Tavaszi feltöltődés testben és lélekben

2022 / 04 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tavaszi feltöltődés testben és lélekben
A sötét és zord téli hónapok után nincs olyan ember, akinek ne lenne szüksége egy kis feltöltődésre, egy kis vitamin utánpótlásra és megújulásra. Ehhez a napsütésben, a szabadban töltött idő az egyik legjobb mód, de érdemes tudatosan figyelni szervezetünk igényeire.

Tavaszi zsongás

Ahogy egyre több napsütéses reggelre ébredünk, elhagyjuk a meleg kabátot, környezetünkben pedig minden vidám színekben tündöklik, vitathatatlanul és visszavonhatatlanul megérkezik a tavasz. Sokak kedvenc időszaka, jogosan.

A tavasz a megújulás évszaka, amikor testileg-lelkileg töltődik az ember. Amennyit csak lehet, a szabadban töltünk, és a kirándulások, utazások bizony teljes feltöltődés ígéretével csábítanak. Útnak indulni, felfedezni a természet szépségeit korosztálytól függetlenül az egyik legjobb program ilyenkor.

Mesés úti cél Karintia, Ausztria legdélebbi, mediterrán hangulatú régiója, amely nemcsak télen a síelőknek és téli sportokat kedvelőknek kínál élményeket, hanem tavasszal-nyáron is remek lehetőségek nyílnak a kikapcsolódásra családdal, barátokkal egyaránt.

Megújulás testnek és léleknek 

Nemcsak a természet ébredezik és éledezik ilyentájt, hanem a szervezetünknek is bizony szüksége van egy kis vitaminpótlásra, új lendületre, hogy a tavaszi fáradtság csak egy mítosz maradjon.

A Hotel OTP Birkenhof **** kulináris élvezetek terén kimagasló szolgáltatása mellett a gazdag helyi szezonális kínálatról sem feledkezik meg. Karintia maga pedig a friss alpesi levegővel, aktív feltöltődésre csábító túraútvonalaival és kerékpárútjaival, nem mellesleg a magas színvonalú wellness-szolgáltatásokkal tökéletes úti cél.

Családias hangulatú pihenésre vágyik, ami megújulás testnek és léleknek egyaránt? Karintia ehhez pompás választás! Egy hűs, helyi speciális turmix pedig, amely felfrissíti az embert a lenyűgöző panorámában való elábrándozás mellett, amely gazdag C-vitaminban és a méregtelenítést is segíti, garantáltan egy felejthetetlen wellness-feltöltődés titkos receptje az Alpok ölelésében.

Wellness receptre

A wellness-kikapcsolódást rengetegen választják nyaralásuk tervezésekor. Az igény ezen életforma iránt egyre csak nő, és ha máskor nem is, legalább egy utazás alkalmával, időközönként érdemes a wellness-szolgáltatásait igénybe venni.

A felgyülemlett stresszt, a folyamatos fáradtságot rendkívül jól elűzi egy wellness-kényeztetés, amely mindenkinek jár. Számos egészségtelen ételt és adalékanyagot viszünk be a szervezetünkbe nap mint nap, így időnként egy méregtelenítés jól jön, illetve a szaunázás és a testmozgás összhangjára is szükséges figyelni.

A wellness ma már nem úri hóbort, sokkal inkább egy tudatos életmód, amelyet legalább egy utazás alkalmával javasolt kiélvezni. Receptre kellene mindenkinek felírni, főképp igaz ez karintiai környezetben, ahol a lehetőségek tárháza várja a vendégeket a tavaszi feltöltődésre!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.