Notebookkamera-takaró ízléses és szemre is tetszetős formában

2021 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Notebookkamera-takaró ízléses és szemre is tetszetős formában
A notebookkamera-takaró a modern laptopok és notebookok egyik apró, ugyanakkor annál hasznosabb kiegészítőjének számít. Különösen akkor jelentkezhet a hozzáadott értéke, ha szeretnéd megspórolni magadnak a kamera miatti kellemetlen meglepetéseket.

Úgyhogy ehhez mérten gondoltuk úgy, hogy mindenképp külön bejegyzésben kellene foglalkoznunk a notebookkamera-takaró bemutatásával. Lesz szó a funkcionalitásról, az előnyökről, emellett pedig a notebookra illesztés menetére is kitérünk.

Nincs abban semmi rossz, ha időnként letakarnád a notebook kameráját

Elvégre legyünk őszinték, eleve van egyfajta kellemetlen érzete az embernek azzal kapcsolatban, hogy a kamera folyamatos jelleggel ott van a laptopon. Persze a kamera működését egyből jelzi egy kis fény, amint az apró szerkezet bekapcsol.

A notebookkamera-takaró alkalmazását egyébként azok a nem kívánt kellemetlen helyzetek indokolják, amikor nem veszed észre, hogy a kamera igenis dolgozik. Egy-egy csapatszintű meeting, illetve ügyfelekkel folytatott online megbeszélés nem akármilyen komikus vagy pedig kellemetlen helyzeteket is szülhet akkor, ha nem gondolsz előre a notebookkamera-takaró használatára.

Amiért a hagyományos post-it-féle megoldásnál nem árt jobbat keresni

Biztosan láttál már akár egy munkatársadnál vagy egy-egy konferencián mellett ülő személynél olyat, hogy egy szimpla post-it cetlivel takarja el a notebook kameráját. Hasonló megoldást jelent egyébként az is, amikor egy apró szigetelőszalag darabot alkalmaz valaki ugyanebből a megfontolásból.

De legyünk őszinték, ezt messze nem lehet optimális megoldásnak nevezni. Nem beszélve arról, hogy a ragasztó miatt a notebook kamerájának az egészen apró lencséje szélsőséges eshetőségnél még akár sérülhet is.

Ezt pedig minden bizonnyal egyáltalán nem szeretnéd. Úgyhogy sokkal inkább célravezető lehet az egyébként nem túlzottan nagy beruházást jelentő notebookkamera-takaró használata mellett döntened.

Így erősítheted a gépedhez a beszerzett notebookkamera-takarót

Ha szeretnéd, akkor ezzel a teendővel bátran felkereshetsz egy korrekt és megbízható laptopszervizt. Viszont az esetek többségében az a tanulság, hogy a notebookkamera-takaró készülékre erősítése önállóan is megoldható feladat.

Merthogy maga a művelet nem több egyetlen könnyű, ámde határozott mozdulatnál. Aggodalomra persze akkor sincs semmiféle okod, ha nem is vagy túlzottan gyakorlott ezen a téren. Ugyanis a notebookkamera-takaró mellé kapsz egy praktikus leírást.

Úgyhogy más teendőd nem is lesz a gyakorlatban, mint a leírásban foglaltak mentén a notebookkamera-takarót egész egyszerűen rápattintani magára a laptopra. Innentől kezdve gyakorlatilag készen is leszel, a notebookkamera-takarót bármikor hiba nélkül tudod alkalmazni.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.