REST alapú API 3.0. - az élményteli és egyszerű fejlesztésért

2021 / 04 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
REST alapú API 3.0. - az élményteli és egyszerű fejlesztésért
Fejlesztők számára jó hír, hogy a REST alapú API 3.0 használatával jelentősen csökkenthető a fejlesztési idő, és így hatékonyabbá válhat a munka. Az alábbiakban eláruljuk, hogy mit érdemes fejlesztőként tudni a REST alapú API 3.0 használatával kapcsolatban.

Az API eszköztár bármilyen programozási nyelvben generálható, így a fejlesztőknek csupán az üzleti logika lefejlesztésével kell foglalkozni. A REST alapú API 3.0 minimális fejlesztői tapasztalattal is bátran használható. Az OpenAPI 3.0 szabványnak köszönhetően minden olyan leírás megtalálható benne, amire szükség lehet a fejlesztés során. A REST alapú API 3.0-val nincs többé felesleges munka a folyamatosan frissített dokumentációnak köszönhetően.

REST alapú API 3.0 - modern és innovatív megoldás

A professzionális REST alapú API 3.0 mint modern és innovatív megoldás, átlátható és verziózott dokumentációval rendelkezik. A dokumentáció naprakész, ráadásul azonnal értesítés érkezik az esetleges változásokról. Továbbá az SDK generálási lehetőség mindig elérhető.

A programnyelv a REST alapú API 3.0-nál független SDK (PHP, JAVA, Javascript, Python, stb.). Az említett innovatív fejlesztéstámogató szolgáltatások megtalálhatóak a Billingo online számlázó programnál, mely zárt fejlesztői csoportjában páratlan támogatást nyújt a REST alapú API 3.0 mellé.

A tesztfelület átlátható és egyszerűen használható

Mindemellett a vadonatúj REST alapú API 3.0-val egyszerű és gyors a későbbi karbantartás. A korszerű és professzionális REST alapú API 3.0 folyamatosan bővül, a tesztfelülete pedig egyszerűen használható, könnyen elérhető, így gyorsan feltárhatóak a hibák.

A REST alapú API 3.0 esetén igénybe vehető speciális integrációs szakügyfélszolgálat. A különféle weboldalakkal, webshopokkal és egyéb rendszerekkel való összekapcsolás pedig minden eddiginél egyszerűbbé vált. Mindemellett lehetőség van a NAV felé továbbított számlák ellenőrzésére is.

REST alapú API 3.0 a gyors és pontos munkáért

A REST alapú API 3.0 garantálja a kiemelt biztonságot, az egyszerű használatot, valamint a professzionális háttérrendszert. A kiemelt biztonságért, az adatok védelméért a többlépcsős biztonsági háló felel. A professzionális háttérrendszerhez tartozik a magas biztonsági szinttel rendelkező felhőszolgáltatás, valamint a szerverek és a böngésző közötti titkosított kommunikáció.

Továbbá a biztonsági mentések folyamatosak és titkosítással vannak ellátva. Emellett biztosítva van a kétlépcsős bejelentkezés és a teljes mértékű NAV-megfelelőség. Mindezeken kívül a professzionális háttérrendszerhez tartozik a biztonságos bankkártyás fizetés garantálása is.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Kalibrálás útmutató a precíz, biztonságos munkavégzéshez
Az eszközök kalibrálása az egyik legfontosabb lépés a pontos mérések biztosítása érdekében. Ezért is fontos a megfelelő szakember felkutatása hozzá, hiszen a kalibrálás egyben a hatékony munkavégzés záloga is. Óriási könnyebbség, ha egy gyártó rögtön kalibrált eszközöket kínál, de akár külön kalibrációs szolgáltatást is vállal az eszközök mellé.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.