Színes spektrumon mozgó, megbízható riasztórendszerek az Alarmdirect-nél

2021 / 09 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Színes spektrumon mozgó, megbízható riasztórendszerek az Alarmdirect-nél
A biztonságtechnika rohamléptékű fejlődésével, illetve az érintett berendezések telepítésével járó költségek csökkenésével a riasztórendszer kiépítése is egyre szélesebb körben terjed hazánkban. Ha van terület, ami nem képezheti vita tárgyát, akkor az a családunk és az értéktárgyaink védelme. A jó szerencsében kár is bízni – a betörőket ugyanis nem riasztja el az sem, ha kifejezetten nyugalmas, csendes környéken élünk. Az egyedüli megoldást az olyan hasznos és modern egységek megléte jelenti, mint amilyen a magas színvonalat reprezentáló vezeték nélküli riasztórendszer is.

Nemcsak gyors, de esztétikus is

Ha a mindent felülíró védelem kerül terítékre, érthető, ha az általunk támasztott kritériumok elsősorban a maximális és megbízható teljesítményre, működésre vonatoznak – azonban az sem árt, ha a beépíteni kívánt riasztórendszerrel az esztétika oltárán is áldozunk. A vezeték nélküli berendezés, mivel a telepítése során nincs szükség külön kábelezésre, szinte észrevétlenül simul be a környezetbe, és nem bontja meg a családi fészek különleges gonddal kialakított dizájnját sem.

Szabotálható-e a riasztórendszer?

A technológiai fejlődéssel párhuzamosan, sajnos a betörők leleményessége és „tudása” is óhatatlanul nő. Gyakori kérdés a riasztórendszer beszereltetése előtt állók részéről, miszerint az adott berendezés nyújtotta védelmet ki tudják-e játszani a betörők, rablók. Nos, abban az esetben, ha az Alarmdirect csapatára bízzuk magunkat, e tekintetben sem lesz panaszunk. A kiváló kvalitásokat, színes skálán mozgó műszaki tartalmat felvonultató riasztórendszerek ugyanis a legkisebb zavarra is reagálnak, és értesítik az ingatlan tulajdonosát, illetve – ha igényeljük a szolgáltatást - a távfelügyelet felé is jelzést küldenek.

MABISZ minősítés a hibamentes működés jegyében

Legyen szó a vezetékes vagy vezetéknélküli riasztórendszerekről, az Alarmdirect kizárólag valóban elismerten hatékony és megbízható berendezéseket kínál az érdeklődőknek. Választék van bőven, így módunkban áll válogatni a DSC, PARADOX, PYRONIX és a JABLOTRON rendszerek közül.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Mit jelent az IC++ kifejezésben a második plusz?
Az utóbbi években a bankkártyás fizetések elkezdték háttérbe szorítani a készpénzes fizetéseket, hiszen sok előnnyel járnak a vásárlók számára. Ebből kifolyólag a vállalkozásoknak is érdeke a minél hatékonyabb bankkártya-elfogadást biztosítani az ügyfeleik számára.
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
Milyen adatokat lehet elérni az egyéni vállalkozásokról?
A cégek gyakran dolgoznak együtt egyéni vállalkozókkal, azonban kevesen tudják, hogy milyen adatok érhetőek el róluk.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.