Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?

2023 / 12 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Az utóbbi években a bankkártyás fizetések elkezdték háttérbe szorítani a készpénzes fizetéseket, hiszen sok előnnyel járnak a vásárlók számára. Ebből kifolyólag a vállalkozásoknak is érdeke a minél hatékonyabb bankkártya-elfogadást biztosítani az ügyfeleik számára.

Szükség van egy megbízható szolgáltatóra

 

Az emberek szívesen használják bankkártyáikat vagy virtuális kártyájukat, például telefonos alkalmazások, okoseszközök segítségével. Ehhez olyan stabil és megbízható bankkártya-elfogadási szolgáltatásokra van szükség, mint a BizPay kínálta bankkártya-elfogadási megoldások. A cég által közvetített szolgáltatások a vállalkozásod egyedi igényeire szabhatóak, és a WorldLine, egy világhírű vállalat garantálja a megbízhatóságukat. Az asztali terminál, a mobil terminál, a Tap on Mobile, az E-Commerce és a Linkpayment szolgáltatások közül választhatsz a céged igényeinek megfelelően.

Milyen költsége van a bankkártya elfogadásának a kereskedő számára?

 

Kereskedőként figyelembe kell venned a költségeket is, amelyek a bankkártyás fizetés elfogadásával járnak. Ilyen például a kártyatársaságok által felszámított díj, amit az IC++ kifejezés második + jele jelöl. Amikor bankkártyás fizetés történik, öt résztvevő együttműködésével fog sikeresen megvalósulni a tranzakció.

 

Kereskedőként elektronikusan megkapod a vásárlás összegét a vevőtől, de a háttérben a vevő és a te vállalkozásod bankja is részt vesznek a pénzügyi ügyletben. Az ötödik szereplő a kártyatársaság, amely lehetővé teszi ezt az egész folyamatot, és díjat számol fel a banknak a bankkártya elfogadásáért. A pénzintézet pedig a te vállalkozásodra hárítja ennek a díjnak a megfizetését. Ez a díj a nemzetközi kártyatársaságok - mint például a Visa vagy a Mastercard - saját költségeinek függvényében változhat. Tehát fontos, hogy milyen szolgáltatást választasz, mert ez befolyásolja a díjat, s ezáltal a költségeidet.

 

A kártyatársaságok által felszámolt díjak mértéke

 

A Visa és a Mastercard fix összeget és százalékos arányt alkalmaz a kártyatársasági díj megállapításához, ami körülbelül 0,22% körül mozog mindkét esetben. Az American Expressnél a díjszabás bonyolultabb, és a tranzakció mérete, valamint a kereskedő kategóriája határozza meg a díjat. Az is befolyásolja a fizetendő összeget, hogy hol bocsátották ki a kártyát és hol szeretnék azt használni, Például Európában olcsóbb lehet fizetni európai kibocsátású kártyával, mint a világ más részén.

 

A Mastercard még további díjat számít fel a határokon átnyúló tranzakciók esetén, ha az egyik országban kibocsátott kártyát egy másik országban használják. Emellett kereskedőként kérheted a visszaterheléses védelmi szolgáltatást, ami védelmet nyújt a visszaélésekkel szemben.

Legyen szó üzletről vagy webáruházról, fontos, hogy zökkenőmentesen tudd elfogadni a bankkártyás fizetéseket, hiszen hosszú távon ez fogja a visszatérő vásárlók révén a vállalkozásod forgalmát növelni.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Milyen anyagot válassz elegáns darabok készítéséhez?
Ki ne szeretné a csinos blúzokat, pláne mivel kiváló hétköznapi viseletek, ugyanakkor a jeles alkalmakkor is remek választások, ha az elegáns megjelenés a célunk. De vajon tudjuk-e, hogy milyen anyagokat érdemes beszerezni, ha magunk szeretnénk stílusos blúzokat készíteni?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.