Skandináv életérzés elektromos kandallókkal

2022 / 12 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Skandináv életérzés elektromos kandallókkal
A skandináv kultúrából átvett Lagom kifejezés vagy életfelfogás egyre népszerűbbé válik kis hazánkban is. Bevisszük a mindennapjainkba, az otthonunk berendezésébe, és azt látjuk, hogy ez a letisztult miliő végül az egész életünkre pozitív kihatással tud lenni. De hogy mi is pontosan a lagom, milyen módon tudjuk kivitelezni, és hogy az elektromos kandallók hogyan tudnak ehhez kapcsolódni, már nem mindenki számára egyértelmű dolgok.

Mi is az a lagom?

 

Szeretnéd Te is a lagom elve szerint berendezni az otthonodat, és szükséged lenne még néhány kiegészítőre, amik emelik az otthonod fényét? A GLOBY elektromos kandallóinak segítségével igazán otthonosan tudod majd érezni magad a bekuckózós téli estéken is.

A lagom ugyanis tipikusan olyan kifejezés, amiről beszélhetnénk akár órákon át is, de egy mondatban is meg lehet fogalmazni a tömör lényegét: Élj pont jól! Ez pedig nem jelent mást, mint hogy ne akarj se többet, se kevesebbet, mint ami boldoggá tesz.

Mi a lagom népszerűségének az oka?

A lagom szemlélet nemcsak az otthonunkra terjeszthető ki, hanem az életünk egyéb területeire is. Ez megtanítja, hogy nem érdemes rohannunk, vagy elnyújtani a feladatainkat, hanem optimális szervezés mellett mindent jól be tudunk osztani, és minden olyan dologra tudunk időt szentelni, amit fontosnak érzünk, és feltölti a lelki raktárainkat. Éppen ezért nem kell az otthonunkat sem túlzsúfolni olyan tárgyakkal, amik csak az adott pillanatban tettek minket boldoggá, de mostanra teljesen feleslegessé váltak.

Hogyan tud az elektromos kandalló hozzájárulni a lagom letérzéshez?

Mivel a lagom inkább szól az otthonosság érzetről, mint a puritán berendezkedésről, talán érthető, hogyan tud ehhez az egészhez betársulni egy elektromos kandalló is. Ezek az eszközök pillanatok alatt romantikus hangulatot tudnak teremteni bármilyen helyiségben. A lángokat idéző képükkel és a belőlük áradó meleggel azonnal maguk köré vonzanak kicsiket és nagyokat egyaránt. Mellé ülve és a “lángjait” figyelve egy kicsit el tudunk szakadni a rohanó világtól, és megtapasztalhatjuk, milyen, amikor csak egy kicsit a semmibe révedve ellazíthatjuk minden porcikánkat egy nehéz nap végén.

A kandalló, ami összehozza az egész családot

Természetesen nem csak az általuk nyújtott meleg az elektromos kandallók egyetlen erénye. A tűz már ősidők óta összekovácsolja az embereket. Jó érzés körülülni, és mellette beszélgetni, vagy csak révedni a lángok irányába.

Manapság a családoknak egyre kevesebb alkalma van arra, hogy meghitt, nyugodt körülmények között össze tudjanak ülni, hogy megtárgyalhassák a nap fáradalmait, vagy egyszerűen csak kibeszélhessék az érzéseiket. Márpedig ahhoz, hogy összetartó egység lehessen a család, szükség van ezekre a pillanatokra is. Ebben is segíthet az elektromos kandalló.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.