Munkaügyi állások Pécsett

2023 / 02 / 23 / Fizetett Hirdetés
#pr
Munkaügyi állások Pécsett
Bár a cím hallatára előfordulhat, hogy sokan halvány mosollyal az arcukon a magyar Munkaügyek című szituációs komédiára gondolnak, munkaügyi feladatot vállalni azonban teljesen valóságos dolog. Ha ezek az állások betöltetlenül maradnak, mindenki más a cégnél megérzi hiányukat. Munkaügyesekre szükség van, lássuk hol tudnak elhelyezkedni Pécsett!

HR 

A HR az angol human resources szó rövidítése, ami magyarul humán erőforrást jelent. Ma már sokkal többet foglal magába, mint az állásinterjúk lebonyolítása és az alkalmasnak tűnő jelentkezők kiszűrése.

A HR-es munka belépő szintje a recruiter, a pecsallas.hu oldalon is őket keresik a legjobban. A recruiter, vagy toborzó válogat a beérkező jelentkezések között, megírják az álláshirdetést és a vezetőséggel közösen meghatározzák az elvárásokat, válaszolnak a jelölteknek, majd interjúztatják őket.

A toborzáson kívül a feladata még egy HR-esnek a munkaszerződésekkel és általános munkaügyi kérdésekkel kapcsolatos adminisztráció, új kollégák betanulási folyamatának segítése.

A legtöbb HR-osztályon a toborzók mellett már külön szakemberek foglalkoznak a munkáltatói márkaépítés megvalósításával is. Ez fontos eszköznek számít a jelöltek bevonzásában, de a meglévő emberek megtartásában is. A márkaépítés része minden olyan döntés, amely növeli a beosztottak személyes komfortérzetét, céghez való kötődését. Ilyen például a rugalmas munkaidő, a home office engedélyezése, a munka élményszerűsítése, a juttatási csomagok kidolgozása, de a cég eredményes külső-belső kommunikációja is.

Bérszámfejtő/TB-ügyintéző

Azoknál a cégeknél, ahol magas a dolgozói létszám, több műszakos a munkarend, folyamatos a munkavégzés, ott alkalmaznak bérszámfejtőket is. A társadalombiztosítási ellátásra vonatkozó szabályok teljes körű ismerete az egyik feltétele a munkakör ellátásának.  Feladatuk a foglalkoztatottakra vonatkozó bejelentési, adatszolgáltatás kötelezettségek teljesítése, a bér,- jövedelem- és költségtérítés-elszámolás elkészítése, illetve a kilépő dolgozó iratainak, igazolásainak kiadása.

Munkaügyi ügyintéző

Munkaügyi ügyintéző általában a bérszámfejtővel dolgozik össze, az ő munkáját segíti, emelett operatív munkaügyi feladatai vannak, például a  kiléptetés, beléptetés, munkaköri leírások, munkaszerződések elkészítése, módosítása. Ezen kívül a vállalat vezetősége felé adatot szolgáltat, HR kimutatásokat készít, valamint prezentációkat és döntés előkészítő anyagokat is gyárt. Nyilvántartja a munkavállalók adatait és leadott dokumentumait, kezeli a nyilatkozatokat és ezeket a munkaügyi adatokat nyilvántartja a vállalatirányítási rendszerben.

Segíteni a munkatársak mindennapi életét nagyon nemes dolog, ha mindezt a munkaügyi dolgozók kedvesen, odafigyeléssel és törődéssel teszik, a cég legnépszerűbb csapattagjai lehetnek.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.