Műszerek a hajózás szerelmeseinek

2024 / 01 / 25 / Fizetett Hirdetés
#pr
Műszerek a hajózás szerelmeseinek
A legtöbb ember szereti a vizet, álmodozva, ábrándozva szoktunk állni a partokon, elmerülve a hullámok nyújtotta szépségben, valamint a kék legkülönfélébb árnyalataiban.

Békés látvány, de még különlegesebb is lehet, ha nem maradunk a parton, hanem vízre szállunk.

 

Csendes vizeken…

 

Hajózni talán még többen szeretnek, de igazán csak az ismeri ennek a szépségét, akinek saját hajója van. Mint minden hobbi, ez is igényli az anyagi ráfordítást. A Metroman.hu hajókhoz kínált műszereinek kínálatából válogatva ez jóval kisebb problémává törpül. Nézzük, mi mindenre lehet szükség!

 

GPS nyomkövető

 

Nemcsak hajókra, hanem munkagépekre, autókra, lakókocsikra is hasznos lehet egy ilyen okos szerkezet. Kiváltképp abban az esetben, ha ellenőrizni szeretnénk, mikor hol található a járművünk. Praktikus lehet akkor, ha nem csak mi használjuk, illetve ha rendszeresen bérbe adjuk a kocsit vagy a hajót, de egy lopás esetén is tájékoztat bennünket az aktuális tartózkodási helyéről.

 

Egyszerűen, számítógépen vagy mobiltelefonon keresztül is monitorozhatjuk a gépjármű hollétét, illetve haladását.

 

Feszültségmérő

 

Egy voltmérővel könnyedén ellenőrizhetjük az aktuális feszültséget. Ennek az eszköznek többféle típusát is megtaláljuk a Metroman.hu webáruházban.

A jellemzően 3-30 Volt mérésére alkalmas műszerek közül keressük a vízálló modelleket, amennyiben hajón szeretnénk használni. Ugyanez a változat javasolt abban az esetben is, amikor motorhoz szeretnénk alkalmazni. Beépíthető, külön tápellátást nem igénylő szerkezetek között válogathatunk.

 

A Mlogic egy izgalmas készülék a kínálatban. Habár csak 8-18 Volt mérésére használhatjuk, különlegessége, hogy riaszt abban az esetben, ha a feszültség túl alacsony.

 

Választhatunk dupla USB töltővel is ellátott feszültségmérőt, így rögtön két legyet üthetünk egy csapásra. A beépítése nagyon könnyű, autó, munkagép vagy lakókocsi esetén is használható. A víz ellen véd a vízmentes kupak, így nyugodtan alkalmazhatjuk hajók esetében is.

 

Az üzemórák méréséhez

 

A műszerek között üzemóra-számláló készüléket is találunk, amelyet gyújtógyertyával rendelkező 4 vagy 2 ütemű motorokhoz tudunk használni. A gyújtókábel köré kell csupán tekerni ahhoz, hogy mérni tudja a fordulatszámot. Külön nem igényel vezérlést, teljesen automatikusan végzi a dolgát, amint elindul a motor.

 

Láthatjuk, hogy többféle praktikus műszerrel is felszerelhetjük a hajónkat, ahogy azt is, hogy más jármű esetében is tudjuk hasznosítani ezeket. Mérlegeljük, hogy milyen információkra van szükségünk, illetve milyen elképzeléseink, elvárásaink vannak. Ezután ki tudjuk választani a számunkra szükséges készülékeket, amelyek hatékonyan segítik a járművünk üzemeltetését, s még a biztonságot is magasabb szintre emelik.

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.