Mit tartalmaz az ár konténeres sittszállítás esetén?

2022 / 01 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit tartalmaz az ár konténeres sittszállítás esetén?
Egy konténeres sittszállítás megrendelésénél több fontos dolog is van. Ráérnek-e, mennyire sürgős, mekkora tároló kell, megvárják-e a felpakolást, vagy visszamenjenek érte? És ez csak pár azok közül, amik fel fognak merülni a megrendeléskor és azt követően. És persze ott van az ár kérdése is, melyről érdemes tudni, hogy mit tartalmaz, esetleg mit nem. Nézzük is!

Nem mindegy, kivel szerződünk konténeres sittszállításra

Ahhoz, hogy megfelelő szolgáltatást kapjunk a pénzünkért, érdemes jól bevált, nagy hagyománnyal, megfelelő rutinnal rendelkező céggel szerződni. Ehhez azonban tudnunk kell róluk pár dolgot, és ezek alapján el tudjuk majd dönteni, hogy érdemes-e velük szállíttatnunk.

Fontos, hogy mekkora flottával rendelkeznek, és talán még ennél is fontosabb, hogy van-e elég konténerük. Ha bármelyikből is kevés van, akkor jó eséllyel sokat kell majd várni rájuk, vagy nagyon kései időpontban tudnak elvállalni minket. És persze a rugalmasság lesz az a tulajdonságuk, amit először elveszítenek korlátozott eszközállomány esetén.

Persze az is nagyon fontos, hogy megfelelően felkészített alkalmazottakkal rendelkezzenek (sofőrrel és diszpécserrel is). Ettől lesz gördülékeny a kommunikáció, és így lehetünk biztosak abban, hogy megfelelő segítséget kapunk majd, bármilyen gondba is botlanánk.

Mi van benne az árban?

Nézzük, hogy mi van benne az árban egy konténeres sittszállítás esetén. Benne vannak azok, amiket az előző bekezdésben már részleteztünk. Az, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű jármű áll rendelkezésükre, és hogy van elég konténerük is. Az is, hogy szakképzett kollégák fognak nekünk segíteni abban, hogy minden flottul működjön. Érdemes olyan profi, nagy múltú céget választani partnerként, akiknek van vagy 1000 konténerük. Ez esetben ugyanis az árban az is benne lehet, hogy akár egy hétre is ott hagyják a fémtárolójukat. Megtehetik ilyen nagy mennyiség esetén.

Ha vegyes hulladékként mindent dobhatunk a hulladék közé (a veszélyes anyagokat leszámítva), akkor ennek szortírozása is benne van az árban. Ahogy a szétválogatott hulladék újrahasznosítása vagy épp a megfelelő lerakókba való elszállítása és leadása is. De ezenfelül természetesen az oda- és a visszaút éppúgy benne van.

Mi nincs benne a kalkulációban?

Ahogy már írtuk is, nincs benne a veszélyes hulladékok elszállítása. Ezeket ugyanis külön kell intézned, ha vannak. Speciális engedéllyel rendelkező lerakókhoz kell eljuttatnod. De azért kérdezz rá a sittszállítónál is, hátha foglalkoznak ezzel is.

Ami még nincs benne, az a területfoglalási engedély díja. Ha nem tudod saját portán belül elhelyeztetni a konténert, akkor marad a közterület. Ahhoz viszont, hogy ott le lehessen rakni, már szükséged lesz a helyileg illetékes önkormányzat engedélyére. Ez a területfoglalási engedély, melyet előre be kell szerezned, méghozzá pénzért. Enélkül nem hagyhatják közterületen a tárolót.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Az autóápolás ma már egyszerűen elvégezhető a különböző hatékony termékeknek köszönhetően. Sokszor olyan, elsőre apróságnak tűnő műveletekre is oda kell figyelni, mint a páramentesítés. Nem szabad róla elfeledkezni, mivel igazán kellemetlen tud lenni, amikor a pára miatt nem látunk ki megfelelően az ablakon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.