Négy helyzet, amikor nincs szükség drága nyomtatóra

2023 / 10 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
Négy helyzet, amikor nincs szükség drága nyomtatóra

A nyomtatóvásárlás sikerét gyakran a bekerülési költség mértéke torpedózza meg. Túl komoly anyagi áldozatnak tűnik a szabad nyomtatás élményéért cserébe, amit az adott típus kínál. Igen ám, de akadnak olyan élethelyzetek, amikor tényleg teljesen felesleges drága konstrukció beszerzésében gondolkodni, mert egyszerűen nem használhatóak ki a rendszerben megbújó előnyök. Négy ilyen szituációra világítunk rá az alábbiakban.

1. Amikor a nyomtatás csak alkalmanként szükséges

Ha csak olykor merül fel a nyomtatás iránti igény, akkor a tintasugaras nyomtató optimális választás. Azonban a megfelelő töltet kiválasztása kulcsfontosságú. Sokan ezen a ponton hibáznak, mert úgy gondolják, mindegy, milyen variáns kerül a gépbe, elég legfeljebb a nyomtató márkáját tudni. Azonban az ideális alternatíva kiszemeléséhez a komplett sorozatszám ismerete elengedhetetlen.

2. Amikor bőven elegendő a kicsit rosszabb, nem prémium minőségű végeredmény

Fényképek, grafikák nyomtatásánál evidens, hogy kizárólag a maximális minőség az, ami elvárható. S ennek prezentálásához a lézersugaras nyomtató az az innováció, ami a legalkalmasabb. De ha általában szöveges dokumentumok kinyomtatása a cél, akkor valóban felesleges előbbi típusba invesztálni.

3. Amikor a multifunkcionalitás abszolút nem elvárás

Szkennelés, fénymásolás, faxolás – ezek mind olyan lehetőségek, amik egy több funkciós gép esetében elérhetőek. Viszont ha ezekre soha nincsen szükség, vagy legfeljebb évente párszor, akkor nem vitás, nem kifizetődő olyan masinát választani, ami multifunkciós, és ennek megfelelően a bekerülési költsége is magasabb az egyszerűbb típusokéhoz képest.

4. Amikor a költségoptimalizálás alternatív tonerekkel valósul meg

Az olcsó tintasugaras nyomtató esetében a nyomtatás drága. Kivéve persze, ha nem gyári toner kerül a rendszerbe. Az alacsony nyomtatási költségek így valósíthatóak meg, ahogy egyúttal ezek után a hogyan lehet olcsón nyomtatni kérdésre sem kell tovább keresni a választ.

+1 tipp

Hosszú távon célszerűbb lézernyomtatót választani, főleg ha a hosszú élettartam például alapvető kritérium a prémium minőség mellett, mert ezeket tekintve (is) a lézeres magasan felülmúlja a tintasugaras nyomtatót.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.