Speciális légtisztítási módszerek titkai

2021 / 02 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Speciális légtisztítási módszerek titkai
Szó se róla, a belélegzett, friss levegő az egyik legfontosabb szükségletünk. A friss levegő ugyanis növeli az eredményességünket, ráadásul a közérzetünk is sokkal jobb lesz majd. Manapság számos légtechnikai terméket kaphatunk. Azonban ahelyett, hogy a levegőbe beszélnék, most bemutatok Önnek egy valóban speciális légfertőtlenítő módszert.

A zárt légterek “átka”

Mindennapjaink nagy részét zárt légtérben töltjük. A gyerekek az óvodában, iskolában, mi pedig a munkahelyen; végül együtt pihenünk az otthonunkban. A zárt légtérben való állandó tartózkodás azonban nem túl előnyös, és sokan nem is tudják, de a szellőztetés nem mindig megfelelő módja a légtér cseréjének, de legfőképpen nem a tisztításának. Ilyenkor az utcáról érkező poros és koszos levegő is bejut.

Egy másik tény, hogy az elektronikus készülékek miatt pozitív ionokkal is megtelik a légtér, amely gyakran fáradékonyságot, fejfájást is eredményezhet.

Mi lehet még a légtérben?

Ha mindez nem lenne elég, nem szabad megfeledkezni a vírusokról, gombákról és a penészről sem, amelyek nem éppen kedvezőek egészségügyi szempontból.

Ősszel és télen a megfázásos és influenzás megbetegedések és tarolnak a közösségekben. Ilyenkor általában ha valaki megbetegedik, az könnyen haza is viheti a vírust. De miért van ez? A kórokozók sokszor a légtérben maradnak, és még jó ideig fertőzőképesek lehetnek.

A germicidlámpával kombinált légtisztító készülékeknek köszönhetően azonban radikálisan csökkenthető a betegszabadságok száma. Az UV-C sugárzásnak köszönhetően a készülékek elpusztítják a légtérben szálló vírusokat, gombákat és a penészt is. A Hollandimpex speciális légkezelő berendezései pedig már képesek nagyobb épületek légtisztítását is ellátni.

A módszer előnyei

Az UV-C készülékek 253,7 nm-es sugárzásuknak köszönhetően hatékonyan veszik fel a harcot a vírusokkal szemben. Alkalmazásuk során jelentős mértékben csökken a kórokozók mennyisége, sőt, egy idő után gyakorlatilag el is tűnnek a légtérből. Ennek köszönhetően szinte a minimálisra csökkenthető az átfertőzés veszélye.

A germicidlámpával kiegészített termékek használata rendkívül biztonságos, hiszen nem veszélyeztetik az emberi egészséget, így ezeket akár kisgyermekek mellett is, a nap 24 órájában működtethetjük.

Bizonyos készülékek egyszerre három technológia kombinálásával dolgoznak, biztosítva a maximális légtisztítást. E három terület pedig nem más, mint a portalanítás, a baktériumok pusztítása és a kellemetlen szagok semlegesítése.

A készülékek felhasználása is igen sokrétű lehet, továbbá senkit nem zavarnak majd, hiszen garantálható a halk működés is. A termékeket kisebb és nagyobb helyiségekben egyaránt bevethetjük.

(Szponzorált tartalom)


Mire figyeljünk, ha etikettcímkéket rendelünk?
Mire figyeljünk, ha etikettcímkéket rendelünk?
Az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően olyan megoldások váltak számunkra elérhetővé, amelyek annak idején nem léteztek. Ezek közé tartozik többek között az etikettcímke készítése is.
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Ha megkérdeznénk az embereket arról, hogy hol, milyen körülmények között dolgoznak, akkor valószínűleg nagyon változatos válaszokat kapnánk. Sokan például azt mondanák, hogy szinte egész nap – legalább 8-10 vagy akár 12 órán keresztül is – állómunkát végeznek.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.