Professzionális hajápolók otthonra

2021 / 11 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Professzionális hajápolók otthonra
Ha felmerült benned a kérdés, hogy érdemes-e otthon is professzionális hajápolókat használni, a válasz igen. Mert azért csábító lehet az alacsonyabb árkategória, a barátnő ajánlása, egy reklám vagy egy újszerű csomagolás, ezek eltéríthetnek a valódi szándéktól. Ez ugyanis a legtöbb esetben az egészséges, gyönyörű haj. Azt pedig nem adják ingyen, hiszen időben, anyagiakban is kell fordítani erőforrásokat a dologra.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap fodrászhoz kell járni, és otthonra is csillagászati összegekért kell hajápolókat venni. Van olyan alternatíva, ami teljesen elfogadható, nem beszélve arról, hogy időnként elég a konyhában szétnézni, és ki lehet egészíteni a hajápolást természetes anyagokkal.

A legfontosabb, hogy mindig a hajad igényeit tartsd szem előtt. Ha zsíros a hajad, ne vedd meg azért a száraz hajra való sampont, mert ellenállhatatlan az illata. Nem lesz jó. Beszéld meg a fodrászoddal, hogy ő mit javasol. Ha az Alfaparf Milano termékeit használja, lélegezz fel, mert az olasz cég kiskereskedelmi forgalomba engedte a professzionális hajápolóit, így akár te magad is megveheted a márka kizárólagos magyarországi forgalmazójánál, a Hair-Line webáruházban.

Ami még a professzionális hajápolók mellett szól, az a mennyiség, amit használnod kell. Mivel ezek tényleg magas minőséget képviselnek, elég egy mogyorónyi mennyiség, nem kell diónyit a fejedre kenni.

Professzionális hajápolók használata

Az előbb említett mennyiségi korlát miatt ezek az anyagok rendkívül kiadósak. Többet feltenni felesleges, hiszen a hatást nem javítja, azonban hamar elfogy a termék. Itt kell megemlíteni, hogy a samponnak nem kell feltétlenül habzania, az nem feltétele a hatásnak. A Semi di Lino termékcsaládot úgy alkották meg, hogy a teljes hajápolási folyamat ugyanazzal a sorozattal valósulhasson meg. Mivel a fejbőr és a haj kapcsolatban vannak, így nem lehet egymástól függetlenül kezelni őket. Olyan anyagok jöhetnek szóba, amelyek kölcsönösen jó irányba viszik az ápolást.

Ugyancsak szempont a különböző mesterséges és természetes anyagok aránya. A túl sok kőolajszármazék, a paraffin és a parabén nem tesz jót az egészségnek. Nyilván nem történik tragédia, ha mégis ilyen anyagok vannak az általad használt termékekben, de inkább próbáld kerülni ezeket. Teljesen mentes csak az otthon, biotermékekből előállított kence lesz, de azért általában sem idő, sem kedv nincs olyanokkal pepecselni egy átlagos hétköznap. És persze, a joghurtos-mézes pakolás nem védi majd meg a hajat az UV-től, a portól, a párától.

Hajba kapni

Igen, jó ezeket a minőségi anyagokat hajba kapni - hogy kissé kifacsarjuk ezt a kifejezést. A szalonélmény így otthon is a tiéd lehet, mert az illat, a tapintás a mesterek kezelését idézi. A teljes hajápolási folyamat pedig az otthoni wellness része lehet. Illatos fürdővel, hajápolókkal, hozzá jó zenével, kedvenc nassolnivalóval egy hétvégi programmal is felér. Pedig csak egy hajápolásról volt szó...

(Szponzorált tartalom)


memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A Facebook Pixel beállításának lépései
A Facebook Pixel beállításának lépései
Az online marketingben a hirdetések terén fontos szerepe van a Facebook Pixelnek, vagy más néven képpontnak. Ez a kód nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a kampányok jól teljesítsenek. A cikkben annak járunk utána, hogy miért van meghatározó jelentősége, illetve arra is kitérünk, hogy milyen lépésekből áll a beállítása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.