Tudatos bőrvédelem bio fényvédőkkel

2022 / 05 / 15 / Fizetett Hirdetés
#pr
Tudatos bőrvédelem bio fényvédőkkel
Mindannyian szép, lassan öregedő bőrre vágyunk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy megóvjuk a káros UV-sugárzástól. A fényvédő krémeket nem elegendő csupán a nyári időszakban alkalmazni, a legjobb, ha szinte egész évben gondoskodunk bőrünk hatékony védelméről a napsugárzás káros hatásaival szemben.

Fényvédelem természetes kozmetikumokkal

A fényvédők használata nincs hatással a D-vitamin képződésre, azonban a káros UV-sugárzás kiszűrése érdekében fizikai fényvédőket célszerű alkalmazni. Ezek a kozmetikumok sejtszinten biztosítanak védelmet, valamint támogatják a bőr védekezőképességét. Az ideális fényvédő termék felveszi a harcot a napsugárzás káros hatásaival szemben. Ilyen nagyszerű, ráadásul természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokból válogathatunk a BIOLA Webshop fényvédelem kategóriájából, melyeket egész évben, mindennap alkalmazhatunk.

Bőrünk megóvása évszaktól függetlenül indokolt. Manapság már nem állja meg a helyét az a mondás, hogy csak a déli órákat kell elkerülni, tudatosan tennünk kell a bőrünk fiatalos, rugalmas állapotának megőrzéséért. A napsugárzás káros hatásait elkerülve megelőzhető a gyors bőröregedés és lassítható a ráncok mélyülése.

A napsugárzásnak pozitív és negatív hatásai egyaránt vannak

A napsugárzás okozta károsodást, azaz az emiatt bekövetkező bőröregedést az UV-A és UV-B sugárzás eredményezi. Eltérő hullámhosszuk révén a bőr mélységeibe más-más mértékben jutnak be. Az UV-A sugarak keresztüljutnak a felhőrétegeken is, így nem okoz gondot, hogy a bőr irharétegét is elérjék, ahol bizonyos enzimek stimulálása által fokozódnak a bőr öregedésének folyamatai, megindul a kollagén és elasztin lebontása. Emiatt különösen fontos, hogy felhős időszakban is gondoskodjunk a fényvédelemről.

A napsugárzásnak ugyanakkor számtalan jótékony hatása is van az egészségi állapotunkra nézve. A kellemes közérzet megteremtésében is közreműködik, ugyanakkor javíthatja a keringést. A nitrogén-monoxid bőrben történő felszabadítása által a vérnyomáscsökkentést is támogatja. Ezenfelül hatással van biológiai óránkra is.

Már 15 perc napon tartózkodás is segít elérni a szervezetben a szükséges D-vitamin szintet, amely nélkülözhetetlen a csontok egészségének megőrzése érdekében. A D-vitamin szerepe jelentős a hormonális folyamatokban is.

Természetes fényvédő készítmények

A legjobb megoldás, ha természetes fényvédőket alkalmazunk, melyek bőrbarát összetevőket és bőrnyugtató gyógynövényeket tartalmaznak. Az egyik ajánlott termék a kakaóvaj-yam tápláló fényvédőkrém, amely olyan akár egy BB krém, cink-oxid-tartalma révén pedig megvéd az UV-sugárzástól. Növényi kivonatainak és antioxidánsainak köszönhetően védelmezi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Emellett a megfelelő mértékű hidratálásról is gondoskodik, hatóanyaga pedig közreműködik a mélyrétegi öregedés mérsékelésében.

Szintén érdemes kipróbálni az orvosi somkóró fényvédőkrémet, mely ásványi pigmentjei révén egyenletes színt biztosít a bőrnek, ugyanakkor teljes védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben. Élvezzük a napsütés pozitív hatásait, miközben gondoskodunk bőrünk védelméről a negatív következményekkel szemben! Kellemesen, szépen barnulhatunk, miközben óvjuk a napfény bőröregítő hatásaitól!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?
RFID vs. vonalkód – melyik a praktikusabb választás az árukészlet azonosítására?

Az árukészlet-kezelés optimalizálása kritikus fontosságú minden vállalat számára, legyen az kisvállalkozás vagy multinacionális cég. A termékek azonosítása és nyomon követése elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosítsuk a hatékony és gyors üzemelést. A dinamikusan változó környezetben azonban gyakran felmerül a kérdés: melyik az ideális módszer az áruk azonosítására? Maradjunk a hagyományos vonalkódoknál, esetleg próbáljunk ki valami egyéb megoldást?

Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Fűtésvezérlő rendszerek az energiahatékonyság jegyében
Egy fűtésvezérlő rendszer hatékonysága abban rejlik, hogy nagy kontrollt lehet vele elérni. Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk a hagyományos termosztáttal, és megnézzük, mivel kell számolnunk egy ilyen fűtéskorszerűsítés kapcsán.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.