Szerezzen vissza több ezer forintot a vásárlásaiból a Tiplinóval

2021 / 07 / 01 / Fizetett Hirdetés
#pr
Szerezzen vissza több ezer forintot a vásárlásaiból a Tiplinóval
Szívesen vásárolna úgy, hogy közben pénzt is szerez vissza? Ne keresse a bökkenőt, ezt a “varázslatot” cashbacknek hívják. Az internetes vásárlás manapság nagyon népszerű. Ez nem is csoda, hiszen a webáruházak kínálata rendkívül széles, és már szinte mindent megvásárolhat az interneten. Megeshet azonban, hogy a vásárlások megterhelik a pénztárcáját. Ebben segít önnek a Tiplino.hu cashbackportál.

A népszerű cashback

A cashback nevű szolgáltatás már évek óta ismert az internetes világban, és méltán népszerű. Lassan, de biztosan Magyarországon is utat tör magának. A szolgáltatás lényege, hogy a vásárlóknak pénzt szolgáltat vissza az internetes vásárlások után. A Tiplino cashbackportál kínálatában száznál is több webáruházat talál, amelyek mind kínálnak egy bizonyos összegű cashbacket, ha náluk vásárol. A cashback működése nagyon egyszerű és megbízható, amelyből minden résztvevő fél profitál.

A Tiplino.hu használata

A Tiplino.hu portál használata nagyon egyszerű. Csupán keresse ki a webáruházat, amelyben vásárolni szeretne, és kattintson a profilján található “Vásárlás” gombra. Ezután nincs más dolga, mint úgy vásárolni, ahogy megszokta. Ne felejtse el a regisztráció során kitölteni a bankszámlaszámát, hogy biztosan megkapja az adott összeget.

A cashback összege

A cashback összege minden webáruházban más, és mindig fel van tüntetve a webshop profilján. A Gruppi webáruházban például 2,5% a cashback összege. Ez azt jelenti, hogy az ön által elköltött összeg 2,5%-át visszakapja a vásárlás után. A Tiplino oldalán számos kategóriában talál webáruházakat: Divat és cipő, Parfümök és kozmetikumok, Elektronika és számítógépek, Hobbi és sport, Otthon és kert és sok más. Mivel a kínálat igazán széles, mindenki megtalálja a neki megfelelő webáruházat.

Egyéb akciók a Tiplinón

A Tiplino.hu a cashbacken kívül számos más kedvezményt és akciót is kínál a vásárlóknak. Válogasson a legfrissebb kedvezményes kuponok közül, és spóroljon a vásárlásai során még többet. A weboldalon talál akciós újságokat is, amelyeket kényelmesen átlapozhat az interneten. Felejtse el a papíralapú szórólapokat, és válassza a környezetkímélőbb megoldást. Nézze meg például az Aldi akciós újságot, hogy ne maradjon le a legújabb kedvezményekről és akciókról.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.