Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez

2021 / 11 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Szuper ötletek a kis panellakások berendezéséhez
A panellakásban élők gyakran panaszkodnak arra, hogy kicsi a hely, így kevésbé tudják otthonossá tenni az életterüket. Pedig nagyon sok praktikus, jól használható ötlettel szép és igényes lakássá varázsolható a legkisebb panel is.

Mi a szobák funkciója?

Mielőtt beköltözünk új otthonunkba vagy felújítjuk a lakást, gondoljuk át, melyik szobát mire fogjuk használni! Sajnos a kis alapterület hátránya, hogy egy-egy helyiség több funkciót is ellát, ugyanakkor ebből előnyt is kovácsolhatunk!

Érdemes olyan bútorokat választani, amelyekkel egyszerre több célunkat is elérjük. Például a nappaliban elhelyezhetünk egy sarokülőt, mely vendégágyként is jól szolgál, vagy választhatunk olyan puffot, melybe pakolni is lehet.

Az étkezőasztalt betehetjük a nappaliba is, ott nagyobb a tér, mint a konyhában. Érdemes ilyenkor más színű szőnyeget teríteni alá, hogy ezzel is jól elkülönüljön a többi bútortól.

A fürdőszobában a kád peremére rakhatunk mécseseket, illatgyertyákat, ez is jó hely lesz relaxálni, míg a család többi tagja filmet néz a nappaliban. Használjunk ki minden lehetőséget, amit egy kis lakás adhat!

Lakástextilekkel színesítsünk

Fontos, hogy a kicsi lakást ne zsúfoljuk tele, törekedjünk az egyszerűségre, a könnyedségre! Robusztus, nehezen mozdítható bútorok helyett válasszunk modernebb, akár szétszedhető, összecsukható, variálható változatokat!

Döntsük el, melyik az a lakberendezési stílus, ami tetszik nekünk, s rendezzünk be aszerint valamennyi szobát! A panellakás is lehet vidám és otthonos, ehhez csak meg kell találnunk azokat a kiegészítőket, amelyek jó hangulatot árasztanak.

Színes szőnyegekkel, függönyökkel, párnákkal megtörhetjük az egyhangúságot. Egy, a kanapéra helyezett töltött díszpárna garantáltan hangulatossá teszi a nappalit, míg a puha ágytakaró hívogató kényelme meghitté a hálószobát.

Ezeket a szép, modern lakástextileket a Díszpárna.com Webáruházból egyszerűen megrendelhetjük, s akár már másnap meg is kaphatjuk. Érdemes szétnézni náluk az azonnal szállítható termékek között is, mert plédeket, gyerek ágyneműket is beszerezhetünk innen egyúttal.

A tükrök régi trükkök, de hasznosak

Végezetül meg kell említenünk a kis panellakásokban leginkább alkalmazható ötletet: a tükrök használatát. Köztudott, hogy ezek tágítják a teret, úgy érezzük, nagyobb a hely, ha tükörrel felszerelt szobába lépünk.

A panellakások előszobájában a gardróbszekrény vagy a cipősszekrény felülete legyen tükrös, akárcsak a fürdőszobai szekrényé. Tükröt tehetünk még a falra is, ekkor is figyeljünk azonban arra, hogy a lakás stílusához illő legyen!

Helyezzünk el minél több fényforrást, akár egy izzósort is a lakásban, ezzel is hangulatosabbá téve a helyiségeket!

Nappal legyen célunk a minél több természetes fény beengedése a szobákba, ne használjunk nehéz sötétítőfüggönyöket!

Fordítsunk nagy gondot a dekorációk, kiegészítők kiválasztására, hogy belépve a lakásba azt érezzük: itt igazán otthon vagyunk.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?
Hogyan élhet végre újra szemüveg nélkül?
Külön iparág gondoskodik róla, hogy divatos szemüveget viselhessenek azok az emberek, akiknek az éleslátásuk nem megfelelő. Azonban a szemüvegek viselése nem éppen olyan komfortos, mint amilyen sikkes.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.