Te ismersz minden Harry Potter titkot?

2021 / 05 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Te ismersz minden Harry Potter titkot?
Harry Potter világát még az is ismer, aki tulajdonképpen eddigi életét egy szikla alatt töltötte. Ez persze nem véletlen, hiszen ez az univerzum csodákkal és varázslatokkal teli, a könyvek újabb és újabb generációk gyerekkorát színesítik meg, a filmek pedig még azokat is képesek rajongóvá tenni, akik nem olvasták a könyveket.

Az utolsó film megjelenése óta a fanok újabb és újabb információkra, titkokra, kiegészítőkre éheznek, amelyekkel még tágulhat szeretett világuk. Tarts velünk, mert nem csupán titkokra, de nagyon király kiegészítőkre, játékokra is szeretnénk felhívni a figyelmedet!

Invito Albus és Scorpius!

Elgondolkodtál már azon, hogy vajon mi követi a 19 évvel későbbi apró betekintést? Nos, a Broadway-en 2016 óta futó darab éppen ebben a kérdéskörben készült! Albus Perselus Potter és Scorpius Malfoy barátságát követhetjük benne nyomon, kalandjaik során nem csak alternatív valóságokkal találkozhatunk, de új főgonoszt is kapunk, aki nem másnak a rokona, mint Voldemort Nagyúrnak! Ha még nem láttad, nem szeretnénk elspoilerezni neked semmit, ám egy dolgot had áruljunk el a színdarabbal kapcsolatban!

Az Elátkozott gyermek két csoportra osztja a rajongókat, s átmenetet nem igazán lehet köztük találni. Vannak, akik oda és vissza vannak az egész koncepcióért, a headcanonokhoz újabb és újabb kiegészítőket biggyesztenek a Broadway darabra alapozva. A másik csoport velük szemben gyűlöli az egész darabot, s mindenben csak a hibát látja. Te melyik csoportot erősíted?

Folytatások, alternatív valóságok és kimenetelek Harry Potter világában

Már nem egyszerű pletyka, a Warner Bros bejelentette, hogy beszállnak a ringbe a többi fandom közé, a streaming szolgáltatók talaján. Sorozatot fognak készíteni, méghozzá a már jól ismert varázslóvilág berkeiben. A legtöbben úgy gondolják, a sorozat a külföldi varázslóiskolákat fogja bemutatni, ám vannak olyanok is, akik úgy érzik, a Griffendél helyett a Mardekár felé fordítják majd benne a fókuszt. Te melyiknek örülnél jobban?

Az biztos, hogy gyártás alatt van egy ötrészes, kiegészítő filmsorozat, amelyből kettőt már mi is láthattunk, a Legendás állatok és megfigyelésük, amely a fiatal Dumbledore-t, Grindelwaldot és nem mellesleg Newt Scamandert helyezi a fókuszba. A harmadik részre jövő nyáron számíthatunk, mint ahogyan azt biztosan te is tudod, Johnny Depp nélkül.

Harry Potterékkel kapcsolatos titkokat az INFINITY Tokok csapata is ismer, akiknél minden potterhead találhat magához való telefontokot. Ha esetleg olyan tokot szeretnél, amelyet még a Sötét Nagyúr vagy Albus Dumbledore is elfogadna, de nem találsz, nyugodtan kérj tőlük egyedi tokot!

Az unalmas perceidben is fordulhatsz Harryhez!

Ha már védi egy tok a telódat, akkor ideje letöltened rá a három zseniális Potter játékot, amelyekkel minden szabad perced kitöltheted!

Ezek a:

  • Wizards Unite
  • Harry Potter: Hogwarts Mystery
  • Harry Potter Puzzles & Spells

A te telefonodat a Roxforti házad vagy kedvenc karaktered díszíti?

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Google hirdetés árak fókuszban: Útmutató a hatékony hirdetésekhez
Kíváncsi, mennyibe kerül a Google hirdetés? Ez a cikk minden szükséges információt tartalmaz a Google Ads költségeiről. Megtudhatja, milyen tényezők határozzák meg az árakat, továbbá tippeket kap, hogy hogyan csökkentheti a költségeket és növelheti a hirdetések hatékonyságát. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan gazdálkodhat okosan a pénzével!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.