Tapossa laposra - a bicajok esetében ez nem hangzik jól

2022 / 09 / 18 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tapossa laposra - a bicajok esetében ez nem hangzik jól
A legrosszabb rémálmaid közé tartozhat az, amikor szépen tekersz az úton az addig hibátlanul működő szuper kétkerekűddel, élvezed a suhanást és a békét magad körül, amikor is egyszer csak azt érzed, hogy nagyon nem gurul a verda, defektes lett a gumid. Ilyenkor izzadtan riadsz fel általában, és eltelhet egy kis idő, míg megint álom jön majd a szemedre.

Persze, ha ez a való életben történik veled a semmi közepén, az aztán valami olyan leírhatatlan élmény, amit nem sokan szeretnének megtapasztalni.

Biztonságban egy jó minőségű pumpával

A Bicajozz.hu kerékpárpumpa választékában bátran válogathatsz. Garantáltan találni fogsz olyan kiváló termékeket a weboldalon, amelyek a fent vázolt defektes helyzetekben az azonnali segítséget jelenthetik.

Azt nem garantálhatja neked senki, hogy a rémálmok elkerülnek majd, ha beszerzel egy-két hasznos pumpát vagy kiegészítő alkatrészt, mint a pumpa tömlő, a pumpafej vagy nyomástömlő, de abban biztos lehetsz, hogy egy megbízható pumpával mindig sokkal nagyobb biztonságban érezheted majd magad. Hisz tudod, a kerékpárokat a kerékpáros kiegészítő felszerelések teszik igazán komfortossá.

Milyen keményre érdemes fújni a gumikat?

Nagyon fontos, hogy tisztában legyél az ideális keréknyomás-értékekkel. Ez pedig azért elég sok tényezőtől függ ám! Nagyban befolyásolja például az, hogy milyen maga a kerékpárgumi típusa. Az is nagyon sokat nyom ám a latban, hogy neked mekkora a testsúlyod, és mit viszel még magaddal a bicikliden. És azt is figyelembe érdemes venni, hogy milyen terepen – aszfalton, erdei úton, vagy talán a kettőn vegyesen – használod éppen a járgányt.

A bicikli kerekekre ma már általában feltüntetik, hogy mi az a maximális érték, amire fújhatod. Ezt soha ne lépd túl, ha sokáig akarod a gumit használni!

Hogyan válassz kerékpárpumpát?

Egy kerékpáros pumpát választani igazán élvezetes, ha tényleg fontos számodra, hogy megbízható eszköz álljon rendelkezésedre, amikor arra tényleg szükséged van. Például egy jó minőségű lábpumpa segít abban otthon, hogy mindig a megfelelő nyomás legyen a kerekeidben, és ne érhessen túl gyakran defektes meglepetés útközben.

Érdemes nyomásmérővel felszerelt modelleket kiválasztanod erre a célra. Ha mindig a gumigyártó által megadott ideális nyomásértéket tudod a kerekekbe pumpálni, az megnöveli majd az élettartamukat.

Mindenképpen ajánlatos azonban még kézi pumpákban is gondolkodnod. Nagyon hasznos támogatóid ezek akkor, amikor előre nem látható defektes helyzetekbe kerülsz te magad, vagy valaki más bringás a környezetedben. A minipumpák ráadásul nagyon kis helyen elférnek és kicsi a súlyuk.

 

Minden bicajosnak szüksége van pumpákra és kiegészítő alkatrészekre. Te is csak ezekkel érezheted magad biztonságban, amikor útra kelsz, és esetleg úttalan utakon tekersz. Inkább vidd magaddal feleslegesen! Hidd el, ha egyszer hiányzik, az nagyon rossz lehet.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Hogyan válasszunk otthonunkba kényelmes ágyakat és kanapékat?
Otthonainkat igyekszünk nemcsak esztétikusan, stílusosan, hanem a lehető legkomfortosabban berendezni, különös tekintettel a család közös találkozási pontját alkotó és a vendégek fogadására szolgáló nappalira, valamint az intimitás helyszínére, a hálószobára.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.