Munkaügyi állások Pécsett

2023 / 02 / 23 / Fizetett Hirdetés
#pr
Munkaügyi állások Pécsett
Bár a cím hallatára előfordulhat, hogy sokan halvány mosollyal az arcukon a magyar Munkaügyek című szituációs komédiára gondolnak, munkaügyi feladatot vállalni azonban teljesen valóságos dolog. Ha ezek az állások betöltetlenül maradnak, mindenki más a cégnél megérzi hiányukat. Munkaügyesekre szükség van, lássuk hol tudnak elhelyezkedni Pécsett!

HR 

A HR az angol human resources szó rövidítése, ami magyarul humán erőforrást jelent. Ma már sokkal többet foglal magába, mint az állásinterjúk lebonyolítása és az alkalmasnak tűnő jelentkezők kiszűrése.

A HR-es munka belépő szintje a recruiter, a pecsallas.hu oldalon is őket keresik a legjobban. A recruiter, vagy toborzó válogat a beérkező jelentkezések között, megírják az álláshirdetést és a vezetőséggel közösen meghatározzák az elvárásokat, válaszolnak a jelölteknek, majd interjúztatják őket.

A toborzáson kívül a feladata még egy HR-esnek a munkaszerződésekkel és általános munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos adminisztráció, új kollégák betanulási folyamatának segítése.

A legtöbb HR-osztályon a toborzók mellett már külön szakemberek foglalkoznak a munkáltatói márkaépítés megvalósításával is. Ez fontos eszköznek számít a jelöltek bevonzásában, de a meglévő emberek megtartásában is. A márkaépítés része minden olyan döntés, amely növeli a beosztottak személyes komfortérzetét, céghez való kötődését. Ilyen például a rugalmas munkaidő, a home office engedélyezése, a munka élményszerűsítése, a juttatási csomagok kidolgozása, de a cég eredményes külső-belső kommunikációja is.

Bérszámfejtő/TB-ügyintéző

Azoknál a cégeknél, ahol magas a dolgozói létszám, több műszakos a munkarend, folyamatos a munkavégzés, ott alkalmaznak bérszámfejtőket is. A társadalombiztosítási ellátásra vonatkozó szabályok teljes körű ismerete az egyik feltétele a munkakör ellátásának.  Feladatuk a foglalkoztatottakra vonatkozó bejelentési, adatszolgáltatás kötelezettségek teljesítése, a bér,- jövedelem- és költségtérítés-elszámolás elkészítése, illetve a kilépő dolgozó iratainak, igazolásainak kiadása.

Munkaügyi ügyintéző

Munkaügyi ügyintéző általában a bérszámfejtővel dolgozik össze, az ő munkáját segíti, emelett operatív munkaügyi feladatai vannak, például a  kiléptetés, beléptetés, munkaköri leírások, munkaszerződések elkészítése, módosítása. Ezen kívül a vállalat vezetősége felé adatot szolgáltat, HR kimutatásokat készít, valamint prezentációkat és döntés előkészítő anyagokat is gyárt. Nyilvántartja a munkavállalók adatait és leadott dokumentumait, kezeli a nyilatkozatokat és ezeket a munkaügyi adatokat nyilvántartja a vállalatirányítási rendszerben.

Segíteni a munkatársak mindennapi életét nagyon nemes dolog, ha mindezt a munkaügyi dolgozók kedvesen, odafigyeléssel és törődéssel teszik, a cég legnépszerűbb csapattagjai lehetnek.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Amikor leesik az első hó, akkor a legtöbb sportrajongó a hegyek felé veszi az irányt, hogy a hóval fedett lankákon csússzanak alá. Ha kezdők vagyunk vagy egy éven keresztül a szekrényben pihent a sífelszerelésünk, akkor van pár tanács, melyet érdemes megfogadnunk, hogy biztosan élvezetes legyen a siklás minden pillanata.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.