Termékek, amelyek a minőséget és a fenntarthatóságot egyaránt képviselik

2024 / 04 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Termékek, amelyek a minőséget és a fenntarthatóságot egyaránt képviselik
Minőség, fenntarthatóság, hatékonyság – mindezen tulajdonságok egyszerre vannak jelen az alábbiakban bemutatásra kerülő termékekben. Ha Ön is olyan termékcsaládot szeretne választani vállalata mosdójába, amely ezen kritériumoknak megfelel, akkor rátalált a megoldásra!

A minőség és a fenntarthatóság ötvözete

 

Az új, Tork natúr kéztörlő és toalettpapír termékcsalád megtalálható a Flor reciklált Tork portfóliójában, ahol a minőség is új színt kapott. Ezen natúr mosdóhigiéniai termékekkel az Essity márkája hatékony és puha kéztörlőket és WC-papírokat vezet be. Különlegességük, hogy 100%-ban újrahasznosított rostokból készülnek.

 

Ne aggódjon – a minőség és a fenntarthatóság kéz a kézben járnak és nem zárják ki egymást – ezen natúr termékek mindig kifogásolhatatlan vendégélményt nyújtanak, és egyúttal javítják a fenntartható higiéniai gazdálkodást is.

Ezen termékeknek már semmi közük nincs a régi barna papírtörlőkhöz vagy WC-papírokhoz, amelyek a múltban nem voltak túl népszerűek az emberek körében. Nem voltak nedvszívóak, érdes érzést okoztak a bőrön, rossz volt a minőségük. Ez ma már a múlté!

 

Professzionális higiéniai megoldások, innovatív termékek

 

A szakemberek napjainkra már a durvát puhává alakították ár, új színt adtak a kiváló minőségnek. 100%-ban újrahasznosított rostokból készítettek nagyon puha és hatékony kéztörlőket és WC-papírokat, újabb lépést téve a körkörös gazdaság felé.

 

A jobb minőségű újrahasznosított rostok egyre szűkösebb kínálata miatt alternatív szálforrásokat kellett találniuk a gyártóknak. Az e-kereskedelem elterjedésével adott volt a lehetőség: világszerte egyre emelkedett a használt kartondobozok kínálata, így ma már ezeket használják egyik szálforrásként.

 

Magas minőség és teljesítmény

 

Az innováció eredményeképpen a termékcsalád WC-papírjai és kéztörlői kiváló minőségűek, és puhák, így az ügyfeleknek nem kell megalkudniuk és választaniuk a fenntarthatóság és a teljesítmény között. Így a mosdóhigiénia terén is kompromisszumok nélkül tehet minden vállalkozás eleget a környezetvédelem iránti elkötelezettségüknek.

 

A kiváló minőségű kéztörlők és WC-papír termékek színe világosbarna, ami senkit sem tántorít el a felhasználásától. Ha Ön is ilyet választ, akkor ezzel megmutathatja az alkalmazottainak, a vendégeinek és a látogatóinak, hogy a fenntarthatóság Önnél prioritás – és aktívan kiveszi a részét a fenntarthatóbb és körforgásos társadalomra való áttérésben.

 

Kutatások szerint az irodai dolgozók és az éttermi látogatók mintegy 83%-a egyetért azzal, hogy a 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült papírtörlők alkalmazása kifejező módja annak, hogy egy adott cég megmutassa a környezetvédelmi elkötelezettségét. A felmérés arra is rámutatott, hogy az irodai dolgozók 85%-a hajlandó természetes színű WC-papírt használni a munkahelyén akkor, ha a minőségük ugyanolyan, mint amit megszoktak.

 

Válasszon Ön is fenntartható megoldásokat a mosdóhigiénia megteremtése során!

(Szponzorált tartalom)


Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Miért fontos a klímák rendszeres karbantartása?
Akár otthoni, akár irodaházak vagy különféle szolgáltató egységek (éttermek, szórakozóhelyek, boltok stb.) klímaberendezéseiről van szó, az éves karbantartás kiemelten fontos. Egészségügyi problémákat is okozhat, de a működés hatékonyságát is ronthatja, ha nincs rendszeresen tisztítva egy készülék.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.