Új tapétára vágysz, de nem tudod, milyet válassz?

2023 / 08 / 20 / Fizetett Hirdetés
#pr
Új tapétára vágysz, de nem tudod, milyet válassz?
Nem gyakran fordul elő, hogy az ember tapétázik, éppen ezért, amikor végre rászánjuk magunkat, gondosan megtervezzük az egészet. Ha te magad is úgy érzed, hogy még a nyárba belefér egy-egy helyiség kitapétázása, akkor egészen biztosan ezerrel bújod a lakberendezési magazinokat, a különféle képmegosztó portálokat, ahol lakberendezők mutatnak inspiráló enteriőröket. Gyűjtöd az ötleteket, sőt, meglehet, hogy olyan profi vagy, hogy akár moodboardot is összeállítasz magadnak.

Ha viszont a tapéta kiválasztására kerül a sor, könnyen lehet, hogy gyorsan elakadsz. A kínálat nagyon széles, a minőség hullámzó, így nagyon oda kell figyelni, hogy honnan és mit vásárolsz. Mai írásunkkal reméljük, hogy pár tippel segítünk, illetve adunk néhány ötletet is, ha ki szeretnél törni a megszokottból.

 

Válaszd a csillogást!

 

Ki mondta, hogy csak a sztárok érdemlik meg a pazar fényeket? Egy teljesen átlagos ember is kiélvezheti a csillogást akár az otthonában is, ha a Wallmaxx Tapéta Webáruház Marburg kollekciójának City Glow változatát választja.

 

Hogy mit is tud ez a tapéta, és hogy kinek ajánljuk? Nos, leginkább azoknak való ez a felettébb designos kollekció bármely darabja, akik igazán odavannak a városi életért. Akiket lenyűgöznek egy-egy város fényei, akik szívesen merítkeznek meg a hömpölygő emberáradatban, akiket a villamosok és buszok zaja inkább álomba ringat, semmint felzaklat.

 

A széria darabjai ugyanis különlegesen csillogó részeket tartalmaznak, így ha az otthonodban ki is hunynak a fények, a város, amely sosem alszik, a beszűrődő fényeivel pompás fényjátékot hoz létre a faladon.

 

Az, hogy mindezt milyen színben és milyen mintában teszi meg, csakis tőled függ, ugyanis a Marburg kollekcióját elnézve garantáltan nem kell kompromisszumot kötnöd.

 

Kell egy hangsúlyos fal!

 

Az unalmas tapéták esetében akár az összes falat is bevonhatod ugyanazzal a mintával, hiszen senki tekintetét nem fogja magára vonzani. Ez azonban távolról sincs így a Marburg City Glow tapétáival, amelyek annyira mozgalmasak és annyira izgalmasak, hogy aki belép egy helyiségbe, az rögtön odanéz arra a falra, amelyet ilyen fényűző tapéta borít.

Éppen ezért fontos a mértékletesség! Elég egy-egy falat kiválasztani, amely megkapja ezt a fenséges palástot, a többi fal pedig csendesen asszisztálhat neki.

 

Így garantáltan nem nyomod agyon a teret, nem lesz túl harsány a helyiség sem, miközben minden belépőnek tátva marad a szája az enteriőr láttán!

 

Ne szálljon inadba a bátorságod!

 

Biztosan te magad is voltál már úgy, hogy egy-egy felújítás előtt millió dolgot elterveztél, ami végre azt is jelentette volna, hogy valami egészen újat valósítasz meg az otthonodban. Ezzel szemben, amikor a tettek mezejére kellett volna lépni, nem volt merszed megtenni.

 

Most ne kövesd el ezt a hibát, tarts ki az elképzeléseid és vágyaid mellett, és hidd el, a bátorságodat siker fogja koronázni!

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
A szempillafelrakáshoz elengedhetetlen applikációs termékek
Legyen szó bármely szakmáról, a gyors és hatékony munkavégzés nagymértékben befolyásolja a sikert. Ez a szépségiparra különösen igaz, hiszen a vendég nem ér rá órákon keresztül ücsörögni vagy feküdni a szolgáltatónál. A hatékony szempillaépítést számos applikációs termék teszi lehetővé, melyeket érdemes megismerni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.