Te mennyire vagy naprakész a hírességekkel kapcsolatban?

2022 / 04 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Te mennyire vagy naprakész a hírességekkel kapcsolatban?
Az Instagrammon, a YouTube-on és egyéb közösségi médiás felületeken mindig történik valakivel valami. Ezekről persze csak azok értesülnek, akik rendelkezek ezeken az oldalakon felhasználói fiókkal. Pedig szaftos sztárpletykákról olvasni igazán kellemes!

Honnan értesülj, ha Te épp azok közé tartozol, akik nem lógnak a különböző portálokon? És egyáltalán hogyan állapíthatod meg, hogy az információ, amiről hallasz, igaz-e vagy sem? Nos, ezekre a kérdésekre csak akkor kaphatsz választ, ha a következőkben velünk tartasz.

Az ilyen bejegyzések teljesen feleslegesek!

Ha ez a mondat elhagyta az ajkaidat, akkor bizony talán még magadnak is hazudsz! Pletykálni igenis mindenkinek jólesik, mi biztosak vagyunk benne, hogy már az ősemberek is jól kibeszélték azt a társukat, aki épp nem volt a barlangban!

Legtöbbünk számára persze nem esik jól szerettünk döntéseit kritizálni a háta mögött, ám amikor egy celebritás lehet a pletykálás témája, már mindjárt más a helyet, nem igaz? Az ő dolgaikról íródott bejegyzéseket igen is jó olvasni.

Egyetértesz? Sőt, úgy gondolod, Te eléggé otthon vagy a témában?

Lássuk, tényleg így van-e! Tudod, hol ünnepelte Majka és családja nagyobbik fiának a születésnapját? Na és azt, hogy melyik magyar híresség kamasz lánya kapta meg első modell munkáját? És vajon tudod-e, hogy kik varratják magukra sokak kedvenc rapperének arcképét, L. L. Juniort? Ha három kérdésünk közül egyikre sem tudtál válaszolni, akkor bizony az a szomorú hírünk van, hogy eléggé lemaradtál a legújabb hírekről.

A kérdésekre megbízható választ csak egyféleképpen tudsz szerezni. Jól kell megválogatnod, hol kezdesz neki a keresésnek.

Honnan tudhatod, hogy jó helyen jársz?

Legyen szó a celebekről, a politikáról vagy bármi más, téged érdeklő témáról, nagyon fontos, hogy olyan független platformon informálódj, amely pártatlanul gyűjti csokorba az egymáshoz kapcsolódó cikkeket. Erre tökéletes példa a Filter.hu is.

Akiket az Insta-hírek érdekelnek, azoknak azt ajánljuk, a reggeli kávé mellett olvasgassanak arról, mi történt kedvenc hírességükkel. Így aztán később a munkahelyen vagy este a családi vacsi közben ki lehet beszélni a legújabb pletykákat.

Az olvasás remek kikapcsolódás, így a Filter.hu oldalára fellátogathatsz akkor is, ha épp várod, hogy elkészüljön a vacsi, vagy úton vagy haza, hiszen a különböző hírportálok bejegyzései kellemesen rövidek.

Ne feledd, mindig előfordulhat, hogy kacsa hírrel találkozol!

Sajnos nem elég, hogy a jó gyűjtőoldalon keresgélsz. Ezeknek az oldalaknak éppen az az előnyük, ami a hátrányuk is, vagyis hogy egészen függetlenek. Amíg a magyar celebekről megjelenő információk még általában megbízhatóak, addig ha külföldi sztárokról van szó, akkor érdemes lehet kicsit jobban is utánanézni a híreknek. Az ilyen bejegyzések esetében úgy tudod ellenőrizni, hogy igazak-e hírek, ha rákeresel angolul is. Persze ilyenkor is előfordulhat, hogy több helyen is hazugságról cikkeztek.

De végül is, kit érdekel? A pletyka lényege, hogy szórakoztasson, nem igaz?

(Szponzorált tartalom)


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Síeléssel kapcsolatos tanácsok kezdőknek és újrakezdőknek
Amikor leesik az első hó, akkor a legtöbb sportrajongó a hegyek felé veszi az irányt, hogy a hóval fedett lankákon csússzanak alá. Ha kezdők vagyunk vagy egy éven keresztül a szekrényben pihent a sífelszerelésünk, akkor van pár tanács, melyet érdemes megfogadnunk, hogy biztosan élvezetes legyen a siklás minden pillanata.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.