Trendek a Microsoftnál 2023-ban

2023 / 03 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
Trendek a Microsoftnál 2023-ban

A Microsoft célja, hogy világszerte sikeresebbé tegyék a szervezeteket üzleti termékeikkel. Ennek központjában az áll, hogy segítsék a hatékonyság növelést, rugalmasságot a kihívásokkal szemben és az eredményességet. Ennek szellemében íme, a Microsoft 3 legfőbb trendje 2023-ban:

Több haszon kevesebb munkával

A gazdasági világválság, a háború, az infláció és a koronavírus-járvány is mind megnehezítik a szervezeteket az érvényesülésben, és 2023-ban is gazdasági dekonjunktúra várható.

A Microsoft felhőszolgáltatása segít a cégeknek optimalizálni kiadásaikat és kapacitásaikat. A felhőben nem kell helyi szerverekért és infrastuktúráért fizetni, cserébe nagyobb rugalmasságot és több innovációt ígér.

Mindenkihez jusson el az innováció

Az innovációban rejlő lehetőségeket már nemcsak az IT szakemberek használhatják ki, hanem a szervezetek munkatársai is. A legjobb példa erre a Microsoft Power Apps platform, ahol a cégek folyamatjavító alkalmazásokat fejleszthetnek akár programozási tapasztalat nélkül is!

Az emberek többet várnak az üzleti szférától

A cégeknek fel kell ismernie 2023-ban a mesterséges intelligenciában és a gépi tanulásban rejlő lehetőségeket, mert ezek a divatos fenntarthatóság, elérhetőség és inkluzivitás zálogai.

Kifejezetten a fenntarthatóság jelentősége fog növekedni globálisan a következő évben: a Microsoft célkitűzése, hogy 2030-ra szénnegatív, vízpozitív és zero waste vállalattá váljon. Ezen az úton partnereiket és ügyfeleiket is segítik, például a Microsoft Cloud for Sustainability segítségével. A Microsoft Cloud for Sustainability egy felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi az üzleti szervezetek számára, hogy a fenntarthatóságukat növeljék az adatok gyűjtésével, elemzésével és az eredmények megosztásával. Az üzleti szervezetek a Microsoft Cloud for Sustainability segítségével nyomon követhetik és elemezhetik a karbonlábnyomukat, valamint a fenntarthatósági céljaik eléréséhez szükséges lépéseket tervezhetik és megvalósíthatják.

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
Hogyan lehet belőled szállítmányozási ügyintéző?
A logisztika a legtöbb vállalat működése szempontjából kulcsfontosságú terület. Elég megnézni néhány álláshirdetést, és láthatjuk azt, mekkora igény mutatkozik ebben a szektorban a szakemberekre.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.