Te követed a lakberendezési trendeket?

2022 / 02 / 14 / Fizetett Hirdetés
#pr
Te követed a lakberendezési trendeket?
Míg pár évtizeddel ezelőtt csak a kiváltságosok luxusa volt az, hogy lakberendezők álmodják meg az otthonukat és annak stílusát, addig ma már széles rétegben, sőt akár több árkategóriában is elérhetőek lakberendezők, lakberendezési tanácsok, de természetesen akad szép számmal teljesen ingyenes lehetőség is, amely segítséget nyújt abban, hogy otthonod komfortos, hívogató és harmonikus legyen.

Ha Instagramon követed a lakberendezési magazinokat, tele vagy homedecor hashtagekkel, Pinteresten pedig helyiségenként külön táblád van, akkor az Otthonok & Megoldások szakértői által összeállított 2022-es lakberendezési trendek érdekesek lesznek a számodra!

A pandémia ideje alatt még inkább megnőtt az otthonunk jelentősége, hiszen számtalan ember számára a home office még ma is tart, így természetes az az igény, hogy minél szebb környezetet szeretnél magad köré teremteni. Most érkezik hozzá a segédlet is!

Mik lesznek idén a trendek?

Az otthon szerepe eddig is megkérdőjelezhetetlen volt, de az elmúlt két évben valóban kissé átalakult a szereposztás, és sok esetben az otthon munkahellyé vagy oktatási intézménnyé is avanzsálódott.

Nem csoda hát, ha igyekszünk minél komfortosabb légkört teremteni ott, ahova a külvilág elől meghúzódva tudunk pihenni, feltöltődni, kiengedni.

Az idei lakberendezési trendek éppen ennek a vonulatnak a következményei.

A 2022-es évben minden lakberendezéssel foglalkozó vállalkozás a kéket, a természetes anyagokat, valamint a zöld-fehér színkombinációt állítja a középpontba.

A kék szín nyugalmat, békességet sugároz, a zöld-fehér világ a természetbe vezet, a természetes anyagok, mint a len, a rattan, a juta és a bambusz pedig abban segít, hogy ne csak a színekben legyen természetközeli és nyugtató hatású az otthonod.

Mennyire kell követni a trendeket?

No de mit tegyen az, aki úgy érzi, nem szeretne felülni a trendeknek, de szeretne divatos, harmonikus otthont?

Bár a trendek mindig változnak, azért az ember alapvető stílusa felnőttként nem igazán alakul át drasztikusan, így ahelyett, hogy erőszakot vennél magadon, fogd inkább azokat az elemeket, amelyekkel szimpatizálsz, és építsd be az otthonodba. Így aztán akár a minimalista, akár a klasszikus, akár a skandináv stílusjegyek követője vagy, biztosan lesznek trendi megoldások az otthonodban.

Elég egy len függöny, egy rattan kosár, némi zöld növény, egy csodás, óceánt ábrázoló festmény, és máris beépült az idei trend a birodalmadba.

Ugye, milyen egyszerű? Ha kíváncsi vagy további ötletekre, olvasgass kedvedre az Otthonok & Megoldások tanácsai között!

A lényeg te vagy!

Bármit is mondjanak a lakberendezők, designerek, a lényeg te magad vagy!

Csak olyan tárgyat, olyan stílust engedj be az otthonodba, amivel azonosulni tudsz, ami nem okoz diszkomfortérzetet.

Az otthonod van érted, nem pedig fordítva, ezt soha ne feledd! Akkor sem, ha a szebbnél szebb nappalikat látod a lakberendezési magazinok hasábjain! Ha te jól érzed magad az otthonodban, annál trendibb aligha van!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.