Mit tegyünk, ha nem elég a költöztetés, lomtalanításra is szükségünk van?

2023 / 06 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mit tegyünk, ha nem elég a költöztetés, lomtalanításra is szükségünk van?
Egy költöztetés általában elég probléma egyszerre, nem kell emellé még másik is. Viszont vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen nincs mit tenni, lomtalanításra is szükségünk lesz. Hogy melyek ezek az esetek, és mi erre a legjobb megoldás? Ezekre a kérdésekre fogunk válaszolni a mai cikkünkben.

A jó partneren múlik minden

Amikor a költöztetés szóba kerül, sokaktól hallani rémtörténeteket. Sajnos nagyon sokan vannak, akiket félrevezettek, átvertek, behúztak a csőbe, és sok ezer forintjuk bánta, hogy elhitték, amit ígértek nekik. Sajnos mai napig is vannak olyan csalók, akik csak azt várják, hogy kit tudnak ismét átverni. Az ilyen embereket messziről el kell kerülni! Velük nem hogy gondtalan nem lesz az egész folyamat, sokkal inkább válik egy rémálommá!

Épp ezért nagyon fontos, hogy kit bízunk meg a feladattal. Nagyon fontos, hogy jól válasszunk, csaks megbízható, tapasztalattal rendelkező költöztetőre bízzuk a vagyontárgyainkat! De mire érdemes figyelni?

Kérjünk írásos árajánlatot! Ha már erre sem hajlandó a cég, akkor felejtsük is el őket, és keressünk mást. Szóban, telefonon bárki bármit képes megígérni csak azért, hogy őt bízzuk meg. De ha ebbe belemegyünk, akkor megdöbbenve tapasztaljuk majd, hogy a bútoraink felpakolását követően hirtelen megváltozik a megbízás díja (különböző problémákra hivatkozva), és addig nem indulnak el (és nem is pakolnak le), amíg ki nem fizetjük az eredeti összeg akár többszörösét.

Számos ilyen rémtörténetről hallani, ezért is nagyon fontos, hogy írásban kérjük az ajánlatot, majd később a visszaigazolását is annak, hogy mikor érkeznek a helyszínre.

Ha csak ezt az egyet megjegyezzük, és alkalmazzuk, máris megóvjuk magunkat a legrosszabbtól!

Ha nem elég a költöztetés, lomtalanítás is kell

Vannak azonban olyan esetek, amikor nemcsak egy költöztetésre lesz szükségünk, hanem egy lomtalanítást is be kell iktatnunk. Több ilyen eset is lehet, nézzünk is ezek közül pár példát.

Amikor öröklünk egy házat, és például úgy döntünk, hogy az albérletből odaköltözünk, akkor várhatóan számos olyan vagyontárgytól fogunk megszabadulni, amire nem lesz szükségünk. Ezeket a legegyszerűbb és leggyorsabb egy lomtalanítás útján elszállíttatni.

De ilyen lehet az is, amikor vettünk egy házat, de a régi tulajdonos ott hagyott rengeteg haszontalan holmit. Ennek eltüntetése nem a mi feladatunk lenne, de valószínűleg akkor járunk jobban, ha mi intézzük. Nem véletlen hagyta ott őket az előző tulajdonos.

A fenti két esetben tehát nem elég, hogy egy költöztetőt kell keresnünk, még lomtalanítót is kell hívjunk. Vagy mégsem?

 

Két legyet egy csapásra

Mi lenne, ha ugyanazt a céget bíznánk meg mindkét feladattal? Igen, erre is van lehetőség! Például a Servitius és Partnerei költöztetés csapata vállalja mindkettőt!

Ráadásul egy sima konténeres lomtalanítással ellentétben itt sokkal kedvezőbb tarifáról beszélünk, mert sokkal nagyobb a raktér, mint egy kontéren esetén. A még használható “lomot” ráadásul rászorulókhoz juttatják el. Így mindenki jól jár!

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?
Google hirdetéskezelés árak: Mire számíthatsz?

A digitális marketing ma már elengedhetetlen része a vállalkozások sikerének, és az egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb eszköz a Google hirdetések futtatása. A Google Ads hirdetési platform lehetőséget kínál a cégeknek, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat a megfelelő célközönség elé tárják, növelve ezzel a látogatók számát és a potenciális vásárlók körét. Azonban sok vállalkozás számára kérdés lehet, hogy mennyibe kerül a Google hirdetéskezelés, és mire számíthatnak a költségek terén. Ebben a cikkben feltárjuk a Google hirdetéskezelés árak meghatározásának kulisszatitkait.

Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Bármelyik webáruház-tulajdonost is kérdezünk meg azzal kapcsolatban, mi a célja, biztosan azt fogja mondani, hogy a bevétel növelése. Ezt elérni azonban nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnánk. Jól felépített marketingstratégia, vásárlásösztönző módszerek és persze minőségi áru is kell mindehhez.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.