Professzionális kenőzsírok autókhoz

2021 / 12 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Professzionális kenőzsírok autókhoz
Rengeteg különböző kenőzsír létezik. Bemutatjuk, hogy melyik mire használható: lítium-, alumínium-, réztartalmú zsírok, valamint fehér és vörös gumizsírok, fékzsírok kaphatók a piacon.

Lítiumalapú zsírok

 

A lítiumtartalmú a leggyakrabban használt zsír az autó- és nehéziparban. Népszerűségét kiváló magas hőmérsékleti és vízálló tulajdonságainak köszönheti. Az autószerelő műhelyekben kerékcsapágyak kenésére és futóműveknél használják. Olyannyira elterjedt, hogy becslések szerint az összes kenési feladat 75%-át ez teszi ki világszerte az összes iparágban.

Autóipari ezeken a területeken alkalmazzák

 

 • Fogaskerekek kenése
 • Autóajtók zsanérjai és zárjai
 • Reteszek és ülőlapok
 • Csapágyak és csapágyegységek
 • Elosztódugattyúk

Fehér kenőzsír

 

Ez a kenőanyag nagyszerű, többcélú alkalmazást tesz lehetővé. Láncok, zsanérok, fékösszekötők, csavarok és egyéb fémalkatrészek kenésére és védelmére használják. Kiváló hő-, víz- és savállósággal bír, így népszerű választás mind az autóiparban, mind a hajóiparban. Könnyű és közepes terhelés esetében alkalmazzák kenésre és korrózióvédelemre.

 

Magas felületi tapadás - a felhordás után megtapad a felületeken, hosszú távú kenést és védelmet biztosítva. Vízzáró réteget képez - a víz/savak okozta korrózió ellen védelmet nyújt. Nem igényel sűrű utánkenést - hosszú ideig a helyén marad, kényelmes és költséghatékony megoldást biztosítva.

Alumíniumtartalmú kenőzsírok

 

Ezek többcélú zsiradékok, amelyek nagyon magas hőmérsékletnek is ellenállnak. Általában az autóiparban használják a kerékcsapágy-mechanizmusok zsírozására. Magas hőmérséklet-ellenállósága miatt nagy hőségben is megbízhatóan kenhető anélkül, hogy lecsöpögne. Más anyagok ilyen körülmények között szivárognának. Emellett pótkocsik, vonóhorgok és kerékcsapágyak kenésére használják. Nézze meg az OlajShop.hu kenőzsír kínálatát is, hogy hozzájuthasson a modern kenőanyagokhoz.

Legfontosabb tulajdonságok:

 

 • Hőállóság
 • Nagy oxidációs stabilitás
 • Nagyfokú, vízzel való kimosódási ellenállás
 • Nagyszerű kompatibilitás más zsírokkal
 • Kiváló kezelhetőség és szivattyúzhatóság
 • Ellenáll az ismételt melegítésnek és hűtésnek

Rézalapú kenőzsírok

 

Ezek kifejezetten szélsőséges hőmérsékleten való működésre tervezett, lefagyásgátló vegyületek. Fontos megjegyezni, hogy nem kenésre alkalmazzák. Az autóiparban kiváló a fagykárok megelőzésére és a korrózió elleni védelemre nagyon magas hőmérsékletű helyzetekben. Karimákon, kipufogókonzolokon, szegecseken, anyákon és csavarokon használják, hogy megakadályozzák a fémalkatrészek sérülését. Akár 1000°C feletti hőmérsékleten is hatékonyan alkalmazható.

Vörös gumizsír

 

Ez az anyag kifejezetten hidraulikus és fékrendszerekben való használatra tervezett kenővegyület. Fizikai tulajdonságai kompatibilissé teszik a gumialkatrészekkel való használatra, mint például gumibetétek, tömítések és gyűrűk. Védi és keni a gumit anélkül, hogy korrodálná vagy károsítaná azt, mint más zsírok. Megőrzi a gumialkatrészek minőségét, segít megelőzni azok romlását és repedezését.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Melyik páramentesítőt válasszuk az autóhoz?
Az autóápolás ma már egyszerűen elvégezhető a különböző hatékony termékeknek köszönhetően. Sokszor olyan, elsőre apróságnak tűnő műveletekre is oda kell figyelni, mint a páramentesítés. Nem szabad róla elfeledkezni, mivel igazán kellemetlen tud lenni, amikor a pára miatt nem látunk ki megfelelően az ablakon.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.



This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.