Mit érdemes tudni a kubai szivarokról?

2021 / 04 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit érdemes tudni a kubai szivarokról?
Legyen szó tapasztalt, vagy kezdő szivarosról, az biztos, hogy minden füstölgő keresi az újabb és újabb szivarokat, amelyek elvarázsolhatják. Mi ismerünk egy kubaiszivar-márkát, amelynek három különböző típusa újabb és újabb rajongókat szerez, ahogy telik az idő. Ez egyáltalán nem véletlen, ezek között a szivarok között ugyanis nagyon könnyen megtalálhatja mindenki azt, amely a legközelebb áll ízléséhez.  

A következőkben a Cuaba márka Distinguidos, Generosos, Salomones szivarjairól lesz szó, illetve a legfontosabb kiegészítőkről is, amelyek az aromák élvezetéhez szükségesek!

Mit kell tudni a szivarokról általánosságban?

Ha szivarokról van szó, egy dologban mind egyezik: a felépítésükben. Minden szivar kívülről befelé csomagolóanyagból, kötőanyagból és töltőanyagból áll. Ez különböző dohányleveleket és némi plusz fűszerezést foglal magába. A szivarokat Kubához köthetjük, hiszen az itt élők már a nagy felfedezések előtt is szívták, bár ők még rituálék részeként. 1492-ben azonban Kolumbusz rátalált a szivarokra, és hamarosan a kellemesen illatos rudak terjedni kezdtek.

Nem csupán a származást köthetjük ám Spanyolországhoz, hanem a legelső gyárat is, ahol szivarok milliói készültek el, Kubában azonban csupán a 19. században építették meg a legelső szivarokat készítő létesítményt.

A híres, hatalmas rajongótáborral rendelkező Cuaba szivarok

A kubai szivarok sokasága közül kiemelkedik a Cuaba. A hazai szivarosok azért kedvelik annyira, mert ennek beszerzése jelenti az egyik legkevesebb fejfájást. Három igazán különleges fajtája, a Distinguidos, a Generosos és a Salomones közül pedig legalább egy biztosan Önnek is tetszeni fog. Hogy mit kell róluk tudni?

  • Distinguidos: Ezt a típust a tapasztalt szivarosoknak ajánljuk. A kellemes bőr- és földízesítés szilva és vegyes gyümölccsel keveredik füstjében.
  • Generosos: Ha ismeretlen az Ön számára a kubai ízvilág, ez tökéletes kezdésnek. A jellemző földes-borsos aroma dominál bennük. Kipróbálásukat kezdőknek is meleg szívvel ajánljuk!
  • Salomones: Mind közül ez ég a legtovább, sok időd hagyva a füst kiélvezésére. Kávés-diós ízvilágú, amely félidőnél kiegészül egy kellemes, enyhe fahéjaromával.

Ezek a szivarok is, mint ahogyan társaik is, figuradok. A Cuaba híres arról, hogy csupán ilyen típusú rudakat készít. Tárolni természetesen ezeket is egy kiváló humidor falain belül kell! Természetesen a többi fontos eszközről sem szabad megfeledkezni!

Minden szivarosnak szüksége van a következőkre!

A tökéletes szivaros élményhez egyáltalán nem elég, ha beszerezni a füstölgés eszközeit, hiszen megfelelő kiegészítők nélkül nem lesz az igazi. A következőkre van minden szivarosnak szüksége!

  • Humidor
  • Szivarvágó
  • Szivargyújtó
  • Hamuzó

Utóbbi kettőt készítenek cigarettásoknak is, ám a hagyományos öngyújtó nem képes egyenletesen meggyújtani a szivart, míg az általános hamutálak nem tudják megtartani a rudat, amíg két szippantás között pihenteti.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.