Sikeres vállalkozás flottás autóval

2022 / 08 / 23 / Fizetett Hirdetés
#pr
Sikeres vállalkozás flottás autóval
Talán bele sem gondolunk, hogy mennyi teherrel jár a hétköznapok során az autóval kapcsolatos teendők intézése. Észben kell tartani a szervizperiódust, a gumicserét, a különféle adók befizetését, és sok egyéb más dolgot is. A tartós bérlet során azonban mindez máshogy lesz.

A flottakezelés előnyei

A flottakezelés rengeteg terhet fog levenni a válláról, melynek köszönhetően Ön sokkal nagyobb figyelmet fog tudni fordítani a vállalkozására. A legnagyobb pozitívuma ezen szolgáltatási formának a személyre szabottság, hiszen minden cégnél különféle igények vannak.

A tartós bérlettel foglalkozó vállalatok pedig minden esetben arra fognak törekedni, hogy az Ön számára leginkább megfelelő csomagot tudják öszeállítani. Így az autó használata maximálisan segíteni fogja a cég működését.

Szeretné ilyen profi körülmények között intézni gépjárművét? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között, és válassza ki a leginkább szimpatikus formulát! Itt minden esetben személyes kapcsolattartót fog kapni, mely nagyban meg fogja könnyíteni a közös munkát.

Így bármi problémája adódik, könnyedén elintézheti egy egyszerű kapcsolatfelvétellel. A tartós bérletben a csomagok is minden esetben egyénre szabottan vannak kialakítva. Így pontosan azt a szolgáltatást fogja megkapni, amire szüksége van.

Márkafüggetlen beszerzés

Olyan szolgáltatót érdemes választani, amely nincsen elköteleződve egyik autómárka mellett sem. Hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy pontosan azt az autót fogjuk tudni használni ami a leginkább kielégíti az igényeinket. Ha pedig sok időt töltünk az autóban, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetben vagyunk.

A hatékony munkavégzéshez ugyanis elengedhetetlen a megfelelő komfortérzet. Ennek hiányában nem fogunk tudni megfelelően összpontosítani az elvégzendő feladatainkra, melynek számos negatív hatása lehet.

Fontos tudni, hogy nem csak akkor lehet tartós bérletben gondolkodni, hogyha hatalmas nagyvállalati flottát szeretne. A legtöbb esetben ugyanis már egyetlen autótól is igénybe lehet venni a flottalízinget annak minden előnyével együtt.

Így amennyiben céges autó beszerzésében gondolkodik, mindenféleképpen vegye számításba ezt a típusú finanszírozási formát. Ugyanis számos pozitívummal kecsegtet akár számviteli, akár kényelmi szempontból. Így azt mondhatjuk, hogy az egyik legjobb megoldás, ha a vállalkozásában szeretne gépjárművet üzemeltetni.

Többféle szolgáltatási csomag

Számos variáció érhető el a szolgáltatás összeállításait tekintve, így minden esetben megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. Arra is van lehetősége, hogy mind a kötelező szervizekkel kapcsolatos ügyintézéseket, mind a gumicseréhez kapcsolódó terheket levegyék a válláról. Ebből kifolyólag csak az autó kényelmes használata marad Önre.

A gépjárművel kapcsolatos adók is minden esetben bele vannak foglalva a havidíjba, így ezzel sem lesz majd külön gondja. Ugye milyen jól hangzik? Üzemeltesse Ön is gondmentesen céges gépjárművét tartós bérlet konstrukcióban!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.