Mit szólnál néhány szívmelengető történethez?

2023 / 11 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit szólnál néhány szívmelengető történethez?
Bár az idei ősz rendkívül kegyes hozzánk, és megannyi verőfényes napsütéses órával, nappal ajándékoz meg minket, azért az esték már hűvösek. Ilyenkor jólesik, ha van kihez odabújni. Vagy van egy puha plédünk, ami a kinti hideg ellenére is melegen tart minket, és ami alá bújva tovább melengethetjük ezúttal a lelkünket egy finom, romantikus könyvvel.

Ha most azt szeretnéd mondani, hogy te nem is szereted a csöpögős romantikus love storykat, akkor azért van egy jó hírünk, romantikus és romantikus között is jócskán akad különbség. Éppen ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy a hidegebb őszi-téli napokon legalább egy-egy ilyen olvasmányt iktass be az olvasandó könyvek közé!

Miért érdemes romantikus könyvet olvasni?

Ha jobban megnézed az Oxford Corner Könyvesbolt romantikus könyveinek a kínálatát, akkor látni fogod, hogy nem csupa szirupos történet vár rád. Mert a romantikus regényekből is készülhet igényes, izgalmas és kiválóan megírt változat, csupán jó szimat kell ahhoz, hogy kiszagold, melyik is lesz olvasásra érdemes.

A nagy klasszikusok műveit semmiképp se hagyd ki, mert ők valami egészen elképesztő módon képesek ábrázolni a szerelmet és az emberi kapcsolatok sokszínűségét. Zolát, Hawthorne-t vagy Pamukot olvasni semmiképp sem ciki!

Aztán persze vannak a kortárs gyöngyszemek, amelyek általában a történet alapötlete nyomán tudnak kitűnni a tömegből. Így van ezzel például Tille Cole könyve is, ahol a happy end elmarad, temérdek könny viszont van helyette!

És nem mehetünk el az olyan sztárszerzők mellett sem, mint Colleen Hoover, aki köré valóságos kultusz épült már, nők milliói falják a történeteit. Külön érdekessége, hogy rendkívül megosztó művei vannak, így érdemes valakivel egyszerre olvasni, hogy aztán legyen kivel megbeszélni az olvasmányélményt!

Mindezt persze idegen nyelven!

Ugye, nem árulunk el túl nagy zsákbamacskát akkor, ha azt mondjuk, hogy mindezeket a könyveket idegen nyelven találod meg az Oxford Corner Könyvesboltjának webshopjában?

Ami persze nem is baj, hiszen a nyelvtudás megszerzésének és megtartásának egyik legfontosabb módja az idegen nyelven történő olvasás.

Amíg azon vagy, hogy elérj egy bizonyos szintet, addig is rendkívül hasznos a célnyelven történő olvasás - kiváltképp, ha kortárs írókat veszel hozzá alapul. Észrevétlenül épülnek ugyanis be a szókincsedbe a szavak és a szófordulatok, valamint a nyelvtani szerkezetek!

Szeretnéd szinten tartani magadat? Olvass!

Ahogy fentebb említettük, a nyelvtudás megtartása szempontjából is rendkívül lényeges tevékenység a célnyelvi olvasás. Így ha nincs is időd arra, hogy direkt módon leülj és nyelvet tanulj, elég az is, ha csak a kezedbe veszel egy könyvet, és elmerülsz abban a világban, vele együtt pedig annak nyelvezetében is!

Ha időről időre beiktatsz egy angol nyelvű könyvet, azzal csak magadnak teszel szívességet. Ha karácsony előtt mindezt úgy teszed, hogy közben kedves, szívhez szóló történeteket ismersz meg, csak még könnyebbé teszi számodra a karácsonyi készülődést!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.