Saját címke tervezése könnyedén? Nem lehetetlen!

2024 / 05 / 29 / Fizetett Hirdetés
#pr
Saját címke tervezése könnyedén? Nem lehetetlen!
A címkézés rengeteg iparágat érint, gyakran találkozhatunk az alkalmazásával irodai, logisztikai vagy gyógyszeripari felhasználás esetén. Jellemzően az egyediségre törekszünk, mely megvalósítására léteznek rendkívül frappáns megoldások is.

A címkenyomtató remek beruházás

 

A cégek többsége szüntelenül azon fáradozik, hogy folyamataikat a lehető leghatékonyabb módon optimalizálja és gördülékeny legyen a mindennapi működés. Címkenyomtató beszerzésével gyorsan, effektíven nyomtathatunk precíz mintákat és vonalkódokat akár 1000-3000 példányban is. A godex-cimke-nyomtato.hu weboldalán fellelhető készülékekkel ez teljes mértékben kivitelezhető, melyek segítenek magasabb szintre emelni a címkézést.

Új eszközök bevetésekor sokszor azok a kérdések tartanak vissza minket, hogy vajon hol fogjuk őket tárolni, mennyi időt vesz igénybe a karbantartás vagy egyáltalán tudjuk-e őket használni. A korszerű gépek tekintetében egyik felvetés sem okoz kihívást. Ugyanis a nagy tudású készülékek kis helyen is elférnek, illetve a tisztításhoz és karbantartáshoz jellemzően nem kell szervizhez fordulni.

 

Az esetleges szennyeződések és koszok az erre kifejlesztett kellékanyagokkal gyakorlatilag egy mozdulattal eltávolíthatók. Továbbá a beüzemelés miatt sem kell aggódni, pár perc alatt működésre bírhatjuk az eszközöket, a használatuk pedig egyszerű és nem igényel szakértelmet.

 

Néhány lépésben is létrehozható saját címke

 

A személyre szabott címke tervek felismerhetővé és beazonosíthatóvá teszik a brandet, valamint a vizuális hatások hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek az emlékezetükbe véssék a márkát. Ma már nem szükséges számítógépes gurunak lenni ahhoz, hogy elkészíthessük saját címkénket.

 

Egyes cégek ingyenesen lehetővé teszik, hogy egy címketervező szoftver révén megjeleníthessük egyedi elképzeléseinket. A program által pár kattintással létrehozhatjuk tervünket, a címke tartalmazhat például vonalkódot, QR-kódot, logót, grafikát vagy szöveget. Rajtunk áll, hogy mennyire engedjük szabadjára a fantáziánkat!

 

Néhány vállalat még azt is biztosítja, hogy ne csak tervezésre, hanem adatbázis-kezelésre is alkalmas legyen a szoftver. Ezzel még egy terhet levesznek a vállunkról, hiszen ugyanazon a helyen tarthatjuk számon a megkereséseket.

 

Technikai adatok – a DPI érték

 

Az etikett nyomtató eszközöknél a DPI érték tulajdonképpen a kinyomtatott címke minőségére utal. A rövidítés az angol dots per inch szavakat jelöli, amely azt jelenti, hogy 1 inch-en belül hány pont található a nyomatban, vagyis ez a címkenyomtató felbontásának a mérőszáma.

 

Minél nagyobb ez az érték, annál részletgazdagabb nyomatképpel lehet számolni. Általános címkézéshez elegendő lehet 203-as DPI-vel rendelkező gép is, viszont kis betűméret esetén vagy komplexebb logók nyomtatásakor érdemes nagyobb felbontású verziót vásárolni. Itt az ideje szert tenni egy sokoldalú címkenyomtatóra!

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.