Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez

2021 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez
A panellakásban élők gyakran panaszkodnak arra, hogy kicsi a hely, így kevésbé tudják otthonossá tenni az életterüket. Pedig nagyon sok praktikus, jól használható ötlettel szép és igényes lakássá varázsolható a legkisebb panel is.

Mi a szobák funkciója?

Mielőtt beköltözünk új otthonunkba vagy felújítjuk a lakást, gondoljuk át, melyik szobát mire fogjuk használni! Sajnos a kis alapterület hátránya, hogy egy-egy helyiség több funkciót is ellát, ugyanakkor ebből előnyt is kovácsolhatunk!

Érdemes olyan bútorokat választani, amelyekkel egyszerre több célunkat is elérjük. Például a nappaliban elhelyezhetünk egy sarokülőt, mely vendégágyként is jól szolgál, vagy választhatunk olyan puffot, melybe pakolni is lehet.

Az étkezőasztalt betehetjük a nappaliba is, ott nagyobb a tér, mint a konyhában. Érdemes ilyenkor más színű szőnyeget teríteni alá, hogy ezzel is jól elkülönüljön a többi bútortól.

A fürdőszobában a kád peremére rakhatunk mécseseket, illatgyertyákat, ez is jó hely lesz relaxálni, míg a család többi tagja filmet néz a nappaliban. Használjunk ki minden lehetőséget, amit egy kis lakás adhat!

Lakástextilekkel színesítsünk

Fontos, hogy a kicsi lakást ne zsúfoljuk tele, törekedjünk az egyszerűségre, a könnyedségre! Robusztus, nehezen mozdítható bútorok helyett válasszunk modernebb, akár szétszedhető, összecsukható, variálható változatokat!

Döntsük el, melyik az a lakberendezési stílus, ami tetszik nekünk, s rendezzünk be aszerint valamennyi szobát! A panellakás is lehet vidám és otthonos, ehhez csak meg kell találnunk azokat a kiegészítőket, amelyek jó hangulatot árasztanak.

Színes szőnyegekkel, függönyökkel, párnákkal megtörhetjük az egyhangúságot. Egy, a kanapéra helyezett töltött díszpárna garantáltan hangulatossá teszi a nappalit, míg a puha ágytakaró hívogató kényelme meghitté a hálószobát.

Ezeket a szép, modern lakástextileket a Díszpárna.com Webáruházból egyszerűen megrendelhetjük, s akár már másnap meg is kaphatjuk. Érdemes szétnézni náluk az azonnal szállítható termékek között is, mert plédeket, gyerek ágyneműket is beszerezhetünk innen egyúttal.

A tükrök régi trükkök, de hasznosak

Végezetül meg kell említenünk a kis panellakásokban leginkább alkalmazható ötletet: a tükrök használatát. Köztudott, hogy ezek tágítják a teret, úgy érezzük, nagyobb a hely, ha tükörrel felszerelt szobába lépünk.

A panellakások előszobájában a gardróbszekrény vagy a cipősszekrény felülete legyen tükrös, akárcsak a fürdőszobai szekrényé. Tükröt tehetünk még a falra is, ekkor is figyeljünk azonban arra, hogy a lakás stílusához illő legyen!

Helyezzünk el minél több fényforrást, akár egy izzósort is a lakásban, ezzel is hangulatosabbá téve a helyiségeket!

Nappal legyen célunk a minél több természetes fény beengedése a szobákba, ne használjunk nehéz sötétítőfüggönyöket!

Fordítsunk nagy gondot a dekorációk, kiegészítők kiválasztására, hogy belépve a lakásba azt érezzük: itt igazán otthon vagyunk.

(Szponzorált tartalom)


Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.