Tartósan megőrizhetjük a pillanat emlékét művirágcsokorral

2023 / 09 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tartósan megőrizhetjük a pillanat emlékét művirágcsokorral
Mindannyian szeretjük a virágokat, hazánkban például az egyik legkedveltebb a rózsa. A csodás formája, rétegzett szirmai és a számtalan színárnyalat között mindenki megtalálja a kedvére valót.

Több mint 200 féle rózsafajt tart számon a tudomány, melyek általában június-július hónapban virágoznak. Miután az élő növényekkel történő dekoráció időtartama elég behatárolt, így érdemes számba venni a valósághű művirágokkal történő díszítés lehetőségét. A Prauda-Dekor Kft. virágcsokor kínálata óriási, így a dekoratőrök és lakberendezők könnyen tudják helyettesíteni a valódi virágokat. De nemcsak a virágzási időszakon kívüli díszítés lehetősége miatt érdemes a műnövényeket felhasználni, hanem egyéb pozitívumok miatt is. Nézzük részletesebben az előnyöket!

A művirágok előnyei

 

A selyemből, gumiból vagy latexből készült művirágok többsége már annyira élethű, hogy szinte nem tudjuk megkülönböztetni a valódi növényektől. Ennek kapcsán akár olyan események helyszíne is dekorálható a segítségükkel, mint például az esküvők. A menyasszonyi csokor tartóssága megkérdőjelezhetetlen, ha művirágokból áll össze, évekig szép emlék lehet az arák számára.

 

Amellett, hogy tartósak a nem valódi növények, még a karbantartásuk is egyszerűen megoldható. Néha elegendő nedves ronggyal végigtörölni és leporolni a virágokat, azonnal ugyanolyan csodásan pompáznak majd, mint az első napon. Rengetegen küzdenek pollenallergiával, nekik sajnos az élő virágokkal történő dekorálásról le kell mondaniuk. Azonban a művirágokkal történő díszítést bátran használhatják, nem kell tartaniuk a hirtelen allergén rohamoktól.

 

Mit szimbolizálnak a rózsák?

 

A rózsák segítségével egyetlen pillanat alatt felidézhetünk boldog pillanatokat, szerelmet és hűséget. Szinte valamennyi virágnak van mögöttes jelentése, mely a különböző kultúrákban eltérő. A szirmok színárnyalatának és a csokorba kötött szálak számának is eltérő jelentése lehet.

 

A vörös rózsáról legtöbbünknek a szenvedély és a szerelem jut az eszébe. Klasszikus párkapcsolati ajándék, melyet elsősorban randevúkon, évfordulókon szoktak adni a férfiak párjuknak. A rózsaszín a romantikát idézi meg bennünk, míg a sárga rózsa barátságot és a hálát szimbolizálhatja.

 

Hol használható fel a körcsokor?

 

A több ágú rózsa körcsokor az egyik legkedveltebb ajándék. A hosszú szárú, selyem anyagból készült nagyméretű rózsafejek mellett általában a csokor dússágát tovább fokozzák az apró, fehér kitöltő virágok és a virágkötők által is használt zöldek.

 

Ez a fajta virágkompozíció jól mutat a vázákban, de esküvői csokorként is alkalmazható. Otthonokban, rendezvényeken asztaldíszként egyaránt csodás kiegészítője a helyiség hangulatának. Elegáns és emlékezetes ajándék lehet bárki számára. A művirágokból összeállított körcsokor elhelyezhető kültéren is, így temetési szertartáson, megemlékezésen a sírra is helyezhető.

 

Bárhol is alkalmazzuk a művirágokból összeállított rózsacsokrot, biztosan megőrzi a különleges pillanat emlékét.

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.