Tudatos bőrvédelem bio fényvédőkkel

2022 / 05 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tudatos bőrvédelem bio fényvédőkkel
Mindannyian szép, lassan öregedő bőrre vágyunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megóvjuk a káros UV-sugárzástól. A fényvédő krémeket nem elegendő csupán a nyári időszakban alkalmazni, a legjobb, ha szinte egész évben gondoskodunk bőrünk hatékony védelméről a napsugárzás káros hatásaival szemben.

Fényvédelem természetes kozmetikumokkal

A fényvédők használata nincs hatással a D-vitamin képződésre, azonban a káros UV-sugárzás kiszűrése érdekében fizikai fényvédőket célszerű alkalmazni. Ezek a kozmetikumok sejtszinten biztosítanak védelmet, valamint támogatják a bőr védekezőképességét. Az ideális fényvédő termék felveszi a harcot a napsugárzás káros hatásaival szemben. Ilyen nagyszerű, ráadásul természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokból válogathatunk a BIOLA Webshop fényvédelem kategóriájából, melyeket egész évben, mindennap alkalmazhatunk.

Bőrünk megóvása évszaktól függetlenül indokolt. Manapság már nem állja meg a helyét az a mondás, hogy csak a déli órákat kell elkerülni, tudatosan tennünk kell a bőrünk fiatalos, rugalmas állapotának megőrzéséért. A napsugárzás káros hatásait elkerülve megelőzhető a gyors bőröregedés és lassítható a ráncok mélyülése.

A napsugárzásnak pozitív és negatív hatásai egyaránt vannak

A napsugárzás okozta károsodást, azaz az emiatt bekövetkező bőröregedést az UV-A és UV-B sugárzás eredményezi. Eltérő hullámhosszuk révén a bőr mélységeibe más-más mértékben jutnak be. Az UV-A sugarak keresztüljutnak a felhőrétegeken is, így nem okoz gondot, hogy a bőr irharétegét is elérjék, ahol bizonyos enzimek stimulálása által fokozódnak a bőr öregedésének folyamatai, megindul a kollagén és elasztin lebontása. Emiatt különösen fontos, hogy felhős időszakban is gondoskodjunk a fényvédelemről.

A napsugárzásnak ugyanakkor számtalan jótékony hatása is van az egészségi állapotunkra nézve. A kellemes közérzet megteremtésében is közreműködik, ugyanakkor javíthatja a keringést. A nitrogén-monoxid bőrben történő felszabadítása által a vérnyomáscsökkentést is támogatja. Ezenfelül hatással van biológiai óránkra is.

Már 15 perc napon tartózkodás is segít elérni a szervezetben a szükséges D-vitamin szintet, amely nélkülözhetetlen a csontok egészségének megőrzése érdekében. A D-vitamin szerepe jelentős a hormonális folyamatokban is.

Természetes fényvédő készítmények

A legjobb megoldás, ha természetes fényvédőket alkalmazunk, melyek bőrbarát összetevőket és bőrnyugtató gyógynövényeket tartalmaznak. Az egyik ajánlott termék a kakaóvaj-yam tápláló fényvédőkrém, amely olyan akár egy BB krém, cink-oxid-tartalma révén pedig megvéd az UV-sugárzástól. Növényi kivonatainak és antioxidánsainak köszönhetően védelmezi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Emellett a megfelelő mértékű hidratálásról is gondoskodik, hatóanyaga pedig közreműködik a mélyrétegi öregedés mérsékelésében.

Szintén érdemes kipróbálni az orvosi somkóró fényvédőkrémet, mely ásványi pigmentjei révén egyenletes színt biztosít a bőrnek, ugyanakkor teljes védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben. Élvezzük a napsütés pozitív hatásait, miközben gondoskodunk bőrünk védelméről a negatív következményekkel szemben! Kellemesen, szépen barnulhatunk, miközben óvjuk a napfény bőröregítő hatásaitól!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
Mikor szükséges a cégérték meghatározása, és hogyan kerüljük el az ezzel járó problémákat?
A cégérték meghatározása kulcsfontosságú lépés minden vállalkozás életében, hiszen ennek alapján formálódnak a stratégiák, befektetések és pénzügyi döntések. Az érték meghatározása komplex folyamat, amely számos területet érint. Ebben a cikkben részletezzük, milyen esetekben válhat szükségessé a cég értékének meghatározása, milyen veszélyekkel járhat a helytelenül meghatározott cégérték, és hogyan lehet ezeket elkerülni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.