PVC-padló a fürdőszobába? Simán!

2021 / 06 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
PVC-padló a fürdőszobába? Simán!
Az elmúlt időszakban kevesen alkalmazták a PVC-padlót, mint burkolatot, most azonban ismét előtérbe került ez a változat. Ez a verzió ma már nem jelent egyet a közintézményekben előszeretettel használt ízléstelen fajtával. A napjainkban gyártott termékek ráadásul nem bocsátanak ki semmilyen káros szennyező anyagot, így teljesen biztonságosak. De vajon hogyan kerül a fürdőszobába? Ebből a cikkből minden kiderül!

A PVC-padló pénztárcabarát megoldás

Az első és legfontosabb szempont a felújítás és átalakítás során, hogy az adott berendezéseket és használati tárgyakat milyen áron tudjuk beszerezni. Ez a burkolat rendkívül kedvező megoldás, amely kombinálja a hideg- és a melegburkolatok előnyeit. Nem véletlen használják egyre többen a PVC-padlót, hiszen rendkívül praktikus felületet eredményez.

A termék előnyei

  • Biztonságosabb, mint bármely másik megoldás.
  • Nem csúszik.
  • Könnyen és gyorsan tisztítható burkolat.
  • Kopásálló, színtartó és nem utolsósorban rendkívül strapabíró.
  • A mosáshoz nincs szükség drága tisztítószerekre.
  • Padlófűtés esetén a legjobb választás, hiszen vékonysága mellett még jó hőszigetelőnek is számít.

A PVC-padló fajtái

A kifejezetten lakásfelújításhoz a legjobb a heterogén PVC-padló típus, amely úgynevezett speciális PUR felületnemesített felső résszel rendelkezik. Ezzel még a burkolási munkálatok is rendkívül egyszerűek, lerakása nem igényel szaktudást, így akár házilag is megoldható. Ez a változat tehát a kedvező ára miatt pénztárcabarát megoldás.

A Mozaikkerámia kínálata hatalmas, legyen szó hagyományos gyártmányról, letisztult színvilágról, kőlap stílusú verzióról vagy éppen egyedi megoldásról. A variációk lehetősége korlátlan, nem véletlen, hogy a PVC az egyik legjobb választás egy egyedi fürdőszoba padlójára.

Az LVT padlólapok között találhatunk sötétbarna, világosabb árnyalatú, de még ombre hatású verziót is. A Grabo Domino LVT padlóburkolatok kombinálják a kőmintákat a faváltozatokkal. Az iGuard felületnek köszönhetően rendkívül egyszerűen tisztíthatóak, nem véletlen, hogy még a fenntartási költségük is alacsonynak számít. Az üvegszál-erősítéssel ellátott darabok tökéletes stabilitást biztosítanak a felhasználók számára. A 2,3 milliméter vastag rétegnek köszönhetően pedig ideálisak kereskedelmi egységekben és persze lakossági felhasználásra egyaránt.

Ne feledkezzünk meg továbbá a Hightex Polderro PVC-padlóról sem. A négy méter széles tekercsben is megvásárolható termék már két centivel vastagabb kivitel, mint az előbb említett fajta. Alkalmas irodai és hotelhelyiségekbe, illetve természetesen otthoni használatra is. A csúszásmentességet az R10-es kivitel biztosítja.

Reméljük, hogy sikerült meggyőzni a PVC burkolat előnyeiről, így a következő felújítást már akár ezzel is tervezhetitek!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.