Tökéletes védelmet nyújt-e az üvegfólia?

2022 / 11 / 19 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tökéletes védelmet nyújt-e az üvegfólia?
Az egyre nagyobb és egyre vékonyabb okostelefonok egyik legsérülékenyebb része a kijelző, amely gondos használat mellett is kisebb vagy nagyobb mértékben megsérülhet, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a védelmére.

Az okostelefonok ma már életünk részét képezik, a kommunikáción túl mindenre használhatóak, pénzügyeinket is intézhetjük rajtuk keresztül, de a szórakozásra is többféle módot nyújtanak. Már az első használat előtt célszerű a kijelzőt üvegfóliával ellátni, a telefon egészének védelméről pedig valamilyen tokkal gondoskodni a sérülések minimalizálása érdekében.

Üvegfólia a kijelző védelmére

A mobiljainkat mindenhová magunkkal visszük, gyakran zsebbe, táskába csúsztatjuk, így rendszeresen érintkezhet olyan tárgyakkal, amelyek megsérthetik, beszennyezhetik. A különféle iPhone üvegfóliák a gyártási technológia és a pontos méret lévén tökéletes védelmet nyújtanak nagy becsben tartott okostelefonod kijelzője számára.

A szakszerűen felhelyezett üvegfóliák használatával megóvhatod készülékedet a kulcsok, cipzárak, egyéb tárgyak okozta karcoktól, így nem kell szégyenkezned, amikor előhúzod a munkahelyeden, társaságban.

Érdemes megbízható helyről beszerezni a készülék típusának megfelelő üvegfóliát, ugyanis a piacon rengeteg a gyenge minőségű termék, amely nem alkalmas a kijelző védelmére, nem illeszkedik pontosan.

Miért válassz üvegfóliát?

Az üvegfóliák mellett ma már egyre kevesebb egyszerű műanyag fóliát találhatsz, amely nem alkalmas a kijelző optimális védelmére. Bár ezek ára alacsonyabb, mint a minőségi üvegfóliáké, nem érdemes ezen spórolni, ugyanis az üvegfólia hatékonysága a keménységnek köszönhetően magasabb.

Az üvegfólia védelmet nyújt a nagyobb ütésekkel, mélyebb karcolódásokkal szemben is, továbbá víz- és hőálló, de a zsíros szennyeződések sem fognak ki rajta. Amennyiben szakszerűen helyezteted fel vagy Te magad rakod fel körültekintően, az előírásnak megfelelően, a felhelyezést követően nem fog leválni, nem kopik el, nem buborékosodik fel, illetve nem jut be alá semmi.

Az üvegfólia felhelyezése gyerekjáték

Mint a gyerekjátékoknak általában, ennek is megvannak a maga szabályai, amelyeket ha betartasz, tökéletesen fog működni. Felhelyezése gyors és egyszerű, csupán annyit kíván, hogy a felrakást pormentes helyen végezd. Felrakás előtt használd a fóliához mellékelt szettet, gondosan tisztítsd meg a kijelzőt a törlőkendővel, majd szárítsd meg a másik kendővel és azután egy mozdulattal helyezd rá a fóliát a kijelzőre a leírás szerint.

A telefon leesése esetén a fólia pókhálószerűen megrepedhet, de a kijelzőt nem éri kár, ráadásul a ragasztórétegnek köszönhetően a fóliaszilánkok nem okoznak sérüléseket.

A 9H keménységű és a 3D fóliák megbízható védelmet nyújtanak, utóbbiak dupla edzett üvegből készülnek, extra védelmet nyújtanak a telefon teljes előlapjának.

Magánszférád védelmére a Privacy fóliák nyújtanak megoldást, ugyanis a gyártási technológiának köszönhetően kizárólag szemből olvasható a kijelző.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.