Tartósan megőrizhetjük a pillanat emlékét művirágcsokorral

2023 / 09 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tartósan megőrizhetjük a pillanat emlékét művirágcsokorral
Mindannyian szeretjük a virágokat, hazánkban például az egyik legkedveltebb a rózsa. A csodás formája, rétegzett szirmai és a számtalan színárnyalat között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Több mint 200 féle rózsafajt tart számon a tudomány, melyek általában június-július hónapban virágoznak. Miután az élő növényekkel történő dekoráció időtartama elég behatárolt, így érdemes számba venni a valósághű művirágokkal történő díszítés lehetőségét. A Prauda-Dekor Kft. virágcsokor kínálata óriási, így a dekoratőrök és lakberendezők könnyen tudják helyettesíteni a valódi virágokat. De nemcsak a virágzási időszakon kívüli díszítés lehetősége miatt érdemes a műnövényeket felhasználni, hanem egyéb pozitívumok miatt is. Nézzük részletesebben az előnyöket!

A művirágok előnyei

 

A selyemből, gumiból vagy latexből készült művirágok többsége már annyira élethű, hogy szinte nem tudjuk megkülönböztetni a valódi növényektől. Ennek kapcsán akár olyan események helyszíne is dekorálható a segítségükkel, mint például az esküvők. A menyasszonyi csokor tartóssága megkérdőjelezhetetlen, ha művirágokból áll össze, évekig szép emlék lehet az arák számára.

 

Amellett, hogy tartósak a nem valódi növények, még a karbantartásuk is egyszerűen megoldható. Néha elegendő nedves ronggyal végigtörölni és leporolni a virágokat, azonnal ugyanolyan csodásan pompáznak majd, mint az első napon. Rengetegen küzdenek pollenallergiával, nekik sajnos az élő virágokkal történő dekorálásról le kell mondaniuk. Azonban a művirágokkal történő díszítést bátran használhatják, nem kell tartaniuk a hirtelen allergén rohamoktól.

 

Mit szimbolizálnak a rózsák?

 

A rózsák segítségével egyetlen pillanat alatt felidézhetünk boldog pillanatokat, szerelmet és hűséget. Szinte valamennyi virágnak van mögöttes jelentése, mely a különböző kultúrákban eltérő. A szirmok színárnyalatának és a csokorba kötött szálak számának is eltérő jelentése lehet.

 

A vörös rózsáról legtöbbünknek a szenvedély és a szerelem jut az eszébe. Klasszikus párkapcsolati ajándék, melyet elsősorban randevúkon, évfordulókon szoktak adni a férfiak párjuknak. A rózsaszín a romantikát idézi meg bennünk, míg a sárga rózsa barátságot és a hálát szimbolizálhatja.

 

Hol használható fel a körcsokor?

 

A több ágú rózsa körcsokor az egyik legkedveltebb ajándék. A hosszú szárú, selyem anyagból készült nagyméretű rózsafejek mellett általában a csokor dússágát tovább fokozzák az apró, fehér kitöltő virágok és a virágkötők által is használt zöldek.

 

Ez a fajta virágkompozíció jól mutat a vázákban, de esküvői csokorként is alkalmazható. Otthonokban, rendezvényeken asztaldíszként egyaránt csodás kiegészítője a helyiség hangulatának. Elegáns és emlékezetes ajándék lehet bárki számára. A művirágokból összeállított körcsokor elhelyezhető kültéren is, így temetési szertartáson, megemlékezésen a sírra is helyezhető.

 

Bárhol is alkalmazzuk a művirágokból összeállított rózsacsokrot, biztosan megőrzi a különleges pillanat emlékét.

(Szponzorált tartalom)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.