Okos megoldások különféle helyzetekre, társasházaknak

2023 / 07 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Okos megoldások különféle helyzetekre, társasházaknak
Mára már nem meglepő, hogy egyre komolyabb innovációkat tehetünk a mindennapjaink részévé. Az olyan technológiák, mint a biztonságtechnika, az érintésmentes beléptetés, valamint a teljes körű védelmi szolgáltatások már a társasházak számára is elérhetők.

Intelligens megoldások

 

A DEFLOC kínálatában elérhető Dahua termékcsalád lehetőséget nyújt arra, hogy a legkülönfélébb területeken valóban okos megoldások segítsék a társasházak lakóinak mindennapjait. A biztonságos otthonok, a közösen használt területek magas színvonalú védelme, az érintést nem igénylő beléptetőrendszer, valamint a különböző menedzsment szolgáltatások együttes alkalmazása révén egy egészen új szintre emelhetők a kényelmi funkciók.

 

A Dahua előnyei

 

Minden társasházban megoldandó feladat a biztonság, s ez vonatkozik azokra a részekre is, amelyeket az ingatlanban lakók közösen használnak. A Dahua termékei komplett rendszer kialakítására adnak lehetőséget, ráadásul kedvezőbb költségvetés mellett. Utóbbit az olyan opciók biztosítják, mint az, hogy több kamera alkalmazását ki tudjuk váltani mindössze egy panoráma és egy Fisheye kamera alkalmazásával, anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnünk a lefedettséget illetően.

 

Nem csupán ebből a szempontból bizonyul ideális választásnak ez a termékcsalád, hanem azért is, mert kifejezetten egyszerű telepítést tesznek lehetővé azáltal, hogy az eszközeik alkalmasak a „mindent egyben” kezelőfelület használatára. Így gyorsan és problémák nélkül üzembe helyezhetők.

 

Innovációk és magas szintű komfort

 

A beléptetés érintés nélkül is megvalósulhat, akár a társasházban élőkről, akár a gépjárműveikről van szó. A nyílászárók reakcióideje néhány tized másodpercre redukálódik, így teljesen kizárható a bosszankodás, az autók esetében pedig megvalósítható a rendszám felismerésén alapuló nyitás. Így gördülékenyen és kényelmesen zajlanak a mindennapok, anélkül, hogy extra beavatkozást igényelnének a folyamatok.

 

A külső területek akár a lakásokból is ellenőrizhetővé válhatnak, ráadásul a rendszert összekapcsolhatjuk az okosotthon szisztémákkal is. A vendégségbe érkezők egyszer használatos QR kód segítségével mind személyenként, mind az autóikkal be tudnak lépni az épület belső tereibe. Ezek kezelését akár mobiltelefonon keresztül is megoldhatjuk.

 

A Dahuánál gondoltak arra is, hogy a lifteket is biztonságosabbá tegyék, így ezek használatához is rendelhetünk jogosultságokat. Természetesen nem okoz gondot, ha különböző szintű jogokat szeretnénk kiosztani, annak megfelelően, hogy mely személyeknek milyen hozzáférésre van szükségük ahhoz, hogy intézhessék a társasházban felmerülő feladatokat.

 

Az intelligens szoftver lehetővé teszi, hogy az épületben megvalósuló védelem a lehető legmagasabb szinten működjön, ezáltal biztosítva az ott élők maximális biztonságát.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.