Találd meg a mosást, teregetést megkönnyítő legjobb ruháskosarat!

2023 / 05 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Találd meg a mosást, teregetést megkönnyítő legjobb ruháskosarat!
A mosás és az azzal összefüggő tevékenységek még a korszerű háztartási eszközök ellenére sem tartoznak a háziasszonyok legkedveltebb tevékenységei közé, mivel nagy fokú káosszal járnak.

Egy megfelelő méretű és minőségű, praktikus ruháskosár azonban sokat segíthet, rendet teremthet nemcsak a mosás alkalmával, hanem a mindennapi életben is. Bizonyára minden gyakorló háztartásvezető átélt már olyat, hogy a kezéből hullott ki a szennyes vagy a szárítóról leszedett tiszta ruha, mert a ruháskosár megadta magát. Bosszantó tud lenni, mert újabb munkát generál, azonban elkerülhető, ha körültekintően választasz. Mire figyelj egy ruháskosár esetében?

 

A legjobb ruháskosár nyomában

 

Hasznos kellékei lehetnek a háztartásoknak a műanyag kosarak, amennyiben kellően tartósak, dekoratívak, és persze tökéletesen megfelelnek a célnak. Egy ruháskosár óriási segítséget jelent, hiszen összefogja a temérdek ruhát, így nem kell egyesével rohangálni velük, és csökkenti a leejtés veszélyét is, ezáltal az újramosásét is.

 

Még ha mosókonyhával rendelkezel, ahol minden egy helyen van, akkor is jól jön egy ruháskosár, azonban ha egyik helyiségből a másikba, esetleg jó időben a szabadba kell cipelni a frissen mosott ruhákat, majd a szárazakat vissza, akkor kimondottan hasznos lehet. Azonban ahhoz, hogy megfeleljen a funkciójának, meg kell találni a tökéletes darabot.

 

Milyen szempontokat vegyél figyelembe a választásnál?

 

Először is a méretet. Nem mindegy ugyanis, hány főre mosol, milyen gyakran, mekkora a mosógép kapacitása, vagyis az egyszerre kimosható ruhamennyiség, ahogy az sem, mekkora a maximális méret, amelyet még kényelmesen tudsz kezelni, cipelni egyik helyről a másikra.

 

Ezzel szorosan összefügg a ruháskosár formája, kialakítása, anyaga. Egy szatyorszerű, puhább, hajlítható műanyagból készült darabot egy kézzel is könnyebben lehet hordozni, mint egy nagy méretű, szögletes, vessző- vagy nádfonatos, füles darabot. Szerencsére számtalan forma és méret közül választhatsz, így kis utánajárással megtalálhatod a számodra legideálisabb darabot. Kis helyiségek esetén az sem lényegtelen, hogy üres állapotban mekkora helyet igényel a tárolása, jól jöhetnek az összehajtható kosarak.

 

Praktikus műanyagok

 

A természetes anyagokat kedvelők először valószínűleg más megoldások után néznek, aztán egy-két sikertelen kísérlet után kikötnek a műanyag ruháskosaraknál. Ennek oka igen egyszerű: ezek a legtartósabb, legjobban használható és változatos formákban kapható darabok. És ha a szín is számít, akkor biztosan nyerők, hiszen fehér, élénk vagy semleges színekben éppúgy kaphatóak. Szinte mindenhol beszerezhetsz ilyeneket, azonban tanácsos szétnézni a kínálatban.

 

Érdemes egy kicsit magasabb árú, de hosszú élettartamot garantáló, minőségi műanyag termékeket választani, hogy sokáig tudd használni, és ne kelljen elölről kezdeni a keresését néhány alkalom után.

 

Ha megtaláltad a tökéletes ruháskosarat, már csak találnod kell valakit, aki elvégzi helyetted a munkát!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.