Ne maradj le az eSmart.hu óriási okosóra akciójáról!

2022 / 01 / 12 / Fizetett Hirdetés
#pr
Ne maradj le az eSmart.hu óriási okosóra akciójáról!
Az eSmart.hu még 2021 decemberében indított el egy kihagyhatatlan okosóra akciót, amelyet meghosszabbított 2022 januárjáig. Feltétlenül nézd meg a kínálatot, hiszen most akár 20%-os kedvezménnyel rendelhetsz minőségi okosórákat az eSmart.hu webáruházból.

Okosórával még ez edzésed is tudománnyá válik

Ha Te is az a típus vagy, aki nem szeret semmit sem a véletlenre bízni, akkor az okosórákat Neked találták ki. Miért? Olvass tovább, és elmondjuk!

Bombabiztos eredményeket csak okosórával tudsz elérni, használd ki az eSmart okosóra akcióját!

Ez azért lehet, mert az okosórával mérni tudod például a pulzusodat, miközben ezdel. Ha kardio edzést végzel, és azt akarod, hogy a pulzusod az edzés teljes hossza alatt a maximális pulzusszámod 90%-a legyen, akkor azt először ki kell matekoznod:

Férfiaknál: 208 - (0,7 x életkor) = Maximális pulzusszám

Nőknél: 206 - (0,88 x életkor) = Maximális pulzusszám

 

Ennek a 90%-a pedig a Maximális pulzusszám x 0,9. Ezt a pulzusszámot kell elérned a kardio edzés során, és fenntartanod addig, míg edzel. Ez lehet hagyományos kardio edzés (pl.: úszás, biciklizés, evezés, futás) vagy valamilyen HIIT gyakorlat.

Ha HIIT gyakorlatot végzel, akkor azt csináld egy percig a kiszámított pulzusszámon, majd mérsékeld a terhelést (esetleg pihenj) egy percig és csináld a HIIT gyakorlatot még egy percig. Ezt a ciklust ismételd kb. 10-szer.

Okosórával az alvásodat is tudod ellenőrizni, ami elengedhetetlen a normális egészségi állapot fenntartásáért

Ahogyan azt Matthew Walker is írja a Why We Sleep című könyvében, nem megfelelő alvás nélkül megnő a kockázata a különféle betegségek kialakulásának, legyen az demencia, Archeimer-kór, cukorbetegség vagy akár rák is.

Az eSmart okosóra akció keretein belül olyan készülékek közül tudsz válogatni, amelyek képesek mutatni az alvásod milyenségét és mennyiségét. Tehát meg tudod nézni, hogy mennyit aludtál, s ebből mennyi volt REM és NREM alvás. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy másnap a lehető legjobban tudjon teljesíteni a szervezeted, legyen az egy fárasztó munkanap a laborban vagy egy kimerítő vizsga az egyetemen.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Hogyan csinálj vásárlót a látogatókból?
Nem várhatod el a látogatóktól, akik még nem ismerik se a termékeidet, se a vállalkozásodat, hogy igent mondjanak rá, ezért első körben ne eladni akarj nekik, csak valamilyen elköteleződést ajánlj.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.