Stílusos védelem a legnagyobb hidegben is

2023 / 12 / 11 / Fizetett Hirdetés
#pr
Stílusos védelem a legnagyobb hidegben is
Ahogy közelednek a hideg téli napok, gondoskodó szülőként természetes, hogy szeretnénk megóvni gyermekeinket a mínuszokkal szemben. A bundazsák kiváló alternatívát jelent ez esetben. Ha pedig egy igazán stílusos alternatívára vágyunk, akkor a Floo Alaska típus lehet az ideális.

A Peekabooshop.hu-nál a Floo Alaska bundazsákok a legkülönfélébb dizájnban kaphatók. Ami még ennél is fontosabb, hogy biztosítják a kellemes meleget és védelmet a kicsi számára, akkor is, ha odakint vacogtató idő van. Hiába a rossz idő, a baba szervezetének kell a kinti levegőn való tartózkodás, így érdemes lehet beszerezni egy meleg típust.

 

Vízálló és meleg védelem

 

A Floo Alaska bundazsák elsősorban elegáns megjelenése miatt vonja magára a figyelmet, ugyanakkor ennél sokkal lényegesebb a funkciója. Akármilyen hideg is legyen odakint, biztos lehetsz benne, hogy babád biztonságban lesz a kellemes melegben. Akkor sem kell megijedni, ha odakint havazik vagy esni kezd, hiszen a vízálló kialakítás távol tartja a babától a nedvességet.

 

A belső rész kiváló minőségű polár anyaggal bélelt, mely a hőszigetelést is garantálja. Emellett négyszáz gramm az antiallergén töltet súlya, vagyis nem kell tartani a hidegtől, a kicsi semmit sem fog érezni belőle.

Stílusos megjelenés a legnagyobb fagyok idején is

 

Ahogy fentebb már említettük, a Floo Alaska bundazsák elképesztően stílusos, szinte vonzza a tekintetet. A kapucni műszőrmével kialakított, mely egyrészt nagyon trendi, másrészt még inkább biztosítja a meleget. De akár le is szedhető a szőrme, ha a melegebb napokon is szeretnénk használni. A cipzár alsó része is nyitható kialakítással rendelkezik, így a kicsi szabadon mozgathatja a lábait vagy akár gondoskodhatsz róla, hogy a cipő ne koszolja össze a zsákot.

 

Minden babakocsihoz passzol

 

Joggal merül fel a kérdés, hogy a babakocsi és a bundazsák illenek-e egymáshoz. A Floo Alaska esetében biztosan kijelenthetjük, hogy igen. Ennek oka, hogy a zsák univerzális öt pontos biztonsági öv lyukkal rendelkezik, ezért szinte minden babakocsival tökéletesen kombinálható.

 

A bundazsákhoz kézmelegítő kesztyű is választható, melyet egyszerűen a babakocsihoz lehet rögzíteni. A kesztyűk patenttal vannak ellátva, ezért könnyen a kocsihoz igazíthatók. Az igazán stílusos anyukák akár műszőrme szegélyt is választhatnak a babakocsihoz, sőt egy kis kiegészítő pompommal is fel lehet dobni.

 

Környezettudatosság és magas fokú minőség

 

A minőség és a környezet tekintetében sem lehet okunk a panaszra, ha a Floo Alaska mellett döntünk, ugyanis száz százalékban öko minősítésű szövetekből készült. Az öko-bőr anyag tisztítása rendkívül egyszerű, akár egy nedves ruhával is könnyedén eltüntethetők a szennyeződések. Emellett a gyártó környezetbarát gyártási eljárásokkal készíti termékeit.

(Szponzorált tartalom)


Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Mik azok az álláskönnyítő szőnyegek és mit érdemes tudni róluk?
Ha megkérdeznénk az embereket arról, hogy hol, milyen körülmények között dolgoznak, akkor valószínűleg nagyon változatos válaszokat kapnánk. Sokan például azt mondanák, hogy szinte egész nap – legalább 8-10 vagy akár 12 órán keresztül is – állómunkát végeznek.
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
Mitől lesz a nappali igazán hangulatos?
A lakberendezés egyre népszerűbb dekorációs kelléke a vászonposzter, ami egy művészi reprodukció. A nyomtatása azonban nem papír alapú hordozófelületet igényel, hanem művészi festővásznat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.