Notebookkamera-takaró ízléses és szemre is tetszetős formában

2021 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Notebookkamera-takaró ízléses és szemre is tetszetős formában
A notebookkamera-takaró a modern laptopok és notebookok egyik apró, ugyanakkor annál hasznosabb kiegészítőjének számít. Különösen akkor jelentkezhet a hozzáadott értéke, ha szeretnéd megspórolni magadnak a kamera miatti kellemetlen meglepetéseket.

Úgyhogy ehhez mérten gondoltuk úgy, hogy mindenképp külön bejegyzésben kellene foglalkoznunk a notebookkamera-takaró bemutatásával. Lesz szó a funkcionalitásról, az előnyökről, emellett pedig a notebookra illesztés menetére is kitérünk.

Nincs abban semmi rossz, ha időnként letakarnád a notebook kameráját

Elvégre legyünk őszinték, eleve van egyfajta kellemetlen érzete az embernek azzal kapcsolatban, hogy a kamera folyamatos jelleggel ott van a laptopon. Persze a kamera működését egyből jelzi egy kis fény, amint az apró szerkezet bekapcsol.

A notebookkamera-takaró alkalmazását egyébként azok a nem kívánt kellemetlen helyzetek indokolják, amikor nem veszed észre, hogy a kamera igenis dolgozik. Egy-egy csapatszintű meeting, illetve ügyfelekkel folytatott online megbeszélés nem akármilyen komikus vagy pedig kellemetlen helyzeteket is szülhet akkor, ha nem gondolsz előre a notebookkamera-takaró használatára.

Amiért a hagyományos post-it-féle megoldásnál nem árt jobbat keresni

Biztosan láttál már akár egy munkatársadnál vagy egy-egy konferencián mellett ülő személynél olyat, hogy egy szimpla post-it cetlivel takarja el a notebook kameráját. Hasonló megoldást jelent egyébként az is, amikor egy apró szigetelőszalag darabot alkalmaz valaki ugyanebből a megfontolásból.

De legyünk őszinték, ezt messze nem lehet optimális megoldásnak nevezni. Nem beszélve arról, hogy a ragasztó miatt a notebook kamerájának az egészen apró lencséje szélsőséges eshetőségnél még akár sérülhet is.

Ezt pedig minden bizonnyal egyáltalán nem szeretnéd. Úgyhogy sokkal inkább célravezető lehet az egyébként nem túlzottan nagy beruházást jelentő notebookkamera-takaró használata mellett döntened.

Így erősítheted a gépedhez a beszerzett notebookkamera-takarót

Ha szeretnéd, akkor ezzel a teendővel bátran felkereshetsz egy korrekt és megbízható laptopszervizt. Viszont az esetek többségében az a tanulság, hogy a notebookkamera-takaró készülékre erősítése önállóan is megoldható feladat.

Merthogy maga a művelet nem több egyetlen könnyű, ámde határozott mozdulatnál. Aggodalomra persze akkor sincs semmiféle okod, ha nem is vagy túlzottan gyakorlott ezen a téren. Ugyanis a notebookkamera-takaró mellé kapsz egy praktikus leírást.

Úgyhogy más teendőd nem is lesz a gyakorlatban, mint a leírásban foglaltak mentén a notebookkamera-takarót egész egyszerűen rápattintani magára a laptopra. Innentől kezdve gyakorlatilag készen is leszel, a notebookkamera-takarót bármikor hiba nélkül tudod alkalmazni.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.