Régen minden jobb volt? Miért vásárolunk régi konzolokat?

2021 / 08 / 31 / Fizetett Hirdetés
#pr
Régen minden jobb volt? Miért vásárolunk régi konzolokat?
Gyakran érezzük a késztetést a legújabb játékkonzolok megvásárlására. És ez érthető is - a legújabb hardvert, funkciókat és természetesen játékokat szeretnénk. Az újabb konzolok azonban nem teszik elavulttá elődeiket. Ha lemaradt egy játékkonzolról vagy egy korábbi generációs konzolról, akkor érdemes befektetnie ezekbe.

Akik kevésbé bíznak a használt cikkekben, azok számára egy-két darab még fellelhető webáruházakban.

Nosztalgia és varázslat

Lehet, hogy eladta PS2-jét és visszasírja azokat a napokat, amikor gyerekként vagy az egyetemen játszott a barátaival. Vagy talán soha nem volt lehetősége kipróbálni egy retro konzolt és szeretné látni, hogy mire volt a nagy felhajtás. Már csak emiatt is érdemes időt szakítani egy régebbi konzol beszerzésére.

A régebbi konzolok lehetővé teszik, hogy újraéljünk egy pillanatot úgy, ahogy a retro játékokat futtató modern konzolok esetleg már nem képesek visszaadni.

Felbecsülhetetlen élmények pénztárcabarát megoldása?

Ha egy-két generációval visszamegy, meglepődne, ha látná, mennyivel olcsóbbak a konzolok és a játékaik a modern kínálathoz képest.
Fontos leszögezni, hogy bizonyos konzolok és játékok sokba kerülhetnek korlátozott és nehezen megtalálható készletük miatt. Tehát ebben az esetben a régebbi konzolok és azok játékai többe kerülnek, mint a modern konzolok.

Régi konzol, mint antik tárgy

Minden konzolhoz saját egyedi játékkönyvtár tartozik. Noha számos letölthető játékot beszerezhet a jelenlegi generációs konzolokra, nem minden korábbi generáció lesz megvásárolható és ezek a digitális verziók sem fognak ugyanúgy kinézni és a játékélmény sem fog úgy hatni, mint eredetileg.

Egyesek azzal érvelhetnek, hogy ez a legjobb, hiszen ezeknek a játékoknak most korszerű ráncfelvarráson mentek keresztül, ami valóban igaz

Távol az online-tól

Sokaknak a kényelem fogalma kimerül az olyan profi eszközök használatában, mint a gamer egér vagy a gamer szék, ám mások számára ez kiterjedtebb is lehet. Lehet, hogy észrevette, hogy amikor digitálisan letöltött játékot játszik, online kapcsolatra lesz szüksége az említett játék lejátszásához. Még akkor is, ha egyjátékos, nulla vagy minimális többjátékos funkcióról van szó. Az adatvédelem ezen formája, az úgynevezett "mindig bekapcsolt digitális jogkezelés (DRM)", általánossá vált a játékokban és a legtöbb más szórakoztatóhelyen. Bár ez egy kalózkodás megelőző intézkedés, ez még mindig nem változtat azon a bosszúságon, hogy mindig szükség van internetkapcsolatra a játékokban, még akkor is, ha nem online játszik. A régebbi konzoloknál nincs ilyen probléma, főleg azért, mert a digitális játékok kevésbé voltak fontosak, vagy egyáltalán nem léteztek (kizárva a PC-s játékokat). Mivel a korábbi konzolokon lévő játékok túlnyomó többsége fizikai volt, a mindig online követelmény nem volt akadály, amelyet manapság már rendszeresen találhat.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.