Speciális légtisztítási módszerek titkai

2021 / 02 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Speciális légtisztítási módszerek titkai
Szó se róla, a belélegzett, friss levegő az egyik legfontosabb szükségletünk. A friss levegő ugyanis növeli az eredményességünket, ráadásul a közérzetünk is sokkal jobb lesz majd. Manapság számos légtechnikai terméket kaphatunk. Azonban ahelyett, hogy a levegőbe beszélnék, most bemutatok Önnek egy valóban speciális légfertőtlenítő módszert.

A zárt légterek “átka”

Mindennapjaink nagy részét zárt légtérben töltjük. A gyerekek az óvodában, iskolában, mi pedig a munkahelyen; végül együtt pihenünk az otthonunkban. A zárt légtérben való állandó tartózkodás azonban nem túl előnyös, és sokan nem is tudják, de a szellőztetés nem mindig megfelelő módja a légtér cseréjének, de legfőképpen nem a tisztításának. Ilyenkor az utcáról érkező poros és koszos levegő is bejut.

Egy másik tény, hogy az elektronikus készülékek miatt pozitív ionokkal is megtelik a légtér, amely gyakran fáradékonyságot, fejfájást is eredményezhet.

Mi lehet még a légtérben?

Ha mindez nem lenne elég, nem szabad megfeledkezni a vírusokról, gombákról és a penészről sem, amelyek nem éppen kedvezőek egészségügyi szempontból.

Ősszel és télen a megfázásos és influenzás megbetegedések és tarolnak a közösségekben. Ilyenkor általában ha valaki megbetegedik, az könnyen haza is viheti a vírust. De miért van ez? A kórokozók sokszor a légtérben maradnak, és még jó ideig fertőzőképesek lehetnek.

A germicidlámpával kombinált légtisztító készülékeknek köszönhetően azonban radikálisan csökkenthető a betegszabadságok száma. Az UV-C sugárzásnak köszönhetően a készülékek elpusztítják a légtérben szálló vírusokat, gombákat és a penészt is. A Hollandimpex speciális légkezelő berendezései pedig már képesek nagyobb épületek légtisztítását is ellátni.

A módszer előnyei

Az UV-C készülékek 253,7 nm-es sugárzásuknak köszönhetően hatékonyan veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. Alkalmazásuk során jelentős mértékben csökken a kórokozók mennyisége, sőt, egy idő után gyakorlatilag el is tűnnek a légtérből. Ennek köszönhetően szinte a minimálisra csökkenthető az átfertőzés veszélye.

A germicidlámpával kiegészített termékek használata rendkívül biztonságos, hiszen nem veszélyeztetik az emberi egészséget, így ezeket akár kisgyermekek mellett is, a nap 24 órájában működtethetjük.

Bizonyos készülékek egyszerre három technológia kombinálásával dolgoznak, biztosítva a maximális légtisztítást. E három terület pedig nem más, mint a portalanítás, a baktériumok pusztítása és a kellemetlen szagok semlegesítése.

A készülékek felhasználása is igen sokrétű lehet, továbbá senkit nem zavarnak majd, hiszen garantálható a halk működés is. A termékeket kisebb és nagyobb helyiségekben egyaránt bevethetjük.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketing ügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.