Mit tegyünk, ha nem elég a költöztetés, lomtalanításra is szükségünk van?

2023 / 06 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit tegyünk, ha nem elég a költöztetés, lomtalanításra is szükségünk van?
Egy költöztetés általában elég probléma egyszerre, nem kell emellé még másik is. Viszont vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen nincs mit tenni, lomtalanításra is szükségünk lesz. Hogy melyek ezek az esetek, és mi erre a legjobb megoldás? Ezekre a kérdésekre fogunk válaszolni a mai cikkünkben.

A jó partneren múlik minden

Amikor a költöztetés szóba kerül, sokaktól hallani rémtörténeteket. Sajnos nagyon sokan vannak, akiket félrevezettek, átvertek, behúztak a csőbe, és sok ezer forintjuk bánta, hogy elhitték, amit ígértek nekik. Sajnos mai napig is vannak olyan csalók, akik csak azt várják, hogy kit tudnak ismét átverni. Az ilyen embereket messziről el kell kerülni! Velük nem hogy gondtalan nem lesz az egész folyamat, sokkal inkább válik egy rémálommá!

Épp ezért nagyon fontos, hogy kit bízunk meg a feladattal. Nagyon fontos, hogy jól válasszunk, csaks megbízható, tapasztalattal rendelkező költöztetőre bízzuk a vagyontárgyainkat! De mire érdemes figyelni?

Kérjünk írásos árajánlatot! Ha már erre sem hajlandó a cég, akkor felejtsük is el őket, és keressünk mást. Szóban, telefonon bárki bármit képes megígérni csak azért, hogy őt bízzuk meg. De ha ebbe belemegyünk, akkor megdöbbenve tapasztaljuk majd, hogy a bútoraink felpakolását követően hirtelen megváltozik a megbízás díja (különböző problémákra hivatkozva), és addig nem indulnak el (és nem is pakolnak le), amíg ki nem fizetjük az eredeti összeg akár többszörösét.

Számos ilyen rémtörténetről hallani, ezért is nagyon fontos, hogy írásban kérjük az ajánlatot, majd később a visszaigazolását is annak, hogy mikor érkeznek a helyszínre.

Ha csak ezt az egyet megjegyezzük, és alkalmazzuk, máris megóvjuk magunkat a legrosszabbtól!

Ha nem elég a költöztetés, lomtalanítás is kell

Vannak azonban olyan esetek, amikor nemcsak egy költöztetésre lesz szükségünk, hanem egy lomtalanítást is be kell iktatnunk. Több ilyen eset is lehet, nézzünk is ezek közül pár példát.

Amikor öröklünk egy házat, és például úgy döntünk, hogy az albérletből odaköltözünk, akkor várhatóan számos olyan vagyontárgytól fogunk megszabadulni, amire nem lesz szükségünk. Ezeket a legegyszerűbb és leggyorsabb egy lomtalanítás útján elszállíttatni.

De ilyen lehet az is, amikor vettünk egy házat, de a régi tulajdonos ott hagyott rengeteg haszontalan holmit. Ennek eltüntetése nem a mi feladatunk lenne, de valószínűleg akkor járunk jobban, ha mi intézzük. Nem véletlen hagyta ott őket az előző tulajdonos.

A fenti két esetben tehát nem elég, hogy egy költöztetőt kell keresnünk, még lomtalanítót is kell hívjunk. Vagy mégsem?

 

Két legyet egy csapásra

Mi lenne, ha ugyanazt a céget bíznánk meg mindkét feladattal? Igen, erre is van lehetőség! Például a Servitius és Partnerei költöztetés csapata vállalja mindkettőt!

Ráadásul egy sima konténeres lomtalanítással ellentétben itt sokkal kedvezőbb tarifáról beszélünk, mert sokkal nagyobb a raktér, mint egy kontéren esetén. A még használható “lomot” ráadásul rászorulókhoz juttatják el. Így mindenki jól jár!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.