Térkövek házhoz szállítása? Mi a probléma, és mi a megoldás?

2021 / 09 / 16 / Fizetett Hirdetés
#pr
Térkövek házhoz szállítása? Mi a probléma, és mi a megoldás?
Térkő vásárlásakor sokaknál felmerül egy nagy probléma, hogy miképp lesz megoldva a térkövek házhoz szállítása. Ha egy egész kamionnyi térkő kerül megvásárlásra, akkor általában nincs gond, de az alatt azért adódhatnak nehézségek.

Ebben a bejegyzésünkben próbáljuk körbejárni a témát, de természetesen megoldási javaslattal is készültünk.

Miért érdemes a térkövet választani?

Vannak, akik a praktikussága miatt, míg mások azért választják, mert szép. De az vitathatatlan, hogy sok esetben a legjobb választás a térkő. De mik is azok az előnyök, amelyek miatt számos családi ház udvarában látható ma már ez a megoldás.

Először is a praktikussága miatt nagyon sokan szeretik. Ez alatt azt értem, hogy kiváló megoldást jelent olyan területekre, ahol nem szeretnénk sarat. Ahol járunk-kelünk, esetleg kerékpározunk, de legfőként autózunk. Nincs annál szomorúbb látvány az udvarunkban, mint amikor a szépen zöldellő gyep helyét a mélyen felszántott sártenger veszi át. A jól lerakott térkő ennek véget tud vetni.

De természetesen a szomszédok irigykedő tekintete sem utolsó. Ugyanis ez a megoldás nagyon szép tud lenni, és tökéletesen illeszkedhet a kerítésünkhöz is. Valamint tökéletes, szép és impozáns látványt tud nyújtani akkor, ha a kerti grillezőhelyet készítjük épp el vele.

Időtálló, száradási időt nem igénylő, akár láthatatlan szegélyekkel is rendelkező megoldás a térkövezés. Ráadásul számos típus és szín közül választhatunk, melyeket akár kombinálhatunk is.

Térkövek házhoz szállítása

Bármennyire is jó, hasznos és szép megoldásról van szó, azért akadhatnak vele problémák is, méghozzá a vásárlásnál. Azzal ugyanis mindenkinek számolnia kell, hogy a gyártótól vagy a kereskedőtől el kell jusson az otthonáig a térkő.

Ezzel a legnagyobb probléma az, hogy nagyon nehéz anyagról beszélünk, ha az elszállításról van szó. Nem csak méretét tekintve, de a súlya miatt is könnyen korlátokba tudunk ütközni. Futár gyakorlatilag szóba sem jöhet, mert egy egész raklapot vagy nem is vállalnak, vagy csak aranyáron. Az autónkba nem fér, és túl is terhelhetné, ezért marad az utánfutó. Feltéve, ha fel és majd le tudjuk pakolni azt a sok térkövet. De lehet, hogy már a raklap sem fér fel, akkora.

Szerencsére erre a problémára felfigyelt egy gyártó, a Barabás Téglakő Kft. is, akiknél már kérhető a TérkőFutár szolgáltatás! Ezzel pedig egy olyan szolgáltatással bővítik a kínálatukat, mely garantáltan hozni fog új ügyfeleket is. De a legfontosabb, hogy a vásárlóik válláról óriási terhet vesznek le! És még könnyű is igénybe venni, ugyanis országosan 400 kereskedő partnerüknél lehet jelezni, hogy kérnénk a házhoz szállítást.

Steinfix: egy kiváló megoldás térkő fixálásához

Ha térkövezi az udvarát, akkor ne feledkezzen meg például a kerti szegélyekről sem. A legjobb megoldások már a lábunk előtt hevernek.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
Hajhullás elleni sampon: Hatékony megoldás a dúsabb hajért
A hajhullás elleni sampon a mai kor egyik legkeresettebb hajápolási termékei közé tartozik. Ez nem meglepő, tekintettel arra, hogy a hajhullás számos embert érint világszerte. Egy jó minőségű sampon nemcsak hogy csökkentheti a hajhullást, de hozzájárulhat a haj sűrűségének és egészségének javításához is.
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság
Környezetbarát életsílus a XXI. században: a mobilházak és a fenntarthatóság

A fenntarthatóság napjainkban már kulcsfontosságú tényezőnek számít az ingatlanok tervezése és kivitelezése során. Az egyre növekvő környezeti kihívások számos innovatív megoldás megszületését ösztönözték. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a mobilházak elterjedése.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.