Nézd meg a mai holdállást és holdciklusokat!

2023 / 01 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Nézd meg a mai holdállást és holdciklusokat!
A Hold és a Föld kapcsolata, a bolygók, a csillagrendszer már ősidők óta foglalkoztatják az emberiséget. A Hold a Föld egyetlen holdja, mely a Föld körül kering. Saját fénye nincs, csak a Nap fényét veri vissza, ahogy változik a Föld-Hold-Nap kapcsolatrendszere. Akik hisznek a Hold erejében, mindenképpen olvassák el a cikkünket, hiszen ajánlott mindenkinek, hogy jobban megismerje e természetes erő hatásait!

A Hold hatása a szervezetünkre

 

Egyértelműen észleljük mi emberek magunkon, gyermekeinken, de még az állatokon is, hogy miképp befolyásolja viselkedésünket, mindennapjainkat az adott holdfázis. Érdemes ezt megfigyelni, áttanulmányozni és tudatosan alkalmazni.

 

A moon phase today részletes információkkal ellát az adott napra vonatkozóan: éppen milyen holdfázis van, hogyan halad a Hold az adott ciklusában. Ha tudjuk, hogy éppen újhold, telihold vagy fogyó hold van, ennek tükrében figyeljük meg magunkat, másokat és cselekedeteinket!

Az évszázadok folyamán már bőven összegyűlt tudásanyag arra vonatkozóan, hogy mit javasolt növekvő, telihold és fogyó hold időszakában végezni. Többet érünk vele, ha odafigyelünk ezekre, és még ha úgy is gondoljuk, hogy egy tennivaló nem várhat, érdemes félretenni és megvárni vele a megfelelő időszakot!

 

A Hold és a nőiesség kapcsolata

 

A nők nagy része tisztában van vele, hogy a Hold évszázadok óta a legerősebb női szimbólum, valamint jelképe volt az istennőknek, a boszorkányoknak is. A holdfázisok ciklikusságát párhuzamba lehet állítani a nők havi ciklusával és életük ciklusával is. Ez utóbbi esetében a növekvő hold a szüzet képviseli, a telihold az anyaságot, az anyává válást, a teremtést, amely természetesen nem egyenlő a gyermeki teremtéssel, és végül a fogyó hold a vénülést.

 

Sok nő a telihold idején menstruál, és ha bizonyos hónapok úgy alakulnak, hogy elcsúszik a ciklusuk, akkor is visszatérnek a telihold fázisához. Megfigyelhető a ciklusok azonossága együtt lakó vagy lelkileg szorosan összekapcsolódó hölgyek esetében is.

 

Nők esetében még inkább fontos, hogy tisztában legyenek saját ciklusukkal, és ne haladjanak szembe vele, hanem áramoljanak együtt a Hold fázisaival, amelyhez szintén nagy segítséget nyújt a moon phase today weboldala.

 

Növekvő vagy fogyó fázisok

 

Azt, hogy a Hold éppen gyarapodó vagy fogyó állapotában van-e, nehéz megkülönböztetni, de magyar nyelv ebben is a segítségünkre van. Ha egy D betűhöz hasonló alakzatot vesz fel a Hold, azaz a “d” betűnek a domború oldalával egyezik meg, akkor mondhatjuk, hogy “Duzzad, Dagad”, tehát növekvő fázisában van. Amikor pedig fogy, a “C” betűhöz hasonlítható, azaz “Csökken”. Így megállapíthatjuk, hogy éppen milyen tevékenységek azok, amiket eredményesebben tudunk végrehajtani.

 

A növekvő hold egyet jelent a befogadással, a regenerálódással. Ilyenkor mi is épülünk, energiákat gyűjtünk, növekszünk. A fogyó holdfázis pont az ellenkezője, az energiák elengedésének, a tisztulásnak, szó szerint is a fogyásnak az időszaka, ezért alkalmas méregtelenítésre, fogyókúrák elkezdésére.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.