének köszönhetően tompítja a külvilág zaját, fényeit. Melegséget és biztonságérzetet biztosít, ami nagyban elősegíti a nyugodt, hosszú alvást. Ami valljuk be, nem csak a kisbaba számára fontos, mert ilyenkor az édesanyának is kell a megfelelő pihenés.

A babafészek mellé pedig nyugodtan ledőlhetünk mi is, és nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül a picire fordulunk.

A babafészek előnyei

Elég hosszú a lista a babafészek használata mellett. Nézzük meg a legfontosabbakat! A biztonságérzet és a kiegyensúlyozott alvás már a listára került. Attól sem kell tartanunk, hogy ez felborul egy nyaralás alkalmával, mert méretét tekintve magunkkal tudjuk vinni.

Könnyen tisztítható, mosható, és hamar megszárad a töltőanyag könnyedségének köszönhetően. Ha az alsó zsinórokat kioldjuk, akkor egy nagyobb fészket kapunk, de ekkor sem kell aggódnunk, mert a babafészek oldalai rácsvédőként is funkcionálhatnak.

Ha a szülők együtt szeretnének aludni a babával, arra is tökéletes és biztonságos megoldás a babafészek. De akkor sincs gond, ha szoptatást követően a baba a fészekben alszik el és szeretnénk a kiságyába helyezni. Alsó párnázott részének köszönhetően ébredés nélkül tudjuk berakni a fészekkel együtt. Ha picit bukósabb a babánk, akkor sem kell megijednünk, mert a babafészek fejrészét könnyedén megemelhetjük egy vékony párna aláhelyezésével.

Bababarát, antibakteriális anyagból készülnek és végeláthatatlan mintával, kombinációval. Ha nincs konkrét elképzelésünk, akkor elég nehéz dolgunk lesz, mert a bőség zavara tárul elénk. Választhatunk mellé hozzá illő kiegészítőket is, ilyen például a pillangópárna, - mely abban segít, hogy biztonságosan megtámassza a baba fejét -, vagy éppen színben és mintában hozzáillő takarót. Igazi ékes darabjai is lehet a babaszobának.

Összességében mindenképpen a “beszerezni” lista élére tegyük, mert nagyon hasznos termékről van szó. Főleg egy újszülött kisbabának, aki még csak ismerkedik a külvilággal, a biztonságot és melegséget adó anyaméh után.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?
Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?
Külön iparág gondoskodik róla, hogy divatos szemüveget viselhessenek azok az emberek, akiknek az éleslátásuk nem megfelelő. Azonban a szemüvegek viselése nem éppen olyan komfortos, mint amilyen sikkes.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.