Napelemekkel a fenntarthatóságért

2022 / 03 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Napelemekkel a fenntarthatóságért
Mára nélkülözhetetlenné váltak a háztartásokban a zöldmegoldások. Egyre több családnak fedezi napelem az energiaellátását, és igyekeznek minél inkább hulladékmentesen élni az életüket. Elértük azt a pontot, amikor mindenkinek szerepet kell vállalnia a fenntarthatóság érdekében.

Életmódváltás a Föld egészségéért

Számos olyan lépés van, amit megtehetünk annak érdekében, hogy életvitelünkkel megfelelő mértékben támogatni tudjuk a környezetünk védelmét. Az első és egyik legfontosabb teendő, hogy csökkentsük az általunk termelt szemét mennyiségét. Ehhez az egyszer használatos műanyag eszközök használatának a kiiktatása szükséges. Ne fogyasszunk palackozott ásványvizet, hiszen a csapvíz is nagyon jó minőségű hazánkban. Az előre csomagolt víz kiválóan kiváltható kulaccsal, amelyet indulás előtt otthonunkban megtölthetünk.

Figyeljünk arra, hogy a lehető legkevesebb mennyiségben vásároljunk előre csomagolt élelmiszereket. Hordjunk magunknál újrahasználható tasakokat, így nem kell feleslegesen az eldobható nejlon zacskókért nyúlnunk.

Nem mindig szükséges teljes napelem rendszer

Akik igazán előrelátóak, az energiaszükségletüket is megújuló energiából fedezik. A Wagner Solar Hungária napelemeivel mi is képesek leszünk a nap energiáját a háztartási eszközök működtetésére fordítani. Az egyik legnagyobb áramfogyasztó a háztartásokban a bojler. Mára lehetőség van arra, hogy aki nem szeretné a teljes fogyasztását megújuló energiaforrásból fedezni, fotovoltaikus bojlert szerezzen be.

A Fothermo System AG egyedi fejlesztése a hálózattól függetlenül képes használati meleg vizet előállítani. A rendszer ráadásul rendkívül könnyen telepíthető, egy szokványos MC4 csatlakozóval lehet a napelemekhez telepíteni. A bojlerek több méretben elérhetőek, 10, 30, és 80 L-es modellek közül lehet válogatni. Nem kell tartanunk attól sem, ha éppen nem süt a nap, hiszen ezek az eszközök képesek tápegységről is üzemelni.

A kis lépések is sokat tesznek

Akármekkora lépést is teszünk a környezetvédelem érdekében, az már jelentős lesz a jövőre nézve, hiszen a hosszú távú sikereket ezek az apró kezdeti elhatározások váltják ki. A napelemek használatával nagymértékben hozzájárulhatunk a fenntarthatósághoz. Akkor is igaz ez az állítás, ha nem egy teljes rendszert telepíttetünk, hanem csak az egyes fogyasztóink igényét fedezzük vele. A fotovoltaikus bojlerek beszerzése tehát arany középút a költséghatékony energiaellátás és a környezetünk védelme iránt elkötelezett személyek számára.

Mindenki, aki egy kicsit is odafigyel az életvitelére és megpróbálja csökkenteni a káros anyag kibocsátását, illetve tudatos vásárlóvá válik, hozzájárul ahhoz, hogy a bolygónk még sokáig élhető maradjon. Ez napjainkban már követelmény kell, hogy legyen az emberiséggel szemben.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Mi az az upsell, és miért fontos ez a webáruházaknak?
Bármelyik webáruház-tulajdonost is kérdezünk meg azzal kapcsolatban, mi a célja, biztosan azt fogja mondani, hogy a bevétel növelése. Ezt elérni azonban nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnánk. Jól felépített marketingstratégia, vásárlásösztönző módszerek és persze minőségi áru is kell mindehhez.
Górcső alatt a különböző mérnöki szakmák
Górcső alatt a különböző mérnöki szakmák
Ha alaposabban megnézzük az utóbbi évek statisztikáit, akkor láthatóvá válik számunkra, hogy a mérnök szakma azon területek közé tartozik, ahol már évek óta rendkívül nagy a munkaerőhiány.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.