Tippek, hogy profiként diszítsd fel a karácsonyfádat

2021 / 10 / 26 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tippek, hogy profiként diszítsd fel a karácsonyfádat
Amikor először díszítjük fel sajár karácsonyfánkat, lehet, hogy szeretnénk letérni arról az útról, amit otthon láttunk - ez érthető, sokan szívesen kipróbálnának új módszereket. Egy valami azonban közös: mindannyian szeretnénk számunkra tökéletes karácsonyfát a nappalinkba, ahol a dísztárgyak egy ünnepi és stílusos rendszerben hangolódnak össze. Az alábbi cikkben megmutatjuk, hogy hogyan váljunk profi dekorálókká.

Stílus majdnem örökké

A jól eltalált stílus nemcsak minket tehet boldoggá, de szeretteinket is lenyűgözhetjük azáltal, hogy milyen harmonikussá sikerült varázsolni a lakást a dekorációkkal. Az alábbi tipekkel biztosan nem nyúlhatunk mellé:

Válasszunk szimmetrikus fát! Mindegy, hogy igazi vagy műfenyő, és az is, mekkora - ha arányait tekintve egy formás darabot választunk, az remekül segíteni fogja a dekorációk elhelyezését is.

A karácsonyi gömbök esetén válasszunk egyező stílusúakat, többféle méretben! Lehet rusztikus vagy metálos a külső, olyat válasszunk, amit akár éveken át szívesen nézegetünk - de a stílusban törekedjünk az egységre. A legtöbb dísz kapható kicsi, közepes és nagy méretben egyaránt, így érdemes kollekciókban gondolkodni.

Az égősor fénye legyen szabályozható! Nem csak a fény ritmusára és erejére gondolunk - a legjobb, ha végiggondoljuk, ha színes vagy klasszikus fényeket szeretnénk viszontlátni a fán, és ha utóbbi, akkor az meleg, semleges vagy hideg fényű legyen.

A sorrend

Mindig készítsük elő a talpazatot, és ellenőrizzük, hogy bele fog-e férni a fa - ha nem, szabad levegőn vágjuk formára, vagy a vásárláskor kérjük az eladók segítségét! Műfenyő esetén kezdjük annak összeszerelésével és felborzolásával. Ezután kezdjük a lámpával, és haladjunk alulról fölfelé, majd a maradékot vezessük vissza, közeledve a konnektor felé. Ezután válasszuk ki a dekorációkat - kezdjük a semlegesebb, de nagyobb változatokkal, és keressünk a faágak közt olyan részeket, ahol kicsit nagyobb szünet van. Ezután tegyük fel a maradék díszeket.

Tegyük a karácsonyi figurák hadát a fa köré, vagy a polcra - a hangulat és a siker garantált lesz!

Fotó forrása: Ewalds.hu

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.