Technológiai innováció a munkaerő keresésben: már a MelonApp adhat fel helyetted álláshirdetést

2022 / 11 / 01 / Fizetett Hirdetés
#pr
Technológiai innováció a munkaerő keresésben: már a MelonApp adhat fel helyetted álláshirdetést
A Melon új szolgáltatása egy az egyben leveszi a munkaerő keresés terhét a kis- és középvállalatok válláról, miközben garantálja, hogy a legjobb jelölteket gyűjti össze minden álláshirdető portálról. Teszi mindezt első használatkor ingyen, ezt követően pedig olcsóbban és gyorsabban, mint más toborzási megoldások. A Melon virtuális toborzó asszisztens szolgáltatásával, a MelonAppal a munkaerő keresés Foodpandáját, Netriskjét vagy Szállás.hu-ját alkotta meg.

Amikor vállalkozóként munkaerőre van szükségünk és nem tudjuk, hogy kezdjünk neki a kereséshez, esetleg időnk sincs rá és még spórolnánk is a hirdetési költségeken, akkor válik igazán hasznossá a Melon új szolgáltatása. A Melon egy digitális HR asszisztenst kínál számunkra, mely automatikusan elvégzi a teljes munkaerő keresés folyamatát helyettünk.

Egy kattintással kikerül hirdetésed az ország vezető álláshirdető oldalaira

Noha pontosan tudjuk, milyen pozícióra keresünk embert, előfordulhat, hogy nem tudjuk, hogyan is fogjunk hozzá a kereséshez HR szakember nélkül. Itt jön képbe a MelonApp.

„A Melon tudásbázisa több mint 400 állásra tartalmaz teljes szakmai adatbázist: melyik állást hol érdemes hirdetni, milyen beállításokkal, milyen bérezéssel és milyen hirdetési összeggel. Így a lehető leghatékonyabban költi el az álláskeresésre szánt összeget” 

– mondta Prémecz Gergő, a Melon munkaerő toborzó rendszer ötletgazdája, ügyvezetője és tulajdonosa, aki azt is kiemelte: „Anélkül, hogy ki kellene találnunk, hol adjunk fel hirdetést, a MelonApp automatikusan létrehozza az álláshirdetéseket a releváns portálokon a listaárak töredékéért, majd összegyűjti és értékeli a jelölteket, ezzel segítve a kiválasztást.”

HR szakemberek által fejlesztve a maximális hatékonyság elérése érdekében

A Melon a mögötte álló tudásbázis felhasználásával összeállít egy olyan toborzási kampányt – egy olyan hirdetési csomagot –, ami az adott pozícióhoz a legrelevánsabb álláshirdető oldalakat tartalmazza.

Nem kell a hirdetésekkel bajlódni, nem kell jelölteket gyűjteni több helyről, digitális HR asszisztensünk, a MelonApp már csak az előszűrt, megfelelő jelölteket listázza, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint kiválasztanunk, kivel szeretnénk együtt dolgozni a jövőben.

A Melon egyedi, több év alatt felépített tudásbázisa

Minden állástípust máshogy, más portálokon, más paraméterekkel érdemes hirdetni, melyet a Melon csapat több év alatt épített fel tudásbázisában. Ennek a tudásbázisnak a folyamatos frissítését, javítását egy mesterséges intelligenciát alkalmazó algoritmus végzi, ami monitorozza a hirdetési kampányok hatékonyságát, és ez alapján automatikusan frissíti ajánló adatbázisát. Tehát, ha valamelyik portálról jobb, több jelölt érkezik egy adott pozícióra, akkor az új kampányokhoz már ezt a portált fogja előnyben részesíteni.

Kiknek érdemes használni a Melont?

Minden olyan cég számára hasznos és hatékony a Melon egyedi innovációja, ahol nincsen toborzó szakember vagy nincs erőforrás új munkaerő keresésére.  Segítségével perceken belül megjelennek az álláshirdetések és néhány óra alatt releváns jelölteket kaphat a munkaadó.

A Melon megalkotásával nem egy új hirdető platformot és nem is egy új toborzási szolgáltatás valósult meg, hanem egy aggregátor szolgáltatásként hatalmas segítség jött létre a munkaadók számára. A Melon által mindenkinek elérhetővé válik egy ingyenes toborzó asszisztens, ami automatizált, szakmai toborzást nyújt gyorsan és költséghatékonyan.

Képek forrása: MelonApp

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.