Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez

2021 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez
A panellakásban élők gyakran panaszkodnak arra, hogy kicsi a hely, így kevésbé tudják otthonossá tenni az életterüket. Pedig nagyon sok praktikus, jól használható ötlettel szép és igényes lakássá varázsolható a legkisebb panel is.

Mi a szobák funkciója?

Mielőtt beköltözünk új otthonunkba vagy felújítjuk a lakást, gondoljuk át, melyik szobát mire fogjuk használni! Sajnos a kis alapterület hátránya, hogy egy-egy helyiség több funkciót is ellát, ugyanakkor ebből előnyt is kovácsolhatunk!

Érdemes olyan bútorokat választani, amelyekkel egyszerre több célunkat is elérjük. Például a nappaliban elhelyezhetünk egy sarokülőt, mely vendégágyként is jól szolgál, vagy választhatunk olyan puffot, melybe pakolni is lehet.

Az étkezőasztalt betehetjük a nappaliba is, ott nagyobb a tér, mint a konyhában. Érdemes ilyenkor más színű szőnyeget teríteni alá, hogy ezzel is jól elkülönüljön a többi bútortól.

A fürdőszobában a kád peremére rakhatunk mécseseket, illatgyertyákat, ez is jó hely lesz relaxálni, míg a család többi tagja filmet néz a nappaliban. Használjunk ki minden lehetőséget, amit egy kis lakás adhat!

Lakástextilekkel színesítsünk

Fontos, hogy a kicsi lakást ne zsúfoljuk tele, törekedjünk az egyszerűségre, a könnyedségre! Robusztus, nehezen mozdítható bútorok helyett válasszunk modernebb, akár szétszedhető, összecsukható, variálható változatokat!

Döntsük el, melyik az a lakberendezési stílus, ami tetszik nekünk, s rendezzünk be aszerint valamennyi szobát! A panellakás is lehet vidám és otthonos, ehhez csak meg kell találnunk azokat a kiegészítőket, amelyek jó hangulatot árasztanak.

Színes szőnyegekkel, függönyökkel, párnákkal megtörhetjük az egyhangúságot. Egy, a kanapéra helyezett töltött díszpárna garantáltan hangulatossá teszi a nappalit, míg a puha ágytakaró hívogató kényelme meghitté a hálószobát.

Ezeket a szép, modern lakástextileket a Díszpárna.com Webáruházból egyszerűen megrendelhetjük, s akár már másnap meg is kaphatjuk. Érdemes szétnézni náluk az azonnal szállítható termékek között is, mert plédeket, gyerek ágyneműket is beszerezhetünk innen egyúttal.

A tükrök régi trükkök, de hasznosak

Végezetül meg kell említenünk a kis panellakásokban leginkább alkalmazható ötletet: a tükrök használatát. Köztudott, hogy ezek tágítják a teret, úgy érezzük, nagyobb a hely, ha tükörrel felszerelt szobába lépünk.

A panellakások előszobájában a gardróbszekrény vagy a cipősszekrény felülete legyen tükrös, akárcsak a fürdőszobai szekrényé. Tükröt tehetünk még a falra is, ekkor is figyeljünk azonban arra, hogy a lakás stílusához illő legyen!

Helyezzünk el minél több fényforrást, akár egy izzósort is a lakásban, ezzel is hangulatosabbá téve a helyiségeket!

Nappal legyen célunk a minél több természetes fény beengedése a szobákba, ne használjunk nehéz sötétítőfüggönyöket!

Fordítsunk nagy gondot a dekorációk, kiegészítők kiválasztására, hogy belépve a lakásba azt érezzük: itt igazán otthon vagyunk.

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?
Miért éri meg ergonomikus irodai széket választani?

Ergonómia, azaz kényelem, de ezen felül még akad jó néhány, egészséget, jó közérzetet támogató érv, ami a minőségi székválasztás mellett szól. Mondunk négy érvet az ergonomikus irodai szék választása mellett, majd három kiemelkedő modellt is megemlítünk!

Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.