Színes spektrumon mozgó, megbízható riasztórendszerek az Alarmdirect-nél

2021 / 09 / 24 / Fizetett Hirdetés
#pr
Színes spektrumon mozgó, megbízható riasztórendszerek az Alarmdirect-nél
A biztonságtechnika rohamléptékű fejlődésével, illetve az érintett berendezések telepítésével járó költségek csökkenésével a riasztórendszer kiépítése is egyre szélesebb körben terjed hazánkban. Ha van terület, ami nem képezheti vita tárgyát, akkor az a családunk és az értéktárgyaink védelme. A jó szerencsében kár is bízni – a betörőket ugyanis nem riasztja el az sem, ha kifejezetten nyugalmas, csendes környéken élünk. Az egyedüli megoldást az olyan hasznos és modern egységek megléte jelenti, mint amilyen a magas színvonalat reprezentáló vezeték nélküli riasztórendszer is.

Nemcsak gyors, de esztétikus is

Ha a mindent felülíró védelem kerül terítékre, érthető, ha az általunk támasztott kritériumok elsősorban a maximális és megbízható teljesítményre, működésre vonatoznak – azonban az sem árt, ha a beépíteni kívánt riasztórendszerrel az esztétika oltárán is áldozunk. A vezeték nélküli berendezés, mivel a telepítése során nincs szükség külön kábelezésre, szinte észrevétlenül simul be a környezetbe, és nem bontja meg a családi fészek különleges gonddal kialakított dizájnját sem.

Szabotálható-e a riasztórendszer?

A technológiai fejlődéssel párhuzamosan, sajnos a betörők leleményessége és „tudása” is óhatatlanul nő. Gyakori kérdés a riasztórendszer beszereltetése előtt állók részéről, miszerint az adott berendezés nyújtotta védelmet ki tudják-e játszani a betörők, rablók. Nos, abban az esetben, ha az Alarmdirect csapatára bízzuk magunkat, e tekintetben sem lesz panaszunk. A kiváló kvalitásokat, színes skálán mozgó műszaki tartalmat felvonultató riasztórendszerek ugyanis a legkisebb zavarra is reagálnak, és értesítik az ingatlan tulajdonosát, illetve – ha igényeljük a szolgáltatást - a távfelügyelet felé is jelzést küldenek.

MABISZ minősítés a hibamentes működés jegyében

Legyen szó a vezetékes vagy vezetéknélküli riasztórendszerekről, az Alarmdirect kizárólag valóban elismerten hatékony és megbízható berendezéseket kínál az érdeklődőknek. Választék van bőven, így módunkban áll válogatni a DSC, PARADOX, PYRONIX és a JABLOTRON rendszerek közül.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.