Mitől lesz egy középkategóriás okostelefon kiemelkedő?

2023 / 07 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Mitől lesz egy középkategóriás okostelefon kiemelkedő?
Amikor valaki középkategóriás okostelefont szeretne vásárolni, akkor bizony kompromisszumot kell kötnie, de ezt általában nagyon jól tudja. Mégis időről időre találhatunk egy-egy olyan kiemelkedő okostelefont ebben a kategóriában is, amivel maximálisan elégedettek lehetünk, sőt már-már a csúcskategóriát ostromló minőséget képvisel.

Mit is jelent az, hogy középkategóriás okostelefon?

 

Ez már nem a belépőszint, de nem is az iparág csúcsa, hanem pont a kettő között helyezkedik el. Az okostelefonok legnépesebb mezőnyével itt találkozhatunk, így nem meglepő, hogy vannak közöttük kevésbé erős és egyenesen kiemelkedő darabok is. Utóbbira kiváló példa a CoolMobile.hu Redmi Note 12 Pro+ telefonja.

 

Nagy tehát a szórás, még kategórián belül is. De mielőtt megnéznénk a választ a címben szereplő kérdésre, tisztázzunk egy másikat.

 

Milyen kategóriákat ismerünk?

 

Alapvetően három fő csoportba soroljuk a készülékeket:

 

A legelsőben találhatóak a belépőszintű okostelefonok. Ide tartoznak azok, melyekben gyengébb a processzor, kisebb tárhellyel rendelkeznek, nincs bennük profi kamera stb. Szóval olyan telefonokról beszélünk, melyek igen komoly kompromisszumot jelentenek. Értelemszerűen itt találjuk a legolcsóbb darabokat is.

 

Ezt követi a középkategória, ahol mint azt már említettük is, számos típussal találkozhatunk. A legtöbb készüléket ide lehet sorolni. És épp ezért van alja és teteje is, melyek közül az utóbbi szokott inkább megragadni az emberek emlékezetében. Ez abszolút érthető is, mivel ezek már valamivel drágábbak, de még így is elég kedvező árúak. Itt találhatóak az igazán kiváló ár-érték aránnyal rendelkező okostelefonok. Ugyanakkor a legtöbb esetben itt is meg kell valamiben alkudnunk.

 

És végül ott vannak a csúcskészülékek, ahol minden innováció először jelenik meg, ahol a teljesítmény maximalizálva van, ahol nincsenek kompromisszumok! Ezzel együtt az árak is igen magasak. De hát az újdonságokat és a maximalizmust bizony meg kell fizetni.

 

Mitől lesz kiemelkedő egy középkategóriás okostelefon?

 

Ha megnézzük a fenti információkat, akkor jól láthatjuk, hogy ez a középső kategória. Az tud innen kitűnni, aki a csúcstelefonok egyes tulajdonságait tudja hozni úgy, hogy közben az árcédula nem szökik az egekbe.

 

És épp ebben emelkedik ki például a már említett Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ is. Ha megnézzük ennek a telefonnak a specifikációját, akkor számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit általában inkább csak egy csúcskészülékben találhatunk meg. Ha viszont ellenőrizzük az árát a CoolMobile.hu oldalán, akkor közel sem vetekszik egy mai top telefon árával.

 

Pár példa, hogy mit tud ez a készülék. 120 Hz-es képfrissítéses AMOLED kijelző, 900 nites maximális fényerővel és HDR10+ támogatással, Gorilla Glass 5 üveggel. Minimum 8GB RAM, 5G támogatás, 200 megapixeles főkamera, 5000 mAh-s akkumulátor, 110 Wattos gyorstöltés, NFC, Wi-Fi 6.

 

Bár csak egy gyors felsorolás, de így is látható, hogy ez bizony impozáns, és közel sem megszokott a középkategóriában. Ha mellétesszük az árcédulát, akkor egyértelművé válik, hogy miért volt ez kiváló példa.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.